Da sad vidim da deo mogu da se kupe na MTS portalu, svi na Move web stranici i nijedan na Move android aplikaciji. Move box je kod njih kući i njega ne koristim niti sam ga probao.Mogu, a odjava samo preko call centra ili u poslovnici.
pa zar to nije uključeno u filmski paket?Interesantno: https://mojasupernova.mts.rs/a2016/Vesti/Novosti/TS-Media-video-klub-besplatno-do-15.-1.-2026.html
Ako sam ja dobro razumeo ove dve rečenice:
TS Media video klub je svim korisnicima Super TV dostupan besplatno do 15. 1. 2026.
Ova inovacija u svetu digitalne zabave uključena je u Super Plan 4 ZLATNI.
Znači da ćemo od 15. januara morati da plaćamo dodatno da bismo gledali bilo koju Superstar seriju.
Pa ja mislism da je ovo "najbolja ponuda", da bolja nije mogla biti 😡
Eeeee moj druže, i Move N´GO je nekad bio za 5 uređaja, i mogo si da aktiviraš sve na TV aplikacijama, sada uz novi MOVE dobijaš jednu TV aplikaciju. I kanali su bili svi uključeni u paket pa su ih sad podelili na muzičke, filmske, dokumentarne itd...pa zar to nije uključeno u filmski paket?
Moze im se jer su ubili konkurencijuEeeee moj druže, i Move N´GO je nekad bio za 5 uređaja, i mogo si da aktiviraš sve na TV aplikacijama, sada uz novi MOVE dobijaš jednu TV aplikaciju. I kanali su bili svi uključeni u paket pa su ih sad podelili na muzičke, filmske, dokumentarne itd...
Sve u svemu sa svakim ˝unapređenjem˝ idu 3 koraka unazad, i dok većina korisnika ne počne da im otkazuje televiziju, makar žrtvovali i gledanje sporta, oni će nastaviti da se bahate i da srozavaju uslugu koju ti pružaju, a cenu da maximalno povećavaju.
хвала ти, шаљем мејл.Opet se zali, slicno je i meni bilo. Vratili su cenu na onu iz ugovara do kraja ugovorne obaveze.
probaj fabrički reset uređaja...ne reset uređaja tamo gde je naponski kabl, nego negde oko sredine ima tačka za reset.da li je nekome opala brzina? evo merim sad, ~360/140, a bilo je ~600/600?
Ko je na starom sistemu može da proveri koji su mu paketi uključeni na https://supernovaott.rs/self_care.phpDa sad vidim da deo mogu da se kupe na MTS portalu, svi na Move web stranici i nijedan na Move android aplikaciji. Move box je kod njih kući i njega ne koristim niti sam ga probao.
Piše i da može preko formulara za kontakt i to sam već odradio jer čovek nije tu niti će dolaziti do avgusta sledeće godine i sad niti iko to gleda mora da plaća godinu dana.
TV im nije radio i oni pretiskali daljinac ko zna šta, slabo se razumeju i ne verujem da su hteli da kupe ovo, stariji ozbiljni ljudi su u pitanju i zato mi bilo sumnjivo kako se to aktiviralo.
Ovo za preko chata-a mogu isto da probam sledeće jer imam sve podatke ali u poslovnicu ne mogu jer nemam ovlašćenje.
Jutros odgovorili, sad proverio isključen Extra paket.Danas stiže uvećan račun za rođake 360din više, vidim na sajtu da je aktiviran paket Extra koji toliko košta, vidim u aplikaciji da je aktivan od 28.08. kada su oni bili tu (samo avgust su bili tu), da li su oni to mogli nekako da aktiviraju putem Move boxa?
Pogledajte prilog 507711
Pisao preko ovog formulara pošto nemaju na sajtu da sam odjaviš, koji su to diletenti to je strašno.
Šta je uopšte taj Extra paket?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari