Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Код мене су неки дан били мајстори да замене рутер и даљински и онако их успут питам за то повећање брзине интернета. Као ни они не знају зашто то раде а кад сам их питао хоће ли мењати цену рече ми лик онако кисело и кроз зубе сигурно хоће. Значи пратимо рачуне.

Mene ce prebaciti na super plan 2 s sa ovog bez s a to su trebali i sami da odrade odavno.

Cena manja za 50 din posto mislim da su dve kartice 600 din uz cenu od 4100 din na otvoreno bez u.o

A izgleda smo placali 3 kartice (dve kartice i risiver koji su odavno odneli i trebalo bi da imaju uvid u to!) svo vreme jos od 2019te od kad je to nepotrebno i ne koristi se :poop: inace je paket 4750 din.

Poslednja izmena:
Da li su se jos nekom pojavile dodatne opcije u podesavanju Move box-a ?
Dodali su podesavanje rezolucije i osvezavanja slike kao i izbor boja.
Malo me buni odabir boja...trenutno je podesavanje postavljeno na 422,12bit.
Da li je to najbolja opcija ili ima nesto drugo ?

Da li mogu MOVE aplikaciju da imam na telefonu, a da mi u poslovnici ne uvaljuju ono ****** od STB uredjaja da kacim tv?
Nudili su mi to, jer mi sleduje kao pod ugovorom, ali meni to ne treba, ne vracam programe i ne zelim dodatne kablove u svom setup-u, ali imao sam uredno aplikaciju na telefonu da je koristim. Jes da nisam gledao nesto dva puta, ali nema veze. Hocu i sad da je imam kad mi sleduje, ali kaze mora STB da se uzme, pa onda. Mislim da kontaktiram korisnicki, jer app sam skinuo, samo mi treba korisnicko ime i pass.

Da li mogu MOVE aplikaciju da imam na telefonu, a da mi u poslovnici ne uvaljuju ono ****** od STB uredjaja da kacim tv?
Nudili su mi to, jer mi sleduje kao pod ugovorom, ali meni to ne treba, ne vracam programe i ne zelim dodatne kablove u svom setup-u, ali imao sam uredno aplikaciju na telefonu da je koristim. Jes da nisam gledao nesto dva puta, ali nema veze. Hocu i sad da je imam kad mi sleduje, ali kaze mora STB da se uzme, pa onda. Mislim da kontaktiram korisnicki, jer app sam skinuo, samo mi treba korisnicko ime i pass.
Mora STB, pa makar bio zapakovan i ne koristio ga...

Da li ima neko da je na optici, a da ima IPv6 sa ZTE ruterom?
Koliko znam ranije je ovde na forumu bilo reči i mogao si da dobiješ IPv6 na optici baš na ZTE ONT-u.
Jedan od članovao foruma je uključivao IPv6 svakome ko se prijavio da hoće da testira pa je možda većini i ostalo uključeno, ali nažalost taj član više ne radi u Supernovi tako da to sada više nije moguće na taj način...
Ali probaj pozovi kontakt centar pa pitaj, možda ti i uključe IPv6? :)

Meni digli na 400/20 na koaksu , net+tv sad gledam ta ponuda je nema na sajtu :ROFLMAO:
I meni na coaxu 400/20,otključali i četvrti kanal na uploadu,ping pao na 6ms,move box apdejtovan....Sikiram se ovo neće da izađe na dobro...:eek:

Ljudi, malo cudno pitanje ali nista ne cudi na ovu budzevinu od SN jer i sami vise ne znaju gde udaraju.
Deluje mi da su negde nesto zeznuli na ugovoru i konstatno mi stizu racuni 0 dinara iako je proslo 2-3 meseca otkako je isteklo onih 12m za free sto se dobijalo. Sta raditi? XD

Ljudi, malo cudno pitanje ali nista ne cudi na ovu budzevinu od SN jer i sami vise ne znaju gde udaraju.
Deluje mi da su negde nesto zeznuli na ugovoru i konstatno mi stizu racuni 0 dinara iako je proslo 2-3 meseca otkako je isteklo onih 12m za free sto se dobijalo. Sta raditi? XD
oktIGJF.gif

Baš probao ipv6,radi normalno,coax modem Cisco EPC3008,Mikrotik iza njega,javna statička.Od ubrznja još ništa.

Baš probao ipv6,radi normalno,coax modem Cisco EPC3008,Mikrotik iza njega,javna statička.Od ubrznja još ništa.
Preporucujem ti da odes u obliznju crkvu i pomolis se Bogu da ti ne povecaju brzinu. Jer meni su povecali brzinu (isto coax) a vratili me na IPv4 a bio na IPv6.

I ja sam ostao bez IPv6,znao sam da ima neka kvaka...

Sa njima vecna borba! Pogledam detalje o racunu jer vidim da je uvecan kad imam i sta da vidim. Naplatili su mi ukljucenje iskljucenog telefona(nemam u mts nikakav telefon) 250 din i zateznu kamatu 150 din. Kasnije cu ih zvati... Imam fiksni, ali on stoji u kutiji i ne koristi se. Trazicu im da mi umanje racun za tih cca 400 din plus da umanje i za to sto nemam kompletnu uslugu jer ne mogu da mi rese max app mesecima. Posle zvanja je radilo kratko a kad sam opet zvao da mi aktiviraju, niko nista nije preduzeo. Niti su reslili problem, niti me je neko od njih zvao.

Poslednja izmena:
ima li kanala 'Arena Tenis' na Supernovi ?

Podstaknut raznim pisanjima ovde, priključio sam i upalio svoj STB uredjaj dobijen od Supernove odavno ( Beacon UCA-BI60R) posle ko zna koliko vremena. Čisto da vidim u kom je stanju. I naravno ne radi. Satima ovo stoji na ekranu. Nema nikakve reakcije na pritissskanje tastera osim paljenja/gašenja.
S01.jpg
Mogu li to sam da rešim ili da nosim i gde?

PS
Nalog je aktivan, radi TV sa karticom.

Poslednja izmena:
Pozdrav, imam jedno pitanje sto se tice ovih prevaranata iz supernove/mts, naime pre mesec dana sam obnovio ugovor sa njima za tv i net, cena tog paketa je 4800, dali su mi 8 meseci po 2400 dinara jer sam hteo da raskinem taj ugovor. danas mi stize novi racun i imam sta da vidim, cena 4670 dinara, ostavili su mi ukljucen apolon, hbo i dodatni stb koji sam btw vratio prilikom potpisivanja novog ugovora, iako je dogovor bio da mi iskljuce sve dodatne opcije i placanja. Moje pitanje, da li mogu sada da raskinem taj novi ugovor koji je potpisan pre mesec dana, da vratim svu opremu i otkacim se vise idiota, ili ne? ako ne sta mogu da uradim? Hvala unapred na savetima

Pozdrav, imam jedno pitanje sto se tice ovih prevaranata iz supernove/mts, naime pre mesec dana sam obnovio ugovor sa njima za tv i net, cena tog paketa je 4800, dali su mi 8 meseci po 2400 dinara jer sam hteo da raskinem taj ugovor. danas mi stize novi racun i imam sta da vidim, cena 4670 dinara, ostavili su mi ukljucen apolon, hbo i dodatni stb koji sam btw vratio prilikom potpisivanja novog ugovora, iako je dogovor bio da mi iskljuce sve dodatne opcije i placanja. Moje pitanje, da li mogu sada da raskinem taj novi ugovor koji je potpisan pre mesec dana, da vratim svu opremu i otkacim se vise idiota, ili ne? ako ne sta mogu da uradim? Hvala unapred na savetima
Mislim da bi trebalo da može da se raskine samo treba da se isplati razlika od tih 2400 din popusta za taj jedan mesec, nek me ispravi neko ako grešim...

Preporucujem ti da odes u obliznju crkvu i pomolis se Bogu da ti ne povecaju brzinu. Jer meni su povecali brzinu (isto coax) a vratili me na IPv4 a bio na IPv6.

Исто, повећање нета али искључење ИПв6.

Danas stiže uvećan račun za rođake 360din više, vidim na sajtu da je aktiviran paket Extra koji toliko košta, vidim u aplikaciji da je aktivan od 28.08. kada su oni bili tu (samo avgust su bili tu), da li su oni to mogli nekako da aktiviraju putem Move boxa?

1759694833032.png

Pisao preko ovog formulara pošto nemaju na sajtu da sam odjaviš, koji su to diletenti to je strašno.

Šta je uopšte taj Extra paket?

U pitanju su kanali za odrasle. 😁 Nisam trenutno u mogućnosti da proverim može li da se kupi preko boxa, ali valjda svi paketi mogu, koliko me sećanje služi.

Vrh Dno