Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Ažurirali izgled video kluba u MOVE app. Sada svaki naslov ima logo kataloga iz koga dolazi i dodali su neki novi katalog TS Media gde se nalaze serije, filmovi, dokumentarci i dečije emisije iz njihove produkcije...

Taj TS Media će izgleda zamjeniti Superstar katalog. Supernova BiH je prije nekih mjesec i po najavila ukidanje Superstar kataloga, pa su isto povukli nakon par dana.

Sta se desilo sa kanalom TV Partizan HD ?
Nestao je sa freqvencije na kojoj je bio, a nema ga ni na jednoj drugoj....

I dalje ništa od novih paketa/brzina ili čega već na sajtu? :D

Izbačeni su:

TVPartizan
NBA TV
Trace Sports Stars
Trace Urban

OS verzija: 2025022822513
Verzija aplikacije: 2.03.01 -release
UI verzija: 3.12 I 30.09.25 14:48:51

Sve je isto, samo u podešavanjima, pa u podmeniju, u prvoj stavci "O uređaju" se nalaze podaci o registrovanim mobilnim i TV uređajima koje je moguće obrisati.
Sada je dostupna promena rezolucije

Poslao sam poruku ovima iz mts sistemi i integracije za pristupačnost, i predložio sam im da polja za prijavu odrade kao što je odrađeno na eonu.
Da li bi mogao neko u privatnoj prepisci da mi pošalje kredencijale za move kako bi testirao kompletnu pristupačnost i poslao im povratnu informaciju?

Dal izbacise nba tv 😶 , nesto mi nestajao net oko 13h ponadao se da povecavaju brzinu kad ono a da nije slucajno ...

Ima li neko Huawei HG8145X6-6Te preko supernove? Danas zvao da pitam za bridz mod i staticku IP adresu, prvo mi kaze lik "pa vama je vec u bridz modu" pa mu objasnim da onda sigurno ne bih mogao preko WiFi-ja da se kacim na njega i da dodeljuje uredjajima IP adrese. Posle 2 min cekanja rekao mi je da odem u poslovnicu i da ce mi tamo odraditi sve, i nesto spominjao da treba da mi daju ruter u bridz modu?! Ne znaju da ga konfigurisu remote ili ne moze?

Molim odgovor ukoliko neko zna. Kablovska tv , imao problema sa njihovim box-om, neke smetnje, zbog aplikacije i da ne bi bila supruga bez tv-a, instaliram aplikaciju na tv-u, ono klaiska smart tv, itd, itd. Danas gledao arenu i onako bzvz prebacim na smart tj, aplikacije i slika je vidlivo boljeg kvaliteta preko app nego preko njihovog box-a. Da li je to normalno, tj tako treba biti ili kod mene nesto nije u redu sa box-om.

• Like
Reagovanja: fiy
Koji stb je u pitanju, skymaster ili move stb?

Pise mi lik da su mu digli net danas sa 200/15 na 400/20, mora ih cimam da vidim sta je razlog. Da li sto je ugovor odavno istek'o ~ nema uslova ili kaj se dogaja 🍷

@mirza82 nije imao iz nekog razloga 200/20. Prvo digli to pa duplirali download.

@onlysupernova nzm koji paket ima.

p.s pa ni moj ne postoji.. 80/8 . :mad:

@mirza82
Nema podesavanja rezolucije, preko stb postoji samo podesavanje slike 100% levo desno itd, tj podesiti da slika bude preko celog ekrana, a preko tv-a postoji samo podesavanje rezolucije tipa 16:9, 4:3, itd a koje ne utice na kvalitet prikaza slike. Inace tv je 4k, hisense.

@Alister Kakav uzas za 4.749,00 RSD + 659,00 RSD fiksni.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    100.3 KB · Pregleda: 59
Nazad
Vrh Dno