To je od kako sam presao kod njih, tacnije od decembraResenje je da se strpimo dok se svi ne izredjaju u speedtest testiranju
Sto posto je mreza preopterecena sada.
To je od kako sam presao kod njih, tacnije od decembraResenje je da se strpimo dok se svi ne izredjaju u speedtest testiranju
Sto posto je mreza preopterecena sada.
Da, upravo videh i NBA tv takođe.TV Partizan je izbačen iz ponude.
Sada je dostupna promena rezolucijeOS verzija: 2025022822513
Verzija aplikacije: 2.03.01 -release
UI verzija: 3.12 I 30.09.25 14:48:51
Sve je isto, samo u podešavanjima, pa u podmeniju, u prvoj stavci "O uređaju" se nalaze podaci o registrovanim mobilnim i TV uređajima koje je moguće obrisati.
Važno da im tu kanal njihove mezimice koji ću evo ovog trenutka da zauvek blokiram.Izbačeni su:
TVPartizan
NBA TV
Trace Sports Stars
Trace Urban
Klasičan "muko moja pređi na drugoga" momenat. Gde će bre u poslovnici da rade bilo šta osim da evidentiraju šta tražiš (ako se uopšte sporazumete).rekao mi je da odem u poslovnicu i da ce mi tamo odraditi sve
Koj paket ima ? meni npr nisu digli net a imam samo NET paket bez tva itd.Pise mi lik da su mu digli net danas sa 200/15 na 400/20, mora ih cimam da vidim sta je razlog. Da li sto je ugovor odavno istek'o ~ nema uslova ili kaj se dogaja 🍷
Probaj sa podešavanjima rezolucije slike.move stb
200/15, taj paket ne postoji.Pise mi lik da su mu digli net danas sa 200/15 na 400/20, mora ih cimam da vidim sta je razlog. Da li sto je ugovor odavno istek'o ~ nema uslova ili kaj se dogaja 🍷
Znaci da zovem opet i nadam se da ce neko pametniji da se javi?Klasičan "muko moja pređi na drugoga" momenat. Gde će bre u poslovnici da rade bilo šta osim da evidentiraju šta tražiš (ako se uopšte sporazumete).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari