Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Posto imam stari cisco epc3208 koji je u bridge modu sa mojim ruterom, ima li iskustveno nekih preporuka sta da pokisam da im trazim kao zamenski ruter posto ovaj cisco ne moze da izvuce vise od 350 down sa 8 kanala i svim signalnim vrednostima optimalnim. Kolko skapirah ovde iz prepiske technicolor 7210 ili? Iskustva sa ostalimm modelima sto sad imaju u ponudi?

Posto imam stari cisco epc3208 koji je u bridge modu sa mojim ruterom, ima li iskustveno nekih preporuka sta da pokisam da im trazim kao zamenski ruter posto ovaj cisco ne moze da izvuce vise od 350 down sa 8 kanala i svim signalnim vrednostima optimalnim. Kolko skapirah ovde iz prepiske technicolor 7210 ili? Iskustva sa ostalimm modelima sto sad imaju u ponudi?
Taj ruter bi trebao da moze do
  • 8x Downtream (do 440 Mbps)
  • 4x Upstream (do 120 Mbps)

Zato sto ako testiras na speedtest to se gleda opterecenje servera na kojem radis speedtest, probaj da uradis ka fast com od netflixa speedtest
A gledao sam i speedtest i fast i torrente i direct dl i steam isti djavo. Kod devojke na sbb isto coax speedtest bez problema meri do 600 tako da sumnjam da je do toga

A gledao sam i speedtest i fast i torrente i direct dl i steam isti djavo. Kod devojke na sbb isto coax speedtest bez problema meri do 600 tako da sumnjam da je do toga
pa ono mogu da ti promene modem ali nemaju ni 1 koji ce ti staviti u bridge modu to znam imam isti taj kao ti ali speed mi je 200.. a ako budu menjali speed recicu ti koliko izvlaci.

Kod mene jos nista od ubrzanja :ROFLMAO:

Pao sam sa stolice :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Džabe bi tražio,nemaju druge modeme,info iz prve ruke.I kod mene je taj u bridge tj pošto je modem nije bridge :)

vec 5 dana je tako inace imam 400/20 ...technicolor router btw iz Sida sam

Prilozi

• Screenshot 2025-09-26 061846.jpg
    Screenshot 2025-09-26 061846.jpg
    35.2 KB · Pregleda: 42
PIng ove večeri za razliku od sinoć i onih 200ak - sada na 300ak...

Nazad
Vrh Dno