Da li neko zna kako naci staru WebOS aplikaciju, nova ne radi tj. ne moze da se aktivira u staroj move'n'go a https://mts-si.rs/about/#question mi nista nisu odgovorili.Kod mene juce prestalo s radom, zalio se u poslovnici, danas dobio i novu sifru za staru platformu i novu za moj.mts.rs. Novi portal i aplikacija jos ne rade (Pogresno korisnicko ime ili lozinka) a stari portal i android aplikacija rade sa novom sifrom, dok LG WebOS aplikacija ne radi, verovatno bio neki update.
I sta sad, da li moze negde da se nadje .ipk starije verzije (LG store na drugi nalog i region) ili da i ja pisem programerima na taj mail? Kako su mogli tako da obrisu i Move Smart za android i ovo za WebOS umesto da su samo objavili nove aplikacije za novu platformu?
Da li ima neko resenje za Tv kanale, danas produzen ugovor, plan 2 net i kablovska, pola decijih kanala zakljucano, nick jr koji gleda cela Srbija sad je od jednom aktivan kroz neke pakete, bbc earth , explorer takodje , to sam uspeo za par minuta da uhvatim. Sve sto je radilo pre produzetkaZvao sam kazu promena nekih paketa imas pravo na jedan dodatak, filmski, deciji ili dokumentarni. 10 kanala decijih su oteli i smestili u neki kvazi paket. Sve sto je bilo dostupno do juce sad se vodi u dodacima za 300 400 din. Kakav lopovluk. PS, na sajtu nigde ne stoji lista koji su programi u pitanju vec pise 10 pazljivo biranih, taj i taj i jos 8. Ako neko zna listu decijeg i filmskog paketa neka napise
Lepo treba kompletan bojkot MTS-a. Treba stvarno da budemo slozni i to sprovedemo u delo.Da li ima neko resenje za Tv kanale, danas produzen ugovor, plan 2 net i kablovska, pola decijih kanala zakljucano, nick jr koji gleda cela Srbija sad je od jednom aktivan kroz neke pakete, bbc earth , explorer takodje , to sam uspeo za par minuta da uhvatim. Sve sto je radilo pre produzetkaZvao sam kazu promena nekih paketa imas pravo na jedan dodatak, filmski, deciji ili dokumentarni. 10 kanala decijih su oteli i smestili u neki kvazi paket. Sve sto je bilo dostupno do juce sad se vodi u dodacima za 300 400 din. Kakav lopovluk. PS, na sajtu nigde ne stoji lista koji su programi u pitanju vec pise 10 pazljivo biranih, taj i taj i jos 8. Ako neko zna listu decijeg i filmskog paketa neka napise
Za ovo se slažem, umesto da idemo ka tome da internet bude što jeftiniji i dostupniji jer postaje osnovna potreba za svaki aspekt života, oni poskupljuju, a najviše ispaštaju ovi koji dobijaju poskupljenja na fiksnim linijama bez promene brzine. Mi konkretno u Nišu još nemamo problema sa CAM modelima (da ne zalazim sad u detalje), ali definitivno ih i ja napuštam čim istekne ugovor, jer će povoljnosti biti sve manje kako se smanjuje broj operatera koji posluju na tržištu... Ovima što nemaju izbora kao kolega gore, ne znam šta bih preporučio, starlink nikako da dođe kod nas, a nije nešto ni on jeftin, ali monopol je monopol, samo ne znam kad će da presuši taj infinity bunar 😁...Lepo treba kompletan bojkot MTS-a. Treba stvarno da budemo slozni i to sprovedemo u delo.
Sve sto su mogli da ukinu - ukinuli su, sve sto su mogli da stave u dodatne pakete - stavili su, smanjili maksimalno broj CAM modula, broj slotova za TV u aplikaciji 1, cene otisle u nebesa, na kraju ce traziti da svako placa MTS-u kao za RTS a da nam ne daju nista, vec da bude obavezna pretplata...
A da... i sve sto su mogli da uniste i kupe od provajdera - unistili su i kupili. A posebna prica je sto su u saradnji sa EPS-om i ostalim institucijama pojedine provajdere zgazili. Ovo ni u africkim zemljama nema sta oni rade.
E to i ja gledam ali nemam.Kada bih rešio internet rešio bih i televiziju...
Baš me zanima šta im sada znači ovo "Masovna dodela popusta", možda opet nešto muvaju...?Ulazim danas u slučajno u sekciju moje porudžbine kad imam šta i da vidim, šta li im ovo znači... Imam ceo ugovor upola cene, tek sam na polovini.
Pogledajte prilog 505493
Za ovo se slažem, umesto da idemo ka tome da internet bude što jeftiniji i dostupniji jer postaje osnovna potreba za svaki aspekt života, oni poskupljuju, a najviše ispaštaju ovi koji dobijaju poskupljenja na fiksnim linijama bez promene brzine. Mi konkretno u Nišu još nemamo problema sa CAM modelima (da ne zalazim sad u detalje), ali definitivno ih i ja napuštam čim istekne ugovor, jer će povoljnosti biti sve manje kako se smanjuje broj operatera koji posluju na tržištu... Ovima što nemaju izbora kao kolega gore, ne znam šta bih preporučio, starlink nikako da dođe kod nas, a nije nešto ni on jeftin, ali monopol je monopol, samo ne znam kad će da presuši taj infinity bunar 😁...
Nadam se da ne muvaju, razmišljam se da pišem podršci, mada nema šta, crno na belo mi piše da je ceo ugovor -50%...Baš me zanima šta im sada znači ovo "Masovna dodela popusta", možda opet nešto muvaju...?
Takođe i meni se pre neki dan pojavilo kada sam ušao u mts nalog pod Moje porudžbine!![]()
Kod mene slicna situacija, net prekida na svakih pola sata - sat. Otvorio nekoliko tiketa do sad i zvao desetak puta. Vidim na mts portalu da su svi tiketi zatvoreni osim poslednjeg a nista nije reseno. Plus imam varijacije u kablovskom signalu i modulaciji za upstream kanal (od qam64 do qam16 pa do qpsk), dns im cesto ne radi, ping takodje varira od 10 do preko 200 i jako cesto gubici paketa se desavaju, na svakih par sekundi.Поздрав људи,
Да ли је неко имао сличан проблем, интернет нестаје на сваких пар минута па се враћа. Кабловски нет је у питању, а то се дешава у последњих пар дана.
Кад се улогујем у подешавања приметио сам да параметри варирају и да у ивент логу има неких грешака …
Звао их и наравно, све је ок и “провериће”…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari