Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Kako sad da obrišem jedan muve uređaj sa naloga kako bi instalirao na drugi smart tv? Zna li ko?
U aplikaciji nema te opcije.

Pozdrav.
Potrebna mi je pomoć ako neko zna kako da povežem na "extender" pojačivač signala ruter od supernove? Ranije sam imao mts Adsl ruter i on ima onaj wps taster koji se drži istovremeno sa tasterom na extederu i tako se poveže al ovaj supernova ruter nema wps taster

Pozdrav.
Potrebna mi je pomoć ako neko zna kako da povežem na "extender" pojačivač signala ruter od supernove? Ranije sam imao mts Adsl ruter i on ima onaj wps taster koji se drži istovremeno sa tasterom na extederu i tako se poveže al ovaj supernova ruter nema wps taster
Koji tacno ruter imas?

Ako zelis da ukljucis WPS na njemu, sa gornje strane imas taster pored koga pise WPS. Pritiskom na njega aktiviras WPS. Preduslov je da ti WPS bude omogucen u samom ruteru a to mozes da proveris ulaskom u ruter. Kada si konektovan na svoj ruter u pretrazivacu u adress baru ukucaj 192.168.0.1. Otvara ti se Login stranica i tu Usename ostavi prazno a u polje password upisi malim slovima: admin. Kada se ulogujes idi na Wireless pa na Primary Network (imas je i za 2.4GHz i za 5GHz) i pod opcijom Automatic Security Configuration izaberes WPS. Klikni na Apply na dnu te stranice i to je to.
Znaci WPS aktiviras jednim kratkim pritiskom na taster sa gornje strane rutera. Ako budes drzao duze malo tako ces onemoguciti ili ponovo omoguciti WiFi (nemoj ovo raditi). Nadam se da sam ti pomogao.

Razmišljam da uzmem supernovu plan 2, da li postoji mogućnost u supernovi da se televizija vraća unazad 7 dana?

Da, i radi dobro bar ovo pola godine kako sam ponovo kod njih. Pre 4 godine sam isto bio al raskinuo sam ugovor nakon isteka jer je radio ocajno svaki dan prekidi.
Sad toga vise nema,kod mene - ne znam za druge

Kod mene ne radi dobro, prekidi se desavaju svaki dan po nekoliko puta koji umeju da potraju i po par sati u toku dana, i tako par meseci unazad. Ima mesec dana kako prijavljujem svaki dan i nista se ne resava, samo zatvore tiket.
Nemam reci kojima bih opisao tehnicku podrsku, nije mi jasno sta i kome pruzaju podrsku.

Колико тај циско има канала 8 или мање?
EPC3008 ima 8 kanalq ali je stari docsis 3.0 otprilike u teoriji moze da izvuce i preko 500 ali u praksi 350-60 je max sto sam video na momente obicno oko 330. Jedini razlog sto ga do sad nisam menjao a i sad mi se ne menja je sto je u brodge mode-u sa mojim ruterom , signalne vrednosti su odlicne i radi stabilno , a zaista nemam lredstavu sta mts\supernova sad dele...

Nazad
Vrh Dno