Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

… pisi im mail i dodaj ratel, efektivu u cc… ništa kod njih ne pomaže sigurno, ali ipak imaćeš neki pisani trag…
I advokata 😄 sa advokatom mi je uspelo kad su me zezali za stb uredjaj nesto su mi dugovali odmah sutra su poslali , ali u istom mailu sam pisao i za move aplikaciju ali tu nista ...

Supernovaott.rs, zbogom.
Što sam se prijavio prijavio.
Gotovo...

Srećom, pa sam uspeo da odgledam crnu svadbu celu.

katabaza :D

Nakon 5 godina lokalni provajder provodi optiku kod mene u selu. Sada imam supernovu i lokalca . Lokalac 1800 dinara 250 - 100 mesecno + 2 do 3 meseca za dinar. Mada proslog meseca za isti paket bili su 1450 dinara. I oni su poskupeli :( Bar imam izbor . :D Kako je lepo imati izbor napokon :)

Nakon 5 godina lokalni provajder provodi optiku kod mene u selu. Sada imam supernovu i lokalca . Lokalac 1800 dinara 250 - 100 mesecno + 2 do 3 meseca za dinar. Mada proslog meseca za isti paket bili su 1450 dinara. I oni su poskupeli :( Bar imam izbor . :D Kako je lepo imati izbor napokon :)
I ja isto, poslao sam cene mog lokalnog provajdera na prethodnim stranama optički paketi.
Jest da nemaju aplikaciju al ***.

I ja isto, poslao sam cene mog lokalnog provajdera na prethodnim stranama optički paketi.
Jest da nemaju aplikaciju al ***.
Video sam . I kod mene hall systems optika upravo prolazi. Pogledaj nove cene su od 01.09 2025 . I oni su digli . Nema vise paketa od 150-50 ili koji je bio . Da li si i ti gledao sa sajta ili mozda imas od poslovnice jos koji paket koji se ne vidi na sajtu . Ma mene ne zanima aplikacija sve jedno ne gledam televiziju a i ako bih uzeo optiku sa tv paketom ukucanima ne bi smetala ni da je najgora aplikacija . I ovako se gleda nekoliko programa u kuci tako da ce svi biti zadovoljni .

Ima li leka za novu Move aplikaciju koja javlja "Uredjaj nije registrovan" kad se pokrene na kineskom boxu?

S vremena na vreme (nekad jednom nedeljno , nekad jednom u 2 nedelje) odjednom neke sajtove otvara = neke ne otvara preko lan kabla , dok wifi radi ok, Tako je vec celo leto. Testirao sam sve i na kraju je suma sumarum sledeci :

-poblem u modemu ?
-problem u CGNAT ?

koja su vasa iskustva ?

Odoše Move N Go i Move Smart: Screenshot_20250902-205910.png Ostalo je još samo i portal da ugase... Znači,moraću sutra da ih pozovem da mi nameste MOVE STB.

Vrh Dno