Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Али ја ову поруку добијем кад покушам да се улогујем у телефон.

Sve slotove si zauzeo, moraš da se odjaviš/obrišeš neki uređaj iz aplikacije instalirane na nekom od tri uređaja na kojima si instalirao istu.

Ako imas jos uvek pristup supernovaott, tu moras sve obrisati da bi se ulogovao na Move.... Ako si to ucinio i opet nece, kontaktiraj njih i oni ce resetovati... Najbolje im napisi poruku na messinger mts...

Sve slotove si zauzeo, moraš da se odjaviš/obrišeš neki uređaj iz aplikacije instalirane na nekom od tri uređaja na kojima si instalirao istu.

Ako imas jos uvek pristup supernovaott, tu moras sve obrisati da bi se ulogovao na Move.... Ako si to ucinio i opet nece, kontaktiraj njih i oni ce resetovati... Najbolje im napisi poruku na messinger mts...

Успео сам.
Колико видим,имам један слот за ТВ уређаје и 3 слота за мобилни телефон.
Да ли могу неком да дам један слот за мобилни телефон? Или да будем прецизнији,да ли могу да шерујем за нешто у теми за онлајн серисе?

Zašto bi ga menjali?
Ako misliš na ukidanje popusta za OSI na Super Plan pakete, stari, odobreni popust važi do isteka UO. Prilikom sklapanja nove, popust se dodeljuje na način koji sam naveo.

А где сад додајем слотове и скидам исте?
Odjaviš se sa jednog slota i dobiješ slobodan slot. Npr. ako gledaš preko browser-a odeša na:
Podešavanja
<- Odjava
i dobiješ taj slot slobodan. Slično i sa mobilnim aplikacijama. Koliko sam video u MOVE aplikaciji za telefon možeš da vidiš koji slotovi se koriste, ali ne možeš da ih obrišeš.

Odjaviš se sa jednog slota i dobiješ slobodan slot. Npr. ako gledaš preko browser-a odeša na:
Podešavanja
<- Odjava
i dobiješ taj slot slobodan. Slično i sa mobilnim aplikacijama. Koliko sam video u MOVE aplikaciji za telefon možeš da vidiš koji slotovi se koriste, ali ne možeš da ih obrišeš.
Да да,нашао сам то.
А да ли могу да поделим један слот за телефон са другим корисником?

Noćas se pojavili na "moj mts" portalu.

Ne znam da li ste primetili, kada se izabere neki od ovih novih Arena kanala, isti se momentalno učita, kao na Eonu, za razliku od svih drugih, gde se na sekundu pojavi krug u sredini ekrana dok prebaci.

Racun uvecan za jul, navodno doslo je do poskupljenja paketa (super plan 3l) :D Popust od 50% 24m ispario.
Zvao ih, ulozio reklamaciju i vala necem ovako. Ali definitivno trebamo svi da ih i bojkotujemo i podnesemo koletkivnu tuzbu. Ne mogu da rade sta im padne na pamet. mts postoji zbog nas, prema tome ako ne postuju korisnike onda lepo treba da ih svi napuste i cao.
Unistavaju manje provajdere, otkupljuju sve sto im padne na pamet i samo podizu cene, smanjuju broj tv-a, broj slotova... Preterali su ga. Kad bi svi bili slozni i ujedinjeni sigurno bi uspeli da promenimo nesto, jer ovo sto rade nije normalno.

Zašto bi ga menjali?
Ako misliš na ukidanje popusta za OSI na Super Plan pakete, stari, odobreni popust važi do isteka UO. Prilikom sklapanja nove, popust se dodeljuje na način koji sam naveo.
E to je stvarno glupo, i šta mi preporučuješ, dakle bez move uređaja sam, a oću da mi ostane move aplikacija.
Jel ima jos neko da nije dobio racun . Meni ovaj mesec bas kasne .
Oko 16:30 stiglo i u sms poruci.

I meni pustili poruku da ostaje ista cena do kraja ugovora. Meni to odgovara. Spisak kanala mi je skoro nebitan. Samo da ne diraju Arene.
Upravo mi stigao prvi racun posle isteka gratis perioda. Umesto 3800din na koliko sam potpisao ugovor racun je 4700din. Sad cu ponovo da im se zalim.

Pozdrav svima, imam mali problem koji sam prijavio Supernovi, ali me zanima da li postoji neko uradi sam rešenje - naime, maločas smo se vratili sa mora, sve je bilo 12 dana ugašeno, nakon što sam uključio modem za optički internet sija samo zeleno za power i levo od njega svetlo na kom nema oznake. Zna li neko šta može da bude? Napominjem da ni jedno drugo svetlo sem ta dva ne sija, ni crveno ni zeleno. Primetio sam da se nakon restarta zasija Update plavom bojom na bukvalno 2 sekunde i ugasi se. Je l imao neko iskustva sa ovim?

Nazad
Vrh Dno