Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Poz!
Mr Cojko je bio u pravu, pitao sam u vezi popusta na mail, i rekli su mi to što je rekao mr Cojko, što mi je totalna glupost.
Ako gubim pristup move aplikaciji totalno bzvz.
Tako je, gubi se pristup move aplikaciji ako nemas move uredjaj. Ja sam odradio seobu usluge na drugu lokaciju, kod svojih roditelja i uzeli su samo jedan cam modul, na drugi tv sam hteo move aplikacijuu da im instaliram, ali nikako nisam mogao da se ulogujem, netacni podaci. Zvao tehnicku podrsku, trebalo im je 3 dana da provale zbog cega ne radi, i onda su mi rekli da nemaju move uredjaj, i ako hocu aplikaciju moraju da im instaliraju dodatni move uredjaj....

Pogresna informacija.
Ja nemam Move uredjaj a imam pristup Move apliakciji.
Imam samo 2 glupa stb uredjaja.

U super plan 2s pise da sleduje Move apliakcija i tu nema govora o bilo kakvom uslovljavanju.
To sto vam je receno je samo da vas skinu sa dnevnog reda umesto da rese problem.

Mislim da tebi radi zato sto si nekad imao. Ali definitivno sa njima ne znas na cemu si...Mnogo oprecnih odgovora, ne znas u sta da verujes...

U Super Plan paketima sleduje move uređaj + 1 Smart +3 mobilne aplikacije.
U zasebnom TV paketu ne. Sleduju samo dva stb ili cam uređaja.

Sleduje ali ne moraš uzeti Move uređaj. Ako ne uzmeš Move uređaj to ne znači da ti uskraćuju pristup Move aplikaciji.

Tačno tako.
Ali, meni i Milančetu je rečeno da ne daju više popust za OSI na Super Plan pakete, već samo za pojedinačne usluge.
Ako bismo uzeli pojedinačno TV i internet, ne bi imali pravo na move boks, samim tim ni na smart i mobilne aplikacije.
To je poenta moje i Milančetove priče.

Tačno tako.
Ali, meni i Milančetu je rečeno da ne daju više popust za OSI na Super Plan pakete, već samo za pojedinačne usluge.
Ako bismo uzeli pojedinačno TV i internet, ne bi imali pravo na move boks, samim tim ni na smart i mobilne aplikacije.
To je poenta moje i Milančetove priče.
Ja sam zvao sinić, i rekli mi da mogu kad mi istekne ugovor da tražim popust tako da, uvek različite informacije.
Sačekaću decembar, otiću do poslovnice pa ću videti.

Nazad
Vrh Dno