Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Poz!
Mr Cojko je bio u pravu, pitao sam u vezi popusta na mail, i rekli su mi to što je rekao mr Cojko, što mi je totalna glupost.
Ako gubim pristup move aplikaciji totalno bzvz.
Tako je, gubi se pristup move aplikaciji ako nemas move uredjaj. Ja sam odradio seobu usluge na drugu lokaciju, kod svojih roditelja i uzeli su samo jedan cam modul, na drugi tv sam hteo move aplikacijuu da im instaliram, ali nikako nisam mogao da se ulogujem, netacni podaci. Zvao tehnicku podrsku, trebalo im je 3 dana da provale zbog cega ne radi, i onda su mi rekli da nemaju move uredjaj, i ako hocu aplikaciju moraju da im instaliraju dodatni move uredjaj....

Pogresna informacija.
Ja nemam Move uredjaj a imam pristup Move apliakciji.
Imam samo 2 glupa stb uredjaja.

U super plan 2s pise da sleduje Move apliakcija i tu nema govora o bilo kakvom uslovljavanju.
To sto vam je receno je samo da vas skinu sa dnevnog reda umesto da rese problem.

Mislim da tebi radi zato sto si nekad imao. Ali definitivno sa njima ne znas na cemu si...Mnogo oprecnih odgovora, ne znas u sta da verujes...

U Super Plan paketima sleduje move uređaj + 1 Smart +3 mobilne aplikacije.
U zasebnom TV paketu ne. Sleduju samo dva stb ili cam uređaja.

Sleduje ali ne moraš uzeti Move uređaj. Ako ne uzmeš Move uređaj to ne znači da ti uskraćuju pristup Move aplikaciji.

Tačno tako.
Ali, meni i Milančetu je rečeno da ne daju više popust za OSI na Super Plan pakete, već samo za pojedinačne usluge.
Ako bismo uzeli pojedinačno TV i internet, ne bi imali pravo na move boks, samim tim ni na smart i mobilne aplikacije.
To je poenta moje i Milančetove priče.

Tačno tako.
Ali, meni i Milančetu je rečeno da ne daju više popust za OSI na Super Plan pakete, već samo za pojedinačne usluge.
Ako bismo uzeli pojedinačno TV i internet, ne bi imali pravo na move boks, samim tim ni na smart i mobilne aplikacije.
To je poenta moje i Milančetove priče.
Ja sam zvao sinić, i rekli mi da mogu kad mi istekne ugovor da tražim popust tako da, uvek različite informacije.
Sačekaću decembar, otiću do poslovnice pa ću videti.

Sleduje ali ne moraš uzeti Move uređaj. Ako ne uzmeš Move uređaj to ne znači da ti uskraćuju pristup Move aplikaciji.
Svaki novi korisnik sada mora imati fizicki Move uredjaj da bi dobio aplikaciju.

Vidim da je ranije pisano i o Move uređaju i o ott uređaju. Nikako nisam zadovoljan slikom preko Move uređaja. Slika je suviše svetla i ne može da se promeni rezolucija sa 1080p 60Hz na 1080p 50Hz.Tako da Supernovu gledam preko Move aplikacije već 2 godine. Pre nekoliko dana sam obnovio ugovor na 2 godine. Već se mislim da im tražim običan stb uređaj, jer je preko njega slika puno bolja. Da li neko zna da li bi pristali da mi daju ott uređaj u zamenu za Move?

Jesam 1+3 meseca 50%.Da bar imaju neku konkurenciju. Ali nema optike u mojoj ulici. Mada sam viđao Yetell - ove radnike, nekoliko ulica od moje. Internet je dobar 150/10 preko koaksijalnog kabla, nije optika, ali je žica ipak.
Retko kad ima prekida u radu.

Какав отт уређај нема то на супернови.

Samo mi nije jasno zašto o tome nema zvaničnih informacija. Kod Sbb-a ima sve jasno napisano. Na Eon ott uređaju je slika neuporedivo bolja nego na Move uređaju. Apsurd totalni.
Da li neko zna da li bi za ott uređaj preko Supernove trebalo imati i novi(poseban) ugovor ili to ne igra ulogu?

Uspeo sam da saznam da se ti novi Move uređaji sa google aplikacijama dele trenutno samo novim korisnicima, a da će u neko dogledno vreme biti zamena i kod ostalih korisnika. A kad će to biti, to ne znaju.

Uspeo sam da saznam da se ti novi Move uređaji sa google aplikacijama dele trenutno samo novim korisnicima, a da će u neko dogledno vreme biti zamena i kod ostalih korisnika. A kad će to biti, to ne znaju.
I to trenutno samo na optici.

Pozdrav, kako vam radi move app na LG tv?
Meni poslednjih nedelju dana zabada samo tako, posebno na sportskim kanalima.

U pitanju je LG oled C2,nov model, trebalo bi da ima dovoljno memorije. Ali svakako cu probati pa javljam.
Nego ovo “isčupaj iz struje” jel to provereno?

Nazad
Vrh Dno