pedjadroid
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.10.2015
- Poena
- 115
Preko Move aplikacije instalirane na telefonА где сад додајем слотове и скидам исте?
Preko Move aplikacije instalirane na telefonА где сад додајем слотове и скидам исте?
Sve slotove si zauzeo, moraš da se odjaviš/obrišeš neki uređaj iz aplikacije instalirane na nekom od tri uređaja na kojima si instalirao istu.
Ako imas jos uvek pristup supernovaott, tu moras sve obrisati da bi se ulogovao na Move.... Ako si to ucinio i opet nece, kontaktiraj njih i oni ce resetovati... Najbolje im napisi poruku na messinger mts...
Mozda zato sto na jednom od onih prvih Superstar kanala nema zvuka na mom uredjaju dok na drugim ima.Da li neko zna zašto su duple frekvencije za kanale Superstar?
Odjaviš se sa jednog slota i dobiješ slobodan slot. Npr. ako gledaš preko browser-a odeša na:А где сад додајем слотове и скидам исте?
Да да,нашао сам то.Odjaviš se sa jednog slota i dobiješ slobodan slot. Npr. ako gledaš preko browser-a odeša na:
Podešavanja
<- Odjava
i dobiješ taj slot slobodan. Slično i sa mobilnim aplikacijama. Koliko sam video u MOVE aplikaciji za telefon možeš da vidiš koji slotovi se koriste, ali ne možeš da ih obrišeš.
Odjaviš se sa jednog slota i daš prijatelju tvoj: user / passwordДа да,нашао сам то.
А да ли могу да поделим један слот за телефон са другим корисником?
E to je stvarno glupo, i šta mi preporučuješ, dakle bez move uređaja sam, a oću da mi ostane move aplikacija.Zašto bi ga menjali?
Ako misliš na ukidanje popusta za OSI na Super Plan pakete, stari, odobreni popust važi do isteka UO. Prilikom sklapanja nove, popust se dodeljuje na način koji sam naveo.
Oko 16:30 stiglo i u sms poruci.Jel ima jos neko da nije dobio racun . Meni ovaj mesec bas kasne .
Upravo mi stigao prvi racun posle isteka gratis perioda. Umesto 3800din na koliko sam potpisao ugovor racun je 4700din. Sad cu ponovo da im se zalim.I meni pustili poruku da ostaje ista cena do kraja ugovora. Meni to odgovara. Spisak kanala mi je skoro nebitan. Samo da ne diraju Arene.
isto.Stigao sms za racun ali nije stiglo na email .
Upravo stigao i na mail.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari