- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
I mi sad to treba da prihvatimo da je tako, jer si ti doneo verdict
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
U kom si ti svetu tapatalk čoveče? :trust: Od kada je zabranjeno da neko iznese svoje mišljenje?
I mi sad to treba da prihvatimo da je tako, jer si ti doneo verdict
Dobro bre, covek izneo svoje misljenje... njemu se vise svidja Retina i to je to.I mi sad to treba da prihvatimo da je tako, jer si ti doneo verdict
U kom si ti svetu tapatalk čoveče? :trust: Od kada je zabranjeno da neko iznese svoje mišljenje?
Od kada je zabranjeno da neko iznese svoje mišljenje?
Naravno da nije zabranjeno, mozda sam malo i prenaglio ali dosao si na tred prvi put (ne secam se da si postovao ovde) i kao donosis verdict. Sudija je dosao i presudio...ostali tisina.
Mali off:naravno da je zabranjeno ako se ne kaze da je samoled bolji, cudi me da nisi skapirao iz ostatka teme. kao i ako ti je retina bolja onda si fanboy..
Posle par izjava u stilu "Epl je izmislio telefon, grejanje na drva, prženice i igrani film" zaista je teško uzdržati se od "prozivki". :d
Kako ste me ozracili sa diskusijom u ove dve teme , sad mi se ni ne uzima Galaxy i Samoled.
Lepo cu da sacekam i uzmem S-LCD na DesireHD, izbegnem svaku mogucu diskusiju![]()
I tada cemo te naduvati, ne brini...Kako ste me ozracili sa diskusijom u ove dve teme , sad mi se ni ne uzima Galaxy i Samoled.
Lepo cu da sacekam i uzmem S-LCD na DesireHD, izbegnem svaku mogucu diskusiju![]()
Moj verdict. Za mene. Koji sam podelio sa vama. Pa sad... Možda nisam ni morao.
Zašto se ti osećaš ugrožen time? :trust:
evo jos malo off-a
razmisljao sam o novom telefonu mesec, dva, izbor je trebalo da bude galaxyS ili iP4. tolko ste mi ih ogadili sa obe fight teme (gde preskacem po nekoliko strana citanja izmedju dva dolaska na forum, vec se zadrzavam samo na poslednjoj strani) a i prethodnim fight temama dok nisu bile dovojene, da sam digao ruke od kupovine![]()
Ako je samo zbog toga nemoj ništa da prećutiš.precutacu komentar na ovo jer ce izazvati lavinu a stvarno nemam pametnija posla nego da ulecem u polemiku koja nit ima smisla nit ima krajaPosle par izjava u stilu "Epl je izmislio telefon, grejanje na drva, prženice i igrani film" zaista je teško uzdržati se od "prozivki". :d![]()
Kako ste me ozracili sa diskusijom u ove dve teme , sad mi se ni ne uzima Galaxy i Samoled.
Ako je samo zbog toga nemoj ništa da prećutiš.Gledaj... nisam ja rekao "Epl je boolja i nikad' ništa valjano nisu napravili", već sam reagovao na izjave kako je Epl razvio preteču svih ARM procesora, a to jednostavno nije tačno.
Heh, mozda je bolje spojiti obe Fight teme u jednu opstu Fight temu o mobilnim tehnologijama, pa tu lepo mozemo da se peglamo o svemu i svacemuDa li mozda hocete da uradim split i napravim temu Apple vs Rest of the World: Fight!?
Trebalo bi mi malo vremena da pokupim postove iz obe Fight teme...
@kovac:
To i dalje nema nikakve veze sa retina vs samoled.
Apple je plagijator koji svoje plagijate naziva izumima. I ti se primas na to. Tuzno, ali istinito. Magic ti je vec nekoliko puta predocio cinjenice, ali ti ne sagledavas te stvari objektivno, vec si se uhvatio 3-4 stvari i to potenciras. Znaci, subjektivan si do daske i apsolutno ne zelis da prihvatis nikakvu kritiku na racun Apple proizvoda.
mozda nekome nema, ali zasto bih ja cekao 2 godine da Google izbaci Android, 5 godina da Microsoft napravi kompozitni desktop... 10 godina da napravi valjan GUI OSApsolutno nema nikakve veze ko je prvi nesto doneo na trziste, jer sami sebi uskacete u usta. Ako je Erricson pre pola ....
posto je Mac imao samo jedno dugme, koriscenje istog se svodilo na cestu upotrebu alt, ctrl, jabuka tastera kao kompenzacije za jedno dugme misaDa li svi danas treba da koristimo miseve sa jednim dugmetom?
Apple poslovna politika je da uzme pare i da odere kozu sa ledja svojim kupcima i da ih pritom ubede da je to dobro za njih. Ti verovatno nemas ni cm2 koze na ledjima.
zar kutija nerece da ovde nema moderacijeDa li mozda hocete da uradim split i napravim temu Apple vs Rest of the World: Fight!?
Trebalo bi mi malo vremena da pokupim postove iz obe Fight teme...
meni moj pc radi svaki dan isto, kao svajcarski sat, 2 godine vec full load 24/7 i ustedi mi i vreme i novac (jer nisam morao da bacim 1600€ za nesto sto ne sme ni ceo dan da radi u full loadu)boze kako ste smesni. vreme koje mi ustedi Mac, jer ne moram da se brinem o istom, svaki dan radi isto, kao svajcarski sat - mi omoguci da zavrsim vise posla u jedinici vremena (aka vise novca).
Blago tebi... meni jedan dan na 4.4GHz, sutra palim - ono na 4.3... par dana kasnije, primetim nesto mi malo sporo, ono palo na 3.6GHz - a ne znam zasto... potom, djubre, malo da me zavara - vrati na 4.4GHz, i tako drzi par dana... da bih juce, nakon sto sam primetio da mi se sve vuce kao raga - otkrio da radi na mizernih 780MHz!!! :zgran: :wall:meni moj pc radi svaki dan isto, kao svajcarski sat, 2 godine vec full load 24/7 i ustedi mi i vreme i novac (jer nisam morao da bacim 1600€ za nesto sto ne sme ni ceo dan da radi u full loadu)
Blago tebi... meni jedan dan na 4.4GHz, sutra palim - ono na 4.3... par dana kasnije, primetim nesto mi malo sporo, ono palo na 3.6GHz - a ne znam zasto... potom, djubre, malo da me zavara - vrati na 4.4GHz, i tako drzi par dana... da bih juce, nakon sto sam primetio da mi se sve vuce kao raga - otkrio da radi na mizernih 780MHz!!! :zgran: :wall:
Sutra ocekujem da se nece ni ukljuciti...
Trebalo je da kupim Mac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari