Mali OT: PES se najbolje igra na pechurkama,nema tog "krstica" koji ce zameniti kvalitetne pechurke.Moorhuhn je napisao(la):Mana, uslovno rečeno, na Dual S. su tasteri za kontrolu kretanja. Tačno je, da su najdugovečniji zbog njihove konstrukcije("vire" iz pada), ali brate, posle par sati igranja, nokat na palcu leve ruke zna da poplavi extra. Baš zbog toga sam i prešao na Logitech (prvo Rumblepad, pa Rumblepad II). Jeste da nije "precizan" kao PS joystic, ali brate, pikamo PES po celu noć i "bolovi su nestali".😀
Za XBOX, ništa ne mogu da tvrdim...nisam probao.
Pozdrav.:wave:
True...ali to mogu da potvrdim tek od skoro. Znaš, bilo mi je frka da me ortaci peglaju par dana,:whip: dok se ne naviknem. Ali, sada je sve ok.😉psaras je napisao(la):Mali OT: PES se najbolje igra na pechurkama,nema tog "krstica" koji ce zameniti kvalitetne pechurke.
Priznajem:wall: , ali šta da se radi. Lakše mi je bilo da budem "duduk" za joypad i da ne koristim analogne, nego da trpim podyebavanja na dnevnoj bazi.😀driver je napisao(la):Ti chak ne znash ni da koristish joypad a prichash o njegovoj udobnosti 😀
driver je napisao(la):Ti chak ne znash ni da koristish joypad a prichash o njegovoj udobnosti 😀
Moorhuhn je napisao(la):PS. E, nemo te isprozivam na neki sesion, ti guitar-amateru.😀
Molim?!! Guru, uvek si bio pristrastan, ali ti definitivno više nisi za ljude, paljevino.driver je napisao(la):Dual shock je savrshenstvo ergonomije i dizajna, i zato nije promenjen vishe od 10 godina.
Apsolutn ose slažem. Mislim, meni se sonijev kontroler sviđa iz čisto nostalgičnih razloga 🙂 ali je totalno neudobar za svako igranje duže od 10 minuta...morbius je napisao(la):Ergonomski gledano, Sony-jev kontroler je loš kao blato.
morbius je napisao(la):Molim?!! Guru, uvek si bio pristrastan, ali ti definitivno više nisi za ljude, paljevino.
Ergonomski gledano, Sony-jev kontroler je loš kao blato.
driver je napisao(la):Pa ne znam shta da ti kazem, ali sony ne bi taj joypad tek tako ostavio da ga je vreme pregazilo. Evo juche mi je stigao X360 joypad, setio sam se ovog threada i ponovo sa paznjom oba joypada pretresao i primetio istu stvar kao i ranije. Joypad je previshe kao daska. R tasteri uopshte ne leze na kaziprst i srednji prst, vec donji R lezi na kaziprst ako ga prirodno uhvatish tako da ruku morash da krivish da bi stiskao gornji R, kod Sony joypada R tasteri legnu kako ga uhvatish u ruke..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari