Ako imaš plexpass onda će ti n100 biti dovoljan za par 4k stream-a i sigurno više od 5 1080p stream-a u isto vreme. Problem može nastati oko titlova i hdr tone mapping-a. Na tebi je da istestiraš.Jurim onda neki n100 mini PC, 16 ili 32gb ram, pa da pokušam to da napravim. Jedino me smatra što bih voleo i tu biblioteku od par stotina gb da držim dostupnu, i onda bih morao neki HDD da nakačim na mini PC (mada imam i enclosure za 3.5" diskove), ili da ga držim na SAD-u, a radije bih da to stoji na hdd-u.
Hvala na informacijama, još ću malo da istražim pa da se dajem u činjenje![]()
Prednost je za nekog ko je navikao na plex, ima već local library pa integriše i streaming, može na sve uređaje, sharing itd. Imam sve tri kombinacije, uglavnom koristim Kodi, ali nekad se zezam i sa Stremio i Plex+rd+zurg_rclone+dmm.Da li moze malo objasnjenje?
Koja je prednost ili razlog da se koristi DMM+Zurg+Rclone+Plex u odnosu na Kodi+RD+Umbrella ili Stremio+RD.
Ja sam se juce igrao i sve je radilo sa Plex_debridomAli je iz nekog razloga deprecated? Znaš li možda zbog čega? I šta je najbolje koristiti umesto njega?
Ne znam kako je sa Jackett, ali za sve *arr aplikacije mora da se stavi username/password, bas iz tog razloga. Mene su upozorili pa sam se izvinjavao jer nisam znao, i bilo sve OK.Sve ok, samo ne bih da bude kao što je bilo: "Pa jackett". I onda me banovaše sa 80% trekera koje sam imao i koristio. Malo da se raspitam prvo![]()
Nisam jos probaoPa Riven 😂
Misliš na Umbrel ? Umbrella je nešto sasvim drugoDa li moze malo objasnjenje?
Koja je prednost ili razlog da se koristi DMM+Zurg+Rclone+Plex u odnosu na Kodi+RD+Umbrella ili Stremio+RD.
Nemoj privatne trakere da koristiš u te svrhe zato su te i banovali. RD samo za public.Sve ok, samo ne bih da bude kao što je bilo: "Pa jackett". I onda me banovaše sa 80% trekera koje sam imao i koristio. Malo da se raspitam prvo![]()
Ovo je bilo pre RD, samo Plex, radarr, sonarr.Nemoj privatne trakere da koristiš u te svrhe zato su te i banovali. RD samo za public.
Sto preporucujete, inace plex na pocetku radio je bez problemi, kvalitet stream-a bio je izvorni kao downloadovani fajl, no sada nije to!Mani se Jellyfin-a, godinama im na AndroidTV aplikaciji najosnovnije funkcije video player-a ne rade kako treba.
Konektovan sam preko WiFi-a.Podesiš Plex client app kako treba i ne koristiš šugavi WiFi i nema problema![]()
procene nisu dozvoljeneI mali off, imam opciju da ga uzmem za nekih 160e novog, da li vredi toliko tj da li je dobar toliko?
Dolby vision je HDR, za Atmos ti trebaju bolji zvučnici od integrisanih na TV-u, mkv je bolji format od mp4, ne treba ti Nvidia shield za sve to, mislim ništa ti ne rešava po tom pitanju.Zdravo, imam LG c2 i na njemu nativnu plex aplikaciju kao i na destkop računaru. Kada hoću na tvu da gledam film koji je 4k dolby vision i atmos, tv uključi samo HDR. Po netu pominju nešto da mora da bude mp4 fajl, meni je trenutno mkv? Vidim da Nvidia shield pušta odmah "nativno" bez nekakvi zavrzlama npr.. I mali off, imam opciju da ga uzmem za nekih 160e novog, da li vredi toliko tj da li je dobar toliko?
DV na WebOSu nije bas najsrecnije resen i najbolje je da koristis neki android box ili se iscimaj i pre gledanja filma odradi remux u MP4 sto opet ne garantuje da ce zadrzati DV parametre ali bi trebalo valjda.Zdravo, imam LG c2 i na njemu nativnu plex aplikaciju kao i na destkop računaru. Kada hoću na tvu da gledam film koji je 4k dolby vision i atmos, tv uključi samo HDR. Po netu pominju nešto da mora da bude mp4 fajl, meni je trenutno mkv? Vidim da Nvidia shield pušta odmah "nativno" bez nekakvi zavrzlama npr.. I mali off, imam opciju da ga uzmem za nekih 160e novog, da li vredi toliko tj da li je dobar toliko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari