Šta je novo?

Stremio

Budućnost stremia su adonovi ko hayduk za besplatno da vuče onlajn strim sa sajtova ko što je radio cayberflix nekad i ko plaća RD. Kodi stremio i razni debrid polako ubijaju bar javni torrents nisu zakonodavci ništa im mogli ali naš komfor odmah sve gledaj i ništa više ne skladišti došlo je do toga da niko ne drži više seed. Mnogi serije i filmovi koji su letos izašli već nemaju ni jedan seed a neki stariji sadržaj čak nema ni linkova niko više ni drži ni peer i ako se nešto nađe to su dubed indijske francuske i ruske verzije.

Ne gledam tamo nego prelo stremija, testirao malo ore pustio mi neki full hd.

Da li postoji neki Ai subtitle za Stremio da je free treba mi za par ljudi?

Naleteo sam na ovaj i deluje mi odličan za učenje jezika.

Poslednja izmena:
Radi Hajduk normalno. Treba mu malo vremena da učita addon, ali radi ko sat.

Imam uvrnut problem kada odem na Fallout seriju S02 E01 izbaci iz stremija i to samo na Falloutu sve ostalo ovih dana radi.

Samo hayduk pusti ostali addonovi pucaju i izbaci iz stremija na toj epizodi.

Našao sam nisam jedini 🤣

Info: Radi kada se seriji pristupi putem drugog kataloga. Da znate ako vam se dešava da puca a imate top streaming catalog instaliran.

Prilozi

• Screenshot_20260104_223755_Reddit.jpg
    Screenshot_20260104_223755_Reddit.jpg
    95.8 KB · Pregleda: 126
Poslednja izmena:
Radi Hayduk i na Stremiu na Apple TV ako nekog zanima (torentio, tpb+ i slicni ne rade)

stigla prijava za off-topic. tema je Stremio, ne Kodi, ne RD, ne kako namestiti Kodi, webdav itd itd
nešto od off-topic je premešteno a dosta je pobrisano. ovog puta nisu deljeni poeni

Poslednja izmena:
Stemio se ovde u Srbiji primarno koristi za gledanje RD sadržaja > Stemio addons za RD ovih dana poprilično brljave > diskusija o alternativama Stremio-u za RD sadržaj u Stemio temi nije TOOOOLIKI offtopic da je smak sveta ako se povede diskusija koja traje 10 komentara max.

Prilozi

• Screenshot_20260112_204456_Unchained.jpg
    Screenshot_20260112_204456_Unchained.jpg
    73.5 KB · Pregleda: 56
  • Screenshot_20260112_204540_VLC.jpg
    Screenshot_20260112_204540_VLC.jpg
    100.3 KB · Pregleda: 66
A zbog cega su obrisane poruke vezane za Debridio, s obzirom da se radi o addonu za Stremio (koliko sam primetio on trenutno sljaka najbolje, u kombinaciji sa RD)?

Mislim da nije ni do Stremia bilo, jer media fusion sa RD u Stremiu je pustao najvece remuxe bez zadrske, dok torrentio i jacketio nisu hteli ni da se pokrenu tih veceri
(webos Stremio app)
Upravu si, mislio sam nije do RD nego da je na strani stremia greška a zapravo u add-onovima.

Hebiga slab mi focus.

Inače uspeo sa Dune da namestim zurg/rclome ali muči se sa indexiranjem za razliku od plexa. Pobrisao sam jer je bilo hiljade i hiljade fajlova samo u filmovima pa kad ga sada dodam u DMM lagano Dune explorer ga vidi i pušta. Sam Dune ima tonu mogućnosti ali moram da drljam po htdv ruskom da ga namestim. Ima torr server, pluginkve, video sam i neke rclone skripte ali mora da se prostudira. Sam pregled filmova i serija je svetlosnu godinu ispred Stremia, Kodija i Plexa. Kao da je imdb samo da ga još nahranim linkovima da ne moram poseljački sa dmm i dune explorerom.

Gui ovako izgleda još je malo dopeglan, u New GUI ima samo dve slike.

Brz je ali moram da vidim kad se uveže sa izvorima.kako će da radi.

yowmamasita je izbacio cast za dmm na stremio, korisno kad zabodu add-onovi, ovaj cast je ako se ne varam postojao i pre na samom dmm, verovatno su novi all i tor

Inače batalio sam ga skroz odradio rclone+zurg i ubacio u Dune HD. Ubacujem sada hash liste da napunim library da vidim kako će to sve da izgleda.

Usput sam probao i NUM (Android App) i Lamp!she koji imaju sve, malo je cim oko nameštanja ali vredi sve leti. Mora torrserver koji na testu konekcije prebacuju ISP brzinu, kako nije mi jasno ali 90GB leti i ne koristi RD. Meni ne odgovara jer je 90% postera na ruskom kao i opisi 100% ruski pa sam išao na rclone+zurg+dune. U samom Dune Hd su rusi iskusno sakrili pluginove kao neki backup proces (bazinga add-on sa jacket add-onom, koji strimuju isto preko torrservera i to radi kao sat ali ruski hebiga meni deal breaker. Zahebao sam se sa japanskim storom na PS neću i ovde 🙂)

Opet ne radi pola addona... Torrentio, Torz, Comet...

Nažalost izgleda da se ovome zaista bliži kraj, čim se proširila priča po Twitteru, bilo mi je jasno da je pitanje dana kada će otići u prošlost.

Drugari a ima li neke sustinske razlike u debridiu i samo linkovima debrida u okviru torentia ?

Posttovanje da li se vama aktivira hdr u desnom ili levom uglu na stremio appu kad pustite neki 4h hdr sadrzaj! Naravno tv podrzava isti! Da napomenem da.mi je stremio na yetelowom boxu!

Drugari a ima li neke sustinske razlike u debridiu i samo linkovima debrida u okviru torentia ?
Debridio je add on kao Torrentio a Debrid(RD,AD) je servis sa koga se skida/strimuje.

Posttovanje da li se vama aktivira hdr u desnom ili levom uglu na stremio appu kad pustite neki 4h hdr sadrzaj! Naravno tv podrzava isti! Da napomenem da.mi je stremio na yetelowom boxu!
Nema taj box pa neznam ali mora da podrzava HDR da bi se to pokazalo. Ako mozes instaliraj na TV Stremio onda ces imati HDR.

Provericu cim dodjem kod kuce! U app stremio u infu treba da stoji inonda xe zv prepoznati i pustiti?

Opet ne radi pola addona... Torrentio, Torz, Comet...

Nažalost izgleda da se ovome zaista bliži kraj, čim se proširila priča po Twitteru, bilo mi je jasno da je pitanje dana kada će otići u prošlost.
Uzeo RD. Najbolje potrošenih 15ak evra. Sve na jednom mestu + instant playback. 😻

Nazad
Vrh Dno