Šta je novo?

Stremio

Easynews++
Easynews
Easynews+
Koji od ova 3 instalirati? Koji vi koristite...

MultiScraper pokusao naci..međutim ne pronalazim link..neko pise da je trenutno pao? I preporucuju ovo je li ko probao NoDebrid
Ja imam samo Easynews++ i dobro radi.

Ne koristim debrid ali ce vam verovatno biti od koristi, posto vidim da se stalno zalite

Jel neko koristi Vimu player? Navodno bi trebalo da pušta DV sve profile i da može da zumira sliku (ulta wide na wide ili custom Level), međutim meni uvek prebaci na HDR, ili bude error. Koja je fora?

Šta ima sakriveno u Beta ver.?
Posle instalacije samo uvodni wkran, bez menija, bez ičega i tako stoji dok ga ne ubijem.

Normalna mašina, Reg.v. radi sasvim ok.

Meni je nekako DMM najbolje backup addon. Kliknem na sadržaj, pojavi se na realdebrid listi i kroz debrid search ga odmah imam.

Je l' imaš neki tutorijal?
Ulogovao sam se (DMM) sa RD i šta sad?
10253.jpg
Evo npr... ovo je na browseru na telefonu. Šta sad ovde šta znači i kako na TV-u?

Poslednja izmena:
Najjednostavniji je plex server
40 TB filmova i serija

Prilozi

• Screenshot_20260127_062458_Chrome.jpg
    Screenshot_20260127_062458_Chrome.jpg
    150.4 KB · Pregleda: 168
  • Screenshot_20260127_062619_Plex.jpg
    Screenshot_20260127_062619_Plex.jpg
    131.6 KB · Pregleda: 167
Na kraju sam i ja odradio server.

Ako treba imam svoj hash sa 240tb remuxa, svega i svacega nisam krenuo još da brišem

Crkao bi mi rpi 3 kada bi sve ubacio
Postavi ga ako nije problem?

To kad krene po stremiju da klikce na strimove dok ne ubode koji radi a oni svi na RD rade pa ih pakuje.

Nije zabranjeno obrisati ranije dodate krš verzije 😝
A ni pročitati naziv torrenta pre klik 😅

A zašto? Zar bunar ima dno.

P.S. svakako planiram duplikate kod mene da brišem nego me ineresuje čemu može da smeta.

Je l' imaš neki tutorijal?
Ulogovao sam se (DMM) sa RD i šta sad?
Pogledajte prilog 525419
Evo npr... ovo je na browseru na telefonu. Šta sad ovde šta znači i kako na TV-u?
Klikneš Instant RD. Dobićeš link na RealDebridu (ili drugom servisu koji koristiš). Onda samo uđeš u Stremio, izabereš film/seriju koju si kliknuo. U Debrid Search delu (gore gde su i ostali addonovi Torrentio, Comet, Hayduk) dobiješ link za baš taj fajl.

Poz ekipi, može li mi neko reći kako vam rade prevodi na Stremiu preko Samsung tv, meni masu filmova uopšte ne prikazuje prevod, nema uopšte ponude prevoda,zna se desiti da za poneki fillm ima prevod, ali riiijeetkoo. Sve sam uredno podesio ali ništa.
Na ostala dva uređaja, Fire Stick i Xiaomi box uredno sve radi

Jel si probao ove addone za subtitlove?? Meni rade super,pre sam imao neki drugi pa nije radilo srpski jer sajt titlovi traze subskripciju koju nikako ne zelim da placam mesecno samo zbog njih!

evo nekih koje ja imam za titlove: subdl subtitles, subsource subtitles, opensubtitles.org , ne znam koj od njih tacno daje tu ikonicu za prevode ali jeste neki od ta tri . Srecno! 🙂

Jel si probao ove addone za subtitlove?? Meni rade super,pre sam imao neki drugi pa nije radilo srpski jer sajt titlovi traze subskripciju koju nikako ne zelim da placam mesecno samo zbog njih!

evo nekih koje ja imam za titlove: subdl subtitles, subsource subtitles, opensubtitles.org , ne znam koj od njih tacno daje tu ikonicu za prevode ali jeste neki od ta tri . Srecno! 🙂
Plaća se godišnje 10eura što nije uopšte puno a i realno su najbolji

Nazad
Vrh Dno