Šta je novo?

Stremio

Мене зеза последња два три дана. Сад видим да изгледа опет нешто не ваља са cloudfire, па је ту проблем.

Ja baš ušao da napišem kako me svako veče u ovom terminu oko 21h zeza RD. Ista priča kao i kod vas vec par dana… Udjem na onaj is it down sajt što je neko postavljao i vidim da ga svako veče prijavljuju…

Kako ne radi kad tamo na Redditu se ubiše pišući o samoj aplikaciji 😉
Ne znam, nemam vpn, imam RD, ne radi gde god probam, TV, Telefon, Laptop. Nesto je blokirano, da li RD, da li je sam provajder blokirao, ne znam, nisam pokusavao preko VPN.

Moraću neke add-onove da raskačim sa RD, možda čak prpbati meko drugi debrid kada istekne RD.

Ne znam, nemam vpn, imam RD, ne radi gde god probam, TV, Telefon, Laptop. Nesto je blokirano, da li RD, da li je sam provajder blokirao, ne znam, nisam pokusavao preko VPN.
Upravo probao RD radi kod mene Torrentio, Comet, Sootio. (One Battle After Another).

Hocu neke remux-ove od starijih filmova da pustim ~80GB, ili je staticna slika ili malo, malo, pa baferuje ili crna (mozda do DV profila). Ako premotavam, opet se ukoci slika i ne krece ni posle 5 minuta. Ajd rekoh mozda do TV-a problem, addonovi rade, net je ok. I evo sad probam Synclair+ (ANN5YR kod do 31.01.2026 ako neko hoce da proba premium) i sve ove remuxove sto nije pustao na Stremio, pusta ovamo. Oba koriste Exo player za reprodukciju. Nista mi nije jasno... 🤡

Evo upalio i sad da vidim oko 21 hoće li da radi i ne radi mi ni danas.

edit: probao preko ovog comet što se spominjali i radi ipak.

prvi put uzeo jutros RD i Stremio da probam, inače sam do sada plaćao Netflix HBo, Disney sve odvojen…vrv su praznici pa je neko preopterecenje servera, nadam se da nije često

Izgleda da je problem način na koji api RD funkcioniše pa je RD to menjao ( zbog legalnih peripetija) a add-onovi moraju da se prilagode. Dok oni prilagode prodje neko vreme plus treba ga updateovati odnosno ponovo "instalirati". Danas skidam sve addonove i ponovo dodajem pa da vidimo. Staviću sa RD i sve bez RDa. A ako se nastavi dodaću AD pa ako bude bolje radio adio RD

To je cisti real debrid problem, da znate. Nema veze sa addon-om, cak selektivno nesto radi, nesto izbaci gresku. Torbox mi je sve vreme radio normalno sa istim addon varijantama.... Postaje polako problem RD, iako je i dalje najbolji kad je cache u pitanju. Cak ni to ne funkcionise dobro za manje upucene korisnike jer vise ne moze da prikaze sta je stvaro kesirano, sta ne. Nekad cak i losiji servis kod koga to radi moze da ostavi bolji utisak jer "sve sto kliknes - radi". Plus torbox moze i da se deli, pa mozete lako da isrpobate.

Znam da niste navikli bez RD ili sličnih servisa ali eto neka vam neki addon bude usput i "čist", bez RD i ogromnu većinu stvari gledaćete bez problema. Čisto dok RD ponovo ne bude radio kako treba, nije loša ta backup varijanta.

Sad sam skinuo sve i ponovo dodao i to baš tako jedna instalacija addona sa RD druga bez.

Torrentio RD
Commet RD
Jacketio RD
Media Fusion RD

Torrentio bez RD
Commet bez RD
Media Fusion bez RD

Jacketio nisam video da moze bez RD a nije mi se ni cimalo previše.

Posle ponovnog dodavanja prva 3 RD rade iz prve, load možda 5 sekundi a jutros sam jedva ubo torrent. Možda je samo trenutak a možda ih treba ponovo dodati. Media Fusion mi se nije pokrenuo alinisto verovatno trenutno nije loadovao.

Istice RD za 10ak dana pa cu da probam all debrid mesec dana da vidim kakva je situacija. Ullaticu ga možda 7 dana pre isteka RD da vidim paralelno kako se ponašaju.

A kakva je situacija sa TorBoxom ko ima?
Mnogo bolja nego pre. Sto se tice kesiranih stvari, novo sve ima, staro uglavnom isto u 4k, ono sto sam primetio je da manje ima kesiranih starih stvari u 1080p kome to treba. Kad kazem kesirano mislim u najboljem kvalitetu, skoro sve ima u NEKOM kvalitetu i u 1080p.

Endpoint funkcionise, mozes da ukljucis da ti prikazuje samo kesirani sadrzaj i da sve sto kliknes radi tj. da je tacan info da li je kesirano ili ne ako to zelis.

Brzina svega ocigledno jos nije na nivou real debrida, ali je skroz prihvatljiva. Moze da se deli (neki razuman broj, kazu). Ako vas interesuje da proverim da li nesto ima, recite (mada ne znam da li je dozvoljeno, verovatno ne 😀)

Poslednja izmena:
Imam Stremio otkad se pojavio, prvo bez RD a zatim i godinama unazad sa njim. I bilo je problema s vremena na vreme, ali ne ovoliko kao tokom poslednjih nedelja.

A kombo sa Kodijem šljaka sve u 16... Dok ne zabode RD kao sinoć. I onda valja naći addone koji mogu iz bez RD, za prvu pomoć i zaštitu. I tu se javlja nedoumica: nisam skidao te addone otkad imam RD, jer mi nisu ni trebali, pa sad i ne znam koji su upotrebljivi i odrađuju barem neki minimum zahteva.

Zanimljivo da ono što sam već gledao uredno nalazi linkove čak i na serijama bar da sam jednu epizodu odgledao nađe linkove i za epizode koje još nisam gledao. Dok nešto novo dok se traži nudi samo originalnu pretplatu gde se taj sadržaj legalno emituje.

Znaci probao sam da sve obrisem i podignem iznova kao emaremare ali ili nece ili jedva instalira.
Refresovao API RD i opet nece nista bukvalno.
Prebacio se na Kodi instalirao sta treba i ukljucio RD, radi ko sat.
Znaci nije do RD vec do Stremia i addonova, moj zakljucak.

Edit:
Torrentio radi kad koristim WebStremio.
Downgrade na Stremio v4.4 mnogo bolje radi sve!

Poslednja izmena:
Čudno krajnje ponašanje, nekada jedan addon radi kao sat pa sledeći neki drugi.

Namešao danas drugaru preko vibera na LG, koliko je lepša aplikacija na LG. Drugarici juče isto ona ima kao moj TV. Prosto neverovatno njima bez RD radi kao sat jedino sam im setovao 1080p max i nemaju nikakvih problema, barem za sada.

Pišu da je Gugl uklinio Stremio sa plej prodavnice

Sinoc upalim stremio na tv-u i bio mi izlogovan iz nekog raazloga. I onda posle skontam da mi resetovao podesavanja za titlove koja sam namestio. Uglavnom i dalje mi ne radi.

Sinoc upalim stremio na tv-u i bio mi izlogovan iz nekog raazloga. I onda posle skontam da mi resetovao podesavanja za titlove koja sam namestio. Uglavnom i dalje mi ne radi.
I meni se ovo dogodilo prosle nedelje na drugom tv tj stremio mi je tu na eon box instaliran, a onda mi se javilo dvoje prijatelja i njima je takodje bio izlogovan stremio na tv. Tako da je to ovih dana cesta pojava. UBrzo sam resio tako sto sam se logovao na telefonu sa stremio aplikacijom, slikao qr kod na stremiju na tv-u i aplikacija je proradlia. Isto su uradili i prijatelji.

Kod drugih prijatelja sam imao situaciju da je stremio na tv-u bio ulogovan ali pri pokusaju gledanja svakog naslova izbacivao je da stream nije dostpupan. Ovo je reseno tako sto sam se ulogovao na stremio nalog na pc-iju i deinstalirao sam torrentio addon koji je bio 1.0.14 mislim i instalirao sam 1.0.15 i stremio je proradio. Prijatelji koriste torentio bez rd.
I u svim slucajevima podesavanje titlova je bilo izgubljeno, moralo je ponovo da se podesi.

Čudno krajnje ponašanje, nekada jedan addon radi kao sat pa sledeći neki drugi.

Namešao danas drugaru preko vibera na LG, koliko je lepša aplikacija na LG. Drugarici juče isto ona ima kao moj TV. Prosto neverovatno njima bez RD radi kao sat jedino sam im setovao 1080p max i nemaju nikakvih problema, barem za sada.
Kod mene na Sasmusng TV je isto lepsi Stremio interfejs, ali i na samsungu i na TCLu radi i bez RD, u nizim rezolucijama, bez problema.

Nazad
Vrh Dno