Šta je novo?

Stremio

Da li jos neko ima problem sa tonom na 4K HDR sadrzajem (shield i LG kombinacija) ide slika ali nema ton, na manjoj rezoluciji sve radi

Pre će biti do audio formata to uporedjuj ne rezolucije ona nema veze sa zvukom. Moguće da je neki DTS ili možda Atmos ali Atmos bi trebalo barem da ti propusti DD+

Imam u zadnje vreme bas probleme sa zvukom. Sta sam otkrio je kad udjem na audio (zvucnik) samo kliknem na to sto ima (tipa 5.1) .
Iskoci kao neki txt error bla bla ali proradi ton.

Mene je dugo zezao zvuk da ne povuče Atmos, restrt boxa i šljaka. U poslednje vreme retko kada. Ali generalno loše sve rado u ooslednje vreme. Ko zna.možda veliki broj korisnika, postalo popularni.

Ja ne kapiram kako se finansiraju.

Comet kod mene down i dalje:

1000007544.png

A njega u poslednje vreme najviše koristim, jer ima dosta više non-english filmova u REMUX-u.

Sve će to da naplate kad krenu da love, ovo im je sad investicija 😂

daleko bilo

Nek me nadju u Nigeriji lol. (znam da nije Netflix)

Da li znate odakle stranice za online gledanje filmova kao što je npr. filmoton .net vuku podatke/videe? Tu nalazim nešto što nema na stremiu pa me zanima da li postoji mogućnost da se ti torenti (ako su uopšte torenti) pronađu na stremiu?

Mislim da oni imaju svoje server i sami prikupljaju materijal

Ako te domace muči idi na balkan ili partis mada partis nisam odavno posecivao

Radi li sada torrentio ili nesto slično bez RD?

Ima li jos neko problema sa Cinemeta katalogom? Neće da prikaze nista starije od 2022, izbaci samo empty content. TMDB radi dobro ali on ima smo do 2005.
Koji jos dobar katalog za filmove 70, 80 i 90-ih?
Ponovo je OK Cinemeta posle par dana sa problemom oko ovih godina.

Ako moze mala pomoc, drugar mi ima IPAD 8 instalirao Stremio lite i VLC i nece nista da otvori preko Torrentia. Instalirali VPN ista prica.
Kao da IOS blokira torrent sajtove, sta vi koristite?

Poslednja izmena:
Stremio na iOS uređajima samo uz Real Debrid, torrenti ne rade.

Juče mi konstantno izbacivao grešku, tako da je torrentio otišao na panj...stavio comet i cepa jako lepo

Kolko je drugaciji Stremio na IOS, sta koristite za titlove? Probo Opensubtitles v3 da instaliram i iskace ko da je vec instaliran a nema ga na listi addonova.

Nemam Hisense ni u daljem krugu prijatelja da proverim, sorry.

Čisto me interesovalo da znam kad me neko pita za savet za TV pošto mi je to bio veliki minus za Hisemse da nema Stremio a za Lite sam mislio da nema vajde kad ono medjutim.

Jel ista priča Vida Lite verzija i iOS?
Baš sam danas istraživao na ovu temu i našao sam ovaj info, ali najbolje da se javi neko ako zna "iz prve ruke" 🙂

"...both lack the built-in streaming server for direct torrents (due to app store rules) and need add-ons/services like Debrid for full functionality, but the Vidaa version recently got broader support for HTTP/HLS streams, while iOS focuses on Apple ecosystem features, both relying on external sources for streaming content..."

Lite je i Hisensu na Vidi i video sam da ne mogu torrenti ali nisam znao da prolazi RD. Jel ista priča Vida Lite verzija i iOS? Da li imaš info?
Prošle nedelje u prolazu probao Stremio lite na tuđem vidaa tv (vox ili tako nešto) i za svaki pokušani naslov je izbacivao "video file not supported". Torrenti su u pitanju, učitava sve relevantne podatke i radi bafer ali na kraju ništa.
Tako je i kod tebe ili baš neće uopšte torrente da pokrene?

Prošle nedelje u prolazu probao Stremio lite na tuđem vidaa tv (vox ili tako nešto) i za svaki pokušani naslov je izbacivao "video file not supported". Torrenti su u pitanju, učitava sve relevantne podatke i radi bafer ali na kraju ništa.
Tako je i kod tebe ili baš neće uopšte torrente da pokrene?
Nemam Hisense pitam jer me zanima da znam.

Ja sam instalirao pre par dana na VIDAA kad je neko javio ovde da je puštena lite verzija i od tada gledam tu.

Video sam juče i pre dva tri dana kada je RD zabadao da mi je izbacivalo video not supported jer vrv ne vuče te torrente kao što ste napisali. Inače kad je RD okej radi sasvim normalno.

Nazad
Vrh Dno