veljkoloza
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.09.2022
- Poena
- 60
Da li jos neko ima problem sa tonom na 4K HDR sadrzajem (shield i LG kombinacija) ide slika ali nema ton, na manjoj rezoluciji sve radi
Restartuj uredjaj, imao sam sličan problem, nešto je bagovito posljednjih dana.Da li jos neko ima problem sa tonom na 4K HDR sadrzajem (shield i LG kombinacija) ide slika ali nema ton, na manjoj rezoluciji sve radi
Pa vi s' foruma ste krivi, prestanite da hvalite stremio 🤣Ko zna.možda veliki broj korisnika, postalo popularni
Plaća ih Holivud!! 🙂)))Ja ne kapiram kako se finansiraju.
Soroš 🤣Ja ne kapiram kako se finansiraju.
Ponovo je OK Cinemeta posle par dana sa problemom oko ovih godina.Ima li jos neko problema sa Cinemeta katalogom? Neće da prikaze nista starije od 2022, izbaci samo empty content. TMDB radi dobro ali on ima smo do 2005.
Koji jos dobar katalog za filmove 70, 80 i 90-ih?
Lite je i Hisensu na Vidi i video sam da ne mogu torrenti ali nisam znao da prolazi RD. Jel ista priča Vida Lite verzija i iOS? Da li imaš info?Stremio na iOS uređajima samo uz Real Debrid, torrenti ne rade.
Baš sam danas istraživao na ovu temu i našao sam ovaj info, ali najbolje da se javi neko ako zna "iz prve ruke" 🙂Jel ista priča Vida Lite verzija i iOS?
Prošle nedelje u prolazu probao Stremio lite na tuđem vidaa tv (vox ili tako nešto) i za svaki pokušani naslov je izbacivao "video file not supported". Torrenti su u pitanju, učitava sve relevantne podatke i radi bafer ali na kraju ništa.Lite je i Hisensu na Vidi i video sam da ne mogu torrenti ali nisam znao da prolazi RD. Jel ista priča Vida Lite verzija i iOS? Da li imaš info?
Radi i bez RD, namestio ovako:Stremio na iOS uređajima samo uz Real Debrid, torrenti ne rade.
Nemam Hisense pitam jer me zanima da znam.Prošle nedelje u prolazu probao Stremio lite na tuđem vidaa tv (vox ili tako nešto) i za svaki pokušani naslov je izbacivao "video file not supported". Torrenti su u pitanju, učitava sve relevantne podatke i radi bafer ali na kraju ništa.
Tako je i kod tebe ili baš neće uopšte torrente da pokrene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari