Probaj u podesavanjima stremia da stikliras Hardware-accelerated, promenis iz exo u vlc.Da li jos neko ima problem sa tonom na 4K HDR sadrzajem (shield i LG kombinacija) ide slika ali nema ton, na manjoj rezoluciji sve radi
I kod mene isto na Vidi, uz RD sve sljaka top, naravno, kao sto pise za sad dok je beta, torenti ne rade jos uvek.Ja sam instalirao pre par dana na VIDAA kad je neko javio ovde da je puštena lite verzija i od tada gledam tu.
Video sam juče i pre dva tri dana kada je RD zabadao da mi je izbacivalo video not supported jer vrv ne vuče te torrente kao što ste napisali. Inače kad je RD okej radi sasvim normalno.
Radi i bez RD, namestio ovako:
Instalirao sam klincu iz komšiluka i kaže da mu radi bez kompa.OK, radi bez RD ovako ali ne radi bez uključenog kompa, zamenio si samo jedan problem drugim.
Svašta, sad videh.uklonjena je aplikacija sa Play Store
Ne znam, zaboravio sam, ali otprilike je bitno da ima ip adresu iz gajbe. Kad sam mu namestio kod sebe u stanu, radilo je dok se nisam nakačio na njegov wifi. Onda sam ponovo to odradio sa njegovom ip i radi mu bez kompa.Sa nečega mora da strimuje ako koristi ovu metodu. Da nije slučajno keširan sadržaj gledao?
Koliko znam može u inostranstvu bez VPN da se koristi ako je u pitanju RD.Moja preporuka, ako vec neko koristi Stremio na OS tj. smart sistemima ugradjenim na televizorima koji su recimo 4K, a cesto imaju problem sa hardwerom da se muce, koce, restartuju da poguraju 4K filmove. Da pazare neki valjan android box. Recimo skoro sam na KP uzeo za 7.000 din, Xiaomi box 3gen 4K, i gde sam ga onako ozbiljno izmucio, izmedju ostalog Stremio 4K filmovi i preko 100GB, naravno uz povezan Real Debrid, ne bi li mu nasao neku manu, da ne moze da izgura, na kraju sam stvarno prezadovoljan. Generalno mozete i na odmor za sobom vec setovan da ponesete, u inostranstvu se podrazumeva uz neki valjan VPN.
Znaci RD mislis da moze bez problema preko? Ako je tako, onda odlicnoKoliko znam može u inostranstvu bez VPN da se koristi ako je u pitanju RD.
Torrenti su su već druga priča.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari