Šta je novo?

Stremio

E fala ti na info.

Malo kad razmislim ako lite ne može bez RDa a pitali smo se ko finansira Stremio možda je odgovor Debrid servisi kako bi popilarizovali svoj servia.

Da li jos neko ima problem sa tonom na 4K HDR sadrzajem (shield i LG kombinacija) ide slika ali nema ton, na manjoj rezoluciji sve radi
Probaj u podesavanjima stremia da stikliras Hardware-accelerated, promenis iz exo u vlc.
Mene recimi nervira sto malo jaci 4K pusta sa tonom, crna pozadina skroz, pa i tu mora cak na VLC

Ja sam instalirao pre par dana na VIDAA kad je neko javio ovde da je puštena lite verzija i od tada gledam tu.

Video sam juče i pre dva tri dana kada je RD zabadao da mi je izbacivalo video not supported jer vrv ne vuče te torrente kao što ste napisali. Inače kad je RD okej radi sasvim normalno.
I kod mene isto na Vidi, uz RD sve sljaka top, naravno, kao sto pise za sad dok je beta, torenti ne rade jos uvek.

Sa nečega mora da strimuje ako koristi ovu metodu. Da nije slučajno keširan sadržaj gledao?

Moje iskustvo sa Stremio Lite verzijom na Hisense U7HQ modelu.

Radi sa RD, rade i torrenti. Primjetio sam da zna aplikacija zelediti ako je previše "maltretiram" i onda je jedino rješenje TV iz struje isključiti/resetovati, ništa drugo ne pomaže jer tada ne radi ni kablovska, ni druge aplikacije (YouTube). Ali ako se puno ne čačka, znači upali i pusti film/serija reprodukcija ide bez problema i bez prekida.

Samo da napomenem da sam tek prije 20ak dana krenuo sa upotrebom Stremio Lite aplikacije na VIDA OS, do sada sam Stremio koristio isključivo na Amazon Fire stick-u.

Nadam se da će aplikacija za VidaOS postati stabilnija u narednom periodu, mada je i ovo ogroman napredak, konkretno za korisnike Hisense TV uređaja (među kojima sam i ja), a kojima je Stremio bitan toliko da koriste neki od Android stick-ova sam zbog pomenute aplikacije.

Pozdrav za raju sa foruma!
Sretni svi novogodišnji i božićni praznici.

Heh, uklonjena je aplikacija sa Play Store-a. Prekjuče sam instalirao bez problema i danas hteo da podesim kod drugara, kad ćorak. Srećom drže APK na svojoj zvaničnoj stranici, pa ne moram da razmišljam da li je dobra verzija.

Koristim Stremio na Firestick 4K Max no nekoi streamovi koi se 4K preku Torbox, zvuk ima dodeka slika ne. Treba da smenim strim za da pusta i slika.

Dali ne poddrzava nekoj kodeks ili sto bi moglo da je problem?

Sa nečega mora da strimuje ako koristi ovu metodu. Da nije slučajno keširan sadržaj gledao?
Ne znam, zaboravio sam, ali otprilike je bitno da ima ip adresu iz gajbe. Kad sam mu namestio kod sebe u stanu, radilo je dok se nisam nakačio na njegov wifi. Onda sam ponovo to odradio sa njegovom ip i radi mu bez kompa.

Stremio je super stvar samo što u zadnje vreme zeza Torentio,bar kod mene.

Kod mene izgleda da je opet pao.
Torrentio ucita i ne pusta nista, Comet cas ucita cas ne.

Moji utisci u recimo zadnjih god dana su sledeci, u 90% slucajeva bez ikakve pretplate RD samo addonovi radi savrseno. 1080p rade uvek bez greske, 4k snimci rade ali mora da ima dovoljno seedova, tj da protok bude min stabilnih 3,5 / 4 mb po sec, a sve sto je vise od toga radi savrseno. Premotavanje, ucitavanje sve top.

To sam koristio na Xiaomi Stick Gen 1 a od skoro presao na Gen 2. Sto se tice VIDEE i Stremia za sada je sasvim dovoljno sto su je uopste i izbacili a verujem da ce peglati u naredno neko vreme. Pretplatio sam 9e za 3 meseca na RD sto je realno smejurija i oni rade/pustaju filmove i takodje besplatan NUVIO addon. ALI nebitni preko cega i kog kvaliteta radi par min i zabode/baferuje..pustim, pauziram opet radi i opet stane. Tako da za sada jos to nije ispeglano kako treba ali verujem da ce i to resiti🙂

Debrid Stream al se placa i ne treba torrentio.

Moja preporuka, ako vec neko koristi Stremio na OS tj. smart sistemima ugradjenim na televizorima koji su recimo 4K, a cesto imaju problem sa hardwerom da se muce, koce, restartuju da poguraju 4K filmove. Da pazare neki valjan android box. Recimo skoro sam na KP uzeo za 7.000 din, Xiaomi box 3gen 4K, i gde sam ga onako ozbiljno izmucio, izmedju ostalog Stremio 4K filmovi i preko 100GB, naravno uz povezan Real Debrid, ne bi li mu nasao neku manu, da ne moze da izgura, na kraju sam stvarno prezadovoljan. Generalno mozete i na odmor za sobom vec setovan da ponesete, u inostranstvu se podrazumeva uz neki valjan VPN.
Koliko znam može u inostranstvu bez VPN da se koristi ako je u pitanju RD.
Torrenti su su već druga priča.

Sootio stremio addon ( Debrid, Usenet)

A za one koji ne koriste debrid servise veoma zanimljiv Nuvio Streams addon. Sa dosta zanimljivih free provajdera koji daju rezultate sa web-a (4k,1080p) kao sto su VidZee, VidSrc, VixSrc, UHDMovies, MoviesMod, 4KHDHub... Jedino za Showbox treba da ste korisnik FebBox-a. Najvise linkova ima od showbox-a ali ima i free providera.
Provider UHDMovies u ovom Nuvio addonu bas prijatno iznenadjenje 4k filmovi od 20GB instant pusta, premotava, epizoda serije od 8GB takodje...
Ima i streamova koji ne rade. Ali ipak se moze nesto naci. Ovo je free tako da...

Danas mi istekao Real debrid i obnovim ga kad ne mogu da ga ubacim u Torrentio ni da ga reinstaliram!? Ne moze ni na telefonu ni na PC. Koji drugi addon a da podrzava RD?

Nesto je do Stremia izgleda. Ne mogu nijedan addon da instaliram. Na telefonu samo vrti kruzic a na PC kad pritisnem install nista se ne dogodi.

Probao samo torrentio bez RD api key i on se instalira ali sa api key nece!?

Sada, par sati kasnije, prošla instalacija i Torrentia i Mediafusiona sa RD. Definitivno je bilo nešto sa ljubavi između Stremia i RD.

Ne znam da li je neko spominjao ili samo ja nisam bio obavesten, ali Stremio u USA ne radi 🙂

Kako ne radi kad tamo na Redditu se ubiše pišući o samoj aplikaciji 😉

Meni ne radi nista, ni torrention, media fusion, comet :/

Nazad
Vrh Dno