Šta je novo?

Stremio

Da li još nekome izbacuje grešku prilikom učitavanja titlova u stremiu?
Juče je bilo sve ok,danas nijedan adon za titlove neće da se učita.

Ја размишљм да им уплатим тих 10 еврића,добио сам од њих е-маил.Мислим да цифра није велика и претплата би трајала годину дана.

Imalo bi logike ako matchuju titl sa nazivom snimka ovako i ostali addonovi rade isti podao koji je svakako nedovoljnan.

Zdravo svima.
Inače koristim i netflix i max ali ima dosta filmova i serija na appletv ili na disney ili na prime, koji nažalost nemaju titlove.
Prije sam skidao filmove ali nekako mi je ljepše to da gledam online da mogu da izaberem lijepo. Instalirao sam stremio jer sam vidio da imaju prevod preko titlovi.com.. instalirao sam aplikaciju na tv i dodao taj add on međutim nema prevoda.. zna li ko šta je problem?

Kada pustiš film/seriju, da li klikneš dole desno na simbol tastature i izabereš titl, tj. jezik?!

očigledno samo za thepiratesbay addon nemam prevod... da li znate za torrentio koji je add on ne mogu ga naći?

Pozdrav, koja vam se opcija pokazala kao najbolja za Stremio na Fire sticku? Probao sam za sad Cinema HD i Kodi addon "the crew".

Jedno pitanje vidim da pretplatom na RD on podrzava google drive. Da li je google drive povezan sa google photos (posto placam pretplatu). Da li to znaci da bih pretplatom na RD ujedno i platio Google photos( pod uslovom da je povezan sa Googledrive). Nije mi jasno ako neko zna da pojasni. Hvala

Na lg g4 webosu kada tek udjem u 4k streamio snimak (koristim real debrid), upalim opciju za titlove, ceo tv se ugasi..bukvalno moram da gledam par min bez titlova (ako ih ne ucita sam) pa tek onda da otvorim titlove i biram. Izadje "this app will restart to free up more memory" i zatim se ugasi. Plus je jako glupo sto se katalog filmova lista na desno a ne na dole kao na kompu ali sta je tu je. Svakakve fixove sam radio, izvlacio power kabl itd, doduše otvarao mi je u pocetku stock webos media player pa zatim pucao, tu je izvlacenje kabla pomoglo.

Drug je instalirao Stremio na EON boks, i kaže da ima problema sa reprodukcijom 4K fajlova, pa me zanima jel to nešto do EON-a, ili je on nešto loše namestio.

Kaže da mu secka, ali ne kao loading, već više kao stuttering, iako je uzeo Real Debrid.

Isto pitanje kao iznad tvog posta neka proveri memorijski prostor boxa. Mada neka ne očukuje čuda od eon-a, neka ganja manje 4K ripove.

Da li bi instalacija Stremio Service na server omogucila da isti radi brze na slabijim uredjajima (clientima)? Pretpostavljam ako nista bar bi se sadrzaj skidao na nekom drugom uredjaju. Da li je neko to vec radio? Nasao sam docker image ali nema nikakav readme fajl uz to. https://hub.docker.com/r/stremio/server

Pa ni sad klijent app ne host-uje server komponentu nego jašite svi po istoj javnoj instanci

Meni se 100 puta desilo da se zaglupi, kad necu da uradim factory reset na TV. Pri nekom update TV se zbunio i cesto buguje. Stremio kad baš zeza obrišem i ponovo instaliram, brisanje keša isto pomaže.

Sad ili pre problema?
I pre problema je sve pobrisano, bukvalno ne smem da kliknem na titlove prvih par minuta
Meni se 100 puta desilo da se zaglupi, kad necu da uradim factory reset na TV. Pri nekom update TV se zbunio i cesto buguje. Stremio kad baš zeza obrišem i ponovo instaliram, brisanje keša isto po

Meni se 100 puta desilo da se zaglupi, kad necu da uradim factory reset na TV. Pri nekom update TV se zbunio i cesto buguje. Stremio kad baš zeza obrišem i ponovo instaliram, brisanje keša isto pomaže.
Pakao, ja sam ga tek u ponedeljak upalio, adpejt jedan jedini. Nisam imao smart tv nikada ali ovaj webos ne radi bas fluidno..brisacu i ja onda, nzm kako brises keš. Kapiram da nije G4 tvoj?

Tcl 735x2 Stremio fercera odlično, imam RD 4k odlično pušta do 60-70Gb ,veće fajlove pušta uz seckanje, mislim da je problem pošto sam na Vdsl-u 50 mbit .Problem mi pravi kodi,koji na ovom tv radi jako loše,krene reprodukcija bilo čega i jednostavno izađe iz aplikacije ili zamrzne .Probao sam sve i svašta u na kraju digao ruke i deinstalirao.Inače tv ima 3Gb rama i 32Gb roma od kojih je slododno 21Gb.

Nazad
Vrh Dno