Šta je novo?

Stremio

Meni ni jednog trenutka rd nije prestao da radi. Ne znam u čemu je fora. 🤔

Ono što sam ja probao preko burazerovog naloga radilo lepo. I cena je za crni petak slična RD.
Nisam rekao da ne radi ali je redovna cena 10 dolara i to je preskupo sa debrid servis.
Cena za crni petak ipak nije merodavna jer kad tad ce isteci a ko je hrabar da uzima na duze staze kad znamo sta se desilo sa RD.

Eh, zato ti i ne treba.
Ja uvek ganjam najbolji moguci kvalitet dostupan sto ja javnim trackerima sto na privatnim.
Mislim da mi je prosek za film preko 40GB :D
Potpuno razumem, i ja volim ako vec gledam, narocito SF film da bude najbolja moguca rezolucija i kvalitet. Eh...kad se samo setim kad ti dodje DVD film od 4.5 gb svojevremeno, radost na max. A sad se razmazili, malo nam i od 20 gb... 😀

Jel se all debrid instalira isto kao i real? Vidim da sve što pretražim ima oznaku RD u imenu, jel to ok kod alldebrida?
Edit
Sad sam probao neke druge filmove i vidim da ima i AD fajlova. Znači da je (zasad) sve ok

Nisam rekao da ne radi ali je redovna cena 10 dolara i to je preskupo sa debrid servis.
Cena za crni petak ipak nije merodavna jer kad tad ce isteci a ko je hrabar da uzima na duze staze kad znamo sta se desilo sa RD.
Bas tako.

Isteći će za 2 godine, a može i da se deli za razliku od RD. Ugasiš i onda opet obnoviš na crni petak tako da ne vidim šta je problem. PM je baziran na Belize tako da će potrajati duže. Važno je da postoje opcije.

Ja sam koristio premiumize 4 godine ali na kodi. Nikad nisam imao problema (osim sa samim kodijem), ali zanimalo me da li radi sa stremio zbog jednostavnosti i pouzdanosti.

Edit BTW, pretplata mi je bila produžena po ceni koju sam platio (black Friday). Tako da nemojte to da vas muči! Možda sam čak i 6 godina koristio...

Edit 2. Sad sam proverio
2019te platio 99e 2 godine,
2021 platio 99e 2 godine
2023 ugasio jer ne gledam filmove toliko

Poslednja izmena:
Odlicno samo pojasni sta znaci moze da se deli, koliko istovremeno strimova moze/sme?
Cak im smeta ako cesto menja IP adresu ili koristi VPN.
Ali ako je u praksi drugacije super.

As a user of the Site, you agree not to:
  1. share your Premiumize.me account, the associated services or associated accounts with external providers; this includes but is not limited to:
    1. Sharing login information such as e-mail address/customer-id and password, API Key, login cookies or any other means that could give third parties access to your account

Koliko sam video mnogi dele PM pretplatu i radi već godinama. Pošto je buraz tek uzeo videćemo kako to izgleda u praksi.

Možeš da deliš s kim hoćeš, ne prate IP adrese ni broj uređaja već prate količinu podataka. Svaki mesec si ograničen na 1TB podataka, i svaki dan se dodaje 30GB. Znači, ako stalno prelazite 30GB dnevno, onda može biti problema.

Čim uključim TV i box ode 30GB čini mi se, meni to ne odgovara. Jedna epizoda Planet Earth 3 u 4K remux je oko 25GB, o filmovima da ne pričamo...

Naravno, ali tipa možeš gledati danas i povući 100GB, pa dva dana ne gledaš ništa i dopuni ti se 60GB. A možeš i danas 1TB da skineš pa da iskuliraš koji dan :)

Mislim, sve zavisi od količine korišćenja i kvaliteta streama. Slažem se da je danas sa 4Kb postalo smešno biti ograničen na 30GB...

Kada poskidam sve što je ikada snimljeno i ono što će tek biti sa EN, RD i AD i nabacim na Synology NAS, biće to the best service ever! 😁 Cene paketa objavim na TikTok-u, to je recept za uspeh!

Izgleda nece ni alldebrid dugo.

fbfkrmonq23e1.jpeg

Rekoh ja samo polako, videcemo ko ce isplivati iz ovoga.
Dosao je i taj dugoocekivani ponedeljak a torbox i dalje na istom, ne znam gde su ti silni serveri koji su trebali da budu dostupni danas?

Nije moj skrinsot ali u sustini da.

da li je neko pokusao preko real debrida da odgleda poslednju epizodu FROM,ima opensubtitles ali nece da ocita hrvatski titl ovaj jedini koji ima ..

Nazad
Vrh Dno