to je to kada trazis za neki film upucuje na pretplatu ali takodje izbaci linkove ako ih ima, jedino za sada je mala baza iz koje cupa linkove ali radi, u free modu daje 10 filmova mesecno ;(Napravio sam torbox, instalirao na Stremio i ovo pokazuje,jel ne radi ili je do mene,nisam nista placao samo napravio profil da probam free
Pogledajte prilog 467970
Slažem se, Debrid-Link je isto u FR tako da je samo pitanje vremena kad će i oni biti prisiljeni na isto što i RDMislim da ću uplatiti AD 2,3 meseca pa ću da vidim za dalje....
Mislim da ću uplatiti AD 2,3 meseca pa ću da vidim za dalje....
Meni je upravo to zapalo za oko.
Pratim scenu dobro i pre oko godinu dana je krenuo torbox sa nekom "kampanjom".
Secam da im je free tier bio takav da je bio ogranicen na 100mbps, 1 torrent maksimalno u svakom trenutku i neograniceno trajanje pretplate u free rezimu.
Zasipali su reklamama u vidu postova jer se vodila kampanja gde si mogao da napises reddit post, blog post, fejsbuk, tiktok itd. i dobijes premium nalog na neki period.
Sad kad je doslo do ove situacije i kad su krenuli da ih ljudi napadaju zbog tih botova kojima se sluze za reklamiranje oni odjednom ukidaju tu kampanju i uklanjaju sve dokaze da je postojale i umesto toga se prebacuju na referale.
Ne kazem, mozda bude sve okej ali meni to tako ne uliva poverenje.
EDIT:
Ovo je kampanja o kojoj sam pricao
izvor: screenshot iz septembra 2024, reddit
Radi ali nije vredan tih para.Glupo pitanje, radi li premiumize sa stremio?
Pozdrav druze, moj savet ti je ako planiras da gledas na vise uredjaja, tv, mobilni, drugi tv i slicno, napravi svoj akaunt na Stremio, neka random email. Jedini razlog za to je sto ti pamti addonove iliti ekstenzije, pluginove...nek me ispravi neko ako gresim, u slucaju da ne pamti addonove tj da moras opet ispocetka da ih instaliras na tv-u, onda nemoj ni da pravis account, nema poenteJa sam nov sto se tice Stremio app. Na telefon instaliram Stremio da probam (jer mi uskoro stize Google TV) i sta sad.? Na Netflix, Amazon ne moze da se gleda ali ima instaliraj dodatke...Moze kratko objasnjenje kako sve to funkcionise.?
Retko sta gledam iznad 2K, ako i 2K uopste palimKako ti rade 4k torenti od 40+ GB bez debrid servisa?
Secam da sam probao breaking bad da pogledam i nije mogao ni jaci 1080p strim da pusti.
Odlicno onda, nisam cuo za taj Zamunad addon, mozda ga ubacim ako zatreba. Mislim da nema nikakvih ogranicenja, javi nam utiske nakon testaMogu sebe da nazovem filmofilom ali gledati 3 dnevno je mnogo i za najtvrdje fanove filma. 😀 Prijavio sam se mail-om i sve je ok. Instalirao sam dodatak Zamundo i ima skoro sve filmove i serije pa cak i nove bioskopske verzije. Uradio sam pretragu nekih starjih filmova ima i to. I da, ima nase titlove koji odlicno rade. E sad, nisam odgledao nijedan film jer je to na telefon i proba, kako bi i da li radilo na google TV kad mi bude stigao. Ne znam da li ima neka ogranicenja u broju filmova koji mozes pogledati za odredjeni period.? Nisam jos instalirao Torrentio, cini me se da za sad nema potrebe za njim...
Eh, zato ti i ne treba.Retko sta gledam iznad 2K, ako i 2K uopste palim
Breaking Bad prvi torrent koji izlista nema šanse bez štucanja da radi. Onda uzmeš i nadješ taj torent na kompu i vidiš da ima 1.7 TB 🤣Kako ti rade 4k torenti od 40+ GB bez debrid servisa?
Secam da sam probao breaking bad da pogledam i nije mogao ni jaci 1080p strim da pusti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari