Šta je novo?

Stremio

Ja sam uzeo AD na mesec dana da premostim.

Nije to pretplata kao Netflix i ostalo,već kad ti hoćeš da uplatiš samo produžiš.

AD mi je dobar skoro kao RD, sve što sam tražio od naslova uglavnom ima. Tako da mi je to trenutno odlična zamena. Ima onaj free test sa potvrdom SMS koda.

Napravio sam torbox, instalirao na Stremio i ovo pokazuje,jel ne radi ili je do mene,nisam nista placao samo napravio profil da probam free
1000014041.jpg

Neko je već napisao ovde da kombinacija Debrid Media manager radi + Stremio, ali ne mogu da provalim kad mi dodaje sadržaj na RD cloud. Nekad hoće, nekad neće, nekad moram da kopiram magnet link pa da tako dodam, a ima i cast to stremio.Postoji li neko elegantnije rešenje? U principu nije ništa strašno pošto jednostavno u telefonu mogu da dodam film ili seriju i onda mi je to vidljivo ili u Stremio- others- download , ili u Fen lightu- my services.

U ponedeljak im stizu serveri pa cemo videti da li ce uspeti da skaliraju da prime sve.

Mislim da ću uplatiti AD 2,3 meseca pa ću da vidim za dalje....

Ovo sa Torbox-om mi je pomalo sumnjivo. Ne kažem da su prevaranti, ali mislim da ima boljih opcija samo treba sačekati malo. Verujem da su odradili marketinški trik na reddit-u povodom kolapsa RD. Danas to i nije teško, platiš hrpu botova da ti lajkuju post i pojedine komentare, i odjenom postaneš "relevantan/trendy".
Slažem se, Debrid-Link je isto u FR tako da je samo pitanje vremena kad će i oni biti prisiljeni na isto što i RD

Poslednja izmena:
Meni je upravo to zapalo za oko.
Pratim scenu dobro i pre oko godinu dana je krenuo torbox sa nekom "kampanjom".
Secam da im je free tier bio takav da je bio ogranicen na 100mbps, 1 torrent maksimalno u svakom trenutku i neograniceno trajanje pretplate u free rezimu.
Zasipali su reklamama u vidu postova jer se vodila kampanja gde si mogao da napises reddit post, blog post, fejsbuk, tiktok itd. i dobijes premium nalog na neki period.
Sad kad je doslo do ove situacije i kad su krenuli da ih ljudi napadaju zbog tih botova kojima se sluze za reklamiranje oni odjednom ukidaju tu kampanju i uklanjaju sve dokaze da je postojale i umesto toga se prebacuju na referale.

Ne kazem, mozda bude sve okej ali meni to tako ne uliva poverenje.

EDIT:
Ovo je kampanja o kojoj sam pricao

izvor: screenshot iz septembra 2024, reddit

Meni je upravo to zapalo za oko.
Pratim scenu dobro i pre oko godinu dana je krenuo torbox sa nekom "kampanjom".
Secam da im je free tier bio takav da je bio ogranicen na 100mbps, 1 torrent maksimalno u svakom trenutku i neograniceno trajanje pretplate u free rezimu.
Zasipali su reklamama u vidu postova jer se vodila kampanja gde si mogao da napises reddit post, blog post, fejsbuk, tiktok itd. i dobijes premium nalog na neki period.
Sad kad je doslo do ove situacije i kad su krenuli da ih ljudi napadaju zbog tih botova kojima se sluze za reklamiranje oni odjednom ukidaju tu kampanju i uklanjaju sve dokaze da je postojale i umesto toga se prebacuju na referale.

Ne kazem, mozda bude sve okej ali meni to tako ne uliva poverenje.

EDIT:
Ovo je kampanja o kojoj sam pricao

izvor: screenshot iz septembra 2024, reddit

Promote TorBox > Get Pro ... jadnici :LOL:
Nisam ni znao za ovo..

Ne vidim zašto pljujete Tor, promovišu se na sve dozvoljene načine. Ako ispoštuju sa serverima biće odlična rezervna opcija kada RD klecne.

@shamanNS bio si upravu ono su samo prve 2 sezone iako na torentu piše 1-4. Ali nadjoh izlistanu na Toru 3 sezonu.

Ne free sam.nalogu baš da vidim valja li čemu. Baš da vidim da li će pustiti.

Screenshot_20241123_212108_Stremio.jpg

Ne pljuje ga niko, koristio sam ga pre da ga isprobam cisto i radio je okej ali je dziberski nacin na koji se reklamiraju jer mi ne uliva poverenje.
Cekamo taj cuveni ponedeljak da vidimo sta ce uraditi sa serverima.

Sad sam trazio refund na RD, i dobio ovaj odgovor:

Following your request, we attempted to refund your payment XXXXXXX but our bank returned an error : Error call service transaction. (1666).
Please create a new ticket in few days, we are getting quite a lot of requests this might be a temporary bug.

Jel jos neko dobio isto? Sorry ako je bilo :)

Torbox nemojte ni da probate pre ponedeljka...

Ja sam nov sto se tice Stremio app. Na telefon instaliram Stremio da probam (jer mi uskoro stize Google TV) i sta sad.? Na Netflix, Amazon ne moze da se gleda ali ima instaliraj dodatke...Moze kratko objasnjenje kako sve to funkcionise.?

Nisi mogao gori trenutak izabrati za ovo pitanje :D
Trenutno ni mi nismo sigurni sta je najpametnije.
Sacekaj sutra, preksutra da vidimo kakvo je stanje sa torboxom i sta je najpametnije raditi.

A kratko objasnjenje evo ovako.
Stremio je samo platforma a razni add-oni ti omogucavaju da strimujes torrent-e.
Najpopularniji add-on je Torrentio
Omogucava ti da strimujes torente ili da strimujes kesirane fajlove sa raznih servera pomocu servisa kao sto su RealDebrid, alldebrid, torbox itd..
Strimovanje torenta direktno bez debrid servisa znaci da zavisis od toga koliko je torent popularan odnosno koliko seedera ima i tu dolazi debrid servis preko kog strimujes direktno fajlove bez oslanjanja na seedere.

Problematika je u tome sto je najpopularniji servis za to (Real Debrid) pre nekoliko dana ukinuo API koji omogucava normalno koriscenje u ovu svrhu i sada cekamo da vidimo ko ce preuzeti ulogu glavnog baje.

Za pocetak mozes da instaliras torrentio, podesis da radi bez debrid provajdera cisto da isprobas.
Inace debrid servis kosta uglavnom oko 3e mesecno.

Ja sam nov sto se tice Stremio app. Na telefon instaliram Stremio da probam (jer mi uskoro stize Google TV) i sta sad.? Na Netflix, Amazon ne moze da se gleda ali ima instaliraj dodatke...Moze kratko objasnjenje kako sve to funkcionise.?
Pozdrav druze, moj savet ti je ako planiras da gledas na vise uredjaja, tv, mobilni, drugi tv i slicno, napravi svoj akaunt na Stremio, neka random email. Jedini razlog za to je sto ti pamti addonove iliti ekstenzije, pluginove...nek me ispravi neko ako gresim, u slucaju da ne pamti addonove tj da moras opet ispocetka da ih instaliras na tv-u, onda nemoj ni da pravis account, nema poente :D

Najbitniji addon tj onaj na kom imas najvise sadrzaja je: https://torrentio-torbox.cat-bowfin.ts.net/configure

to ti je uglavnom to. ovde se cesto spominje RealDebrid ili slicno, to su izgleda placeni servisi da ti 'ubrza' skidanje filmova za gledanje ili mozda ima vise sadrzaja, tipa nekih redjiv serija ili filmova...ako nisi zaludjenik za filmove, ako ne gledas svaki dan po 3 filma, onda nemas potrebne ni za kojim RD ili slicnim dodatkom, moje misljenje, jer uz ovaj torrentio svakako u sekundi dobijas ocitane filmove za strimove, gledanje..srecno

Kako ti rade 4k torenti od 40+ GB bez debrid servisa?
Secam da sam probao breaking bad da pogledam i nije mogao ni jaci 1080p strim da pusti.

Mogu sebe da nazovem filmofilom ali gledati 3 dnevno je mnogo i za najtvrdje fanove filma. 😀 Prijavio sam se mail-om i sve je ok. Instalirao sam dodatak Zamundo i ima skoro sve filmove i serije pa cak i nove bioskopske verzije. Uradio sam pretragu nekih starjih filmova ima i to. I da, ima nase titlove koji odlicno rade. E sad, nisam odgledao nijedan film jer je to na telefon i proba, kako bi i da li radilo na google TV kad mi bude stigao. Ne znam da li ima neka ogranicenja u broju filmova koji mozes pogledati za odredjeni period.? Nisam jos instalirao Torrentio, cini me se da za sad nema potrebe za njim...

Secam da sam probao breaking bad da pogledam i nije mogao ni jaci 1080p strim da pusti.
Retko sta gledam iznad 2K, ako i 2K uopste palim :)
Mogu sebe da nazovem filmofilom ali gledati 3 dnevno je mnogo i za najtvrdje fanove filma. 😀 Prijavio sam se mail-om i sve je ok. Instalirao sam dodatak Zamundo i ima skoro sve filmove i serije pa cak i nove bioskopske verzije. Uradio sam pretragu nekih starjih filmova ima i to. I da, ima nase titlove koji odlicno rade. E sad, nisam odgledao nijedan film jer je to na telefon i proba, kako bi i da li radilo na google TV kad mi bude stigao. Ne znam da li ima neka ogranicenja u broju filmova koji mozes pogledati za odredjeni period.? Nisam jos instalirao Torrentio, cini me se da za sad nema potrebe za njim...
Odlicno onda, nisam cuo za taj Zamunad addon, mozda ga ubacim ako zatreba. Mislim da nema nikakvih ogranicenja, javi nam utiske nakon testa

Retko sta gledam iznad 2K, ako i 2K uopste palim
Eh, zato ti i ne treba.
Ja uvek ganjam najbolji moguci kvalitet dostupan sto ja javnim trackerima sto na privatnim.
Mislim da mi je prosek za film preko 40GB :D

Breaking Bad prvi torrent koji izlista nema šanse bez štucanja da radi. Onda uzmeš i nadješ taj torent na kompu i vidiš da ima 1.7 TB 🤣

Probao sam The Wild Robot (Zamunda) ponudio nekoliko snimaka sa razlicitim velicinama u Gb. Izabrao najveci sa 17,62 Gb [UHD] i radi fenomenalno sa srpskim titlom. Naravno to je na telefon a kako ce raditi na TV, to cete vi napisati ovde kad budete probali, posto meni tek treba da stigne...

Vrh Dno