Šta je novo?

Stremio

@emaremare Serija ima 7 sezona. Svih 7 su na Peacock streaming i svih 7 imaš tu 1080p verziju na privatnim torrent sajtovima tipa HDBits i TorrentLeech, gde ih imaš od septembra. Na Peacock je to dodato pred kraj avgusta ove godine. Pre toga nigde nije postojala serija u rezoluciji boljoj od 480p - 576i niti je ikad serija bila dostupna na nekoj legalnoj streaming platformi pre tog dostavljaju 1080p remaster-a na Peacock.

Iz nekod razloga koliko vidim na javne torrente sajtove koje Torentio pretražuje to niko nije okačio sve ni 3 meseca kasnije.
Prvo se pojavila samo S01 na RuTracker pa posle videh da BitSearch nudi S02. Dakle pričam za 1080p PCOK (Peacock) rip.

Ja sam seriju odgledao ponovo (skinuo sa HDBits i odgledao u Plex-u) u toj 1080p & 16:9 AR varijanti. Pitam bzvz da li su se konačno pojavili 1080p torenti javno dostupni za sve. Kad si već spomenuo Homicide.

Poslednja izmena:
Meni recimo sam Torrentio ne pusta Jackal seriju a MF sa Torrentiom pusta, ko ce ga znati.

@emaremare Serija ima 7 sezona. Svih 7 su na Peacock streaming i svih 7 imaš tu 1080p verziju na privatnim torrent sajtovima tipa HDBits i TorrentLeech, gde ih imaš od septembra. Na Peacock je to dodato pred kraj avgusta ove godine. Pre toga nigde nije postojala serija u rezoluciji boljoj od 480p - 576i niti je ikad serija bila dostupna na nekoj legalnoj streaming platformi pre tog dostavljaju 1080p remaster-a na Peacock.

Iz nekod razloga koliko vidim na javne torrente sajtove koje Torentio pretražuje to niko nije okačio sve ni 3 meseca kasnije.
Prvo se pojavila samo S01 na RuTracker pa posle videh da BitSearch nudi S02. Dakle pričam za 1080p PCOK (Peacock) rip.

Ja sam seriju odgledao ponovo (skinuo sa HDBits i odgledao u Plex-u) u toj 1080p & 16:9 AR varijanti. Pitam bzvz da li su se konačno pojavili 1080p torenti javno dostupni za sve. Kad si već spomenuo Homicide.
Znam da je 7 samo kažem na Stremiju nije bilo nista kod mene a sada ima prve 4 sezone u 1080p.

Radi isto kao do sad kad se štiklira opcija. Nove stvari verovatno ne može da kešira više, a stare će polako da nestaju.

Ja im neću tražim pare nazad, kakav god bude epilog, a izgleda da ćemo svi da se selimo.

Radi sa starom bazom kesiranih torenata koje ce svakako RD u narednim danima da ocisti tako da je to maksimalno privremeno resenje.

Evo sve radi kao juče. Pre neki dan je jedan sajt sa romovim za switch isto pao pa je sutra samo umesto .com osvanuo kao .net. Verujem da će i ova priča tako da se završi, ako ne idemo na next best thing.

P.S. stim što ako bude radio za 20 dana kada istekne idem na 3 meseca ne na 6 meseci. Onih 15 dana i mesec su mi besmisleni.

Sta znaci 200gb max download size na ovom torboxu?

Znaci moze bez ogranicenja ako si fajlovi manji od 200gb.

Pa mislim... ni RD se nije oglašavao do poslednjeg trenutka. Bitno da su nedeljama pre toga banovali ljude jer su videli drugu IP adresu.

I ja uplatih 4e za mesec dana. Dusa me boli za 3100 neiskoriscenih bodova. Ajde ova dva preostala meseca da oprostim ali bodove tesko :)

Sad ste me bacili u nedoumicu-da li da čekam Torbox ili da uplatim AD manje meseci?🤔😀

Ja pre 5 dana uplatio 6 meseci i počeo da gledam Breaking Bad posle 10 godina ponovo i spremio se ovog vikenda da uživam, kad ono....
Prvo oluja u kraju negde verovatno pokidala optički kabl oko 16h pa nemam ni net ni tv a ovi iz Supernove će to rešiti verovatno za 3-4 dana. A onda pročitam ovde i za RD.
Odvikao sam se skidanja torrenata, titlova pa prebacivanja na externi hdd i pustanja na tv-u.
Stremio i android tv su mi bili zakon.
Samo daljinski u ruke i vozi.

Ja pre 5 dana uplatio 6 meseci i počeo da gledam Breaking Bad posle 10 godina ponovo i spremio se ovog vikenda da uživam, kad ono....
Prvo oluja u kraju negde verovatno pokidala optički kabl oko 16h pa nemam ni net ni tv a ovi iz Supernove će to rešiti verovatno za 3-4 dana. A onda pročitam ovde i za RD.
Odvikao sam se skidanja torrenata, titlova pa prebacivanja na externi hdd i pustanja na tv-u.
Stremio i android tv su mi bili zakon.
Samo daljinski u ruke i vozi.
Nadam se da ti rešavaju net brzo, prosto je greota da BB čeka.

Pa ajmo kazemo da jos uvek usluga Stremio +RD je dostupna u kojoj meri i koliko dugo to cemo da vidimo al jos uvek nije sahranjena i zakopana

Meni se noćas RD vratio na Stremio, nakon nekog vremena. Al svakako treba sačekati da vidimo kako će se odvijati situacija.

Stremio nastavlja uredno da radi i bez rd-a tj torentio i ostali dodaci
Do sada sam koristio bez problema
Jedini problem je sa nekim malo starim i manje popularnijim stvarima

Instalirao Torbox addon na stremio kao i na kodijev POV addon, radi ali su rezultati koje daje jako oskudni u odnosu na RD. Sto se brzine tice relativno je dobra

Ma ja ću se vratiti u ovaj prelazni period na elementum
Ako bude torbox dobar za par mjeseci prebaciću se na njega.
Mada mislim da će Real debrid nešto izmuvati :)

Nazad
Vrh Dno