Šta je novo?

Stremio

I to što kažeš.Kako sam pre skidao neki film i prevod i nabacim na flesku i Bog da me vidi!😁

Torbox 2 meseca, 4$, po svemu sudeći radi sasvim ok. Testirao neke novije neke starije stvari. Postoji i Torrentio unnoficial grana koja ima finu integraciju s njim:

Dva meseca samo jer - s ovim servisima nikad se ne zna :D A četiri dolara mogu da izgubim. 9$ sam platio skoro RD ali me više grize savest što sam zetu nameštao i ubedio ga da uzme za 9 meseci :D Sad ne znam da li će moći da radi refund za mesece koji su mu ostali.

Ma nije greda, ode se na rd stranicu i prekopira se link "tortilje" posle u stremiju se ode u kataloge na rd i pod downloads tu stoji stream.

Torbox ako se ne varam ne ogričava na 1 ip nije kao da mi treba ali sam negde na reditu vide. Sad ću da ga oprobam dok RD ne stane na noge.

Ja sam presao na Plex varijantu.
Delimo drugar i ja placanje servera i izadje nas dva tri evra vise mesecno od RD i ne brinem uopste.

Sto se debrid alternativa tice, istrazio sam sve po malo i ne vidim neku dobru alternativu.
Torrbox iz afrike je tu ali ne uliva mi poverenje. Vlasnik na redditu spamovao postove REAL DEBRID shutting down, bot nalozi stari jedan dan pisu komentare kako im torrbox radi odlicno itd.

Taman sam se drznuo da platim taj RD kad on puce ko lajsna, bem ti moju srecu, nista od addonova na kodiju vise ne vidi stream a na stremiu jedino jacket rd daje neke rezultate a dokle ce djekna jos nije umrla da traje ne znamo :)

Torbox tek od ponedeljka završava upgrade servera, tako da nemojte sad da probate i izvlačite pogrešne zaključke,jer se sve raspada. Preko noći mu se sele svi sa RD-a.

Ali očigledno je da ima dobru osnovu i u perspektivi će biti dobro rešenje. Svi značajni developeri već kreću sa torbox podrškom, to je važno.

I cena mu je dovoljno niska za najsire mase za ove stvari.

Pratite torbox discord ako vas zanima, doživljava ludnicu trenutno, ali vidi se da se trudi oko svega i da ima šanse da bude dobro.

Screenshot-20241122-151120-Chrome-2.png

Kod Torboxa je dobro što za 7 dolara može 10 različitih slotova!

Videh malo pre da je prebukiran. Meni stare stvari rade preko RD ali nove ep teško.

Nisam pametan dal da se uplati all debrid subscription 30 dana 3e...

Nije bas da treba biti mnogo pametan za 3e 😅.
Alldebrid sigurno ne moze da bude dugoročna alternativa, pošto je isto u Francuskoj. Sigurno ih isto čeka.

Premiumize je malo drugačiji (Belgija), ali čini mi se da imaju malo drugačiju politiku generalno. Svakako su preskupi za većinu korisnika za ovakav servis, tako da nema šanse da oni pobede u svemu ovome, a od broja korisnika najviše zavisi količina dostupno sadržaja.

Nekako mnogo gledate iz ugla ličnog davanja para trenutno, a manje iz onog što je veći problem, a to je što se sve ovo dešava.

Torbox je toliko jeftin da i ne mora prva misao da ti bude da ces da ga deliš, dobro bi bilo da uopšte zaživi makar i po punoj (smešnoj) ceni za godinu dana.

Videćemo dal će Torbox zaživeti, obećavaju dosta, a ispunjenja su već drugo :D Meni znači i makar da mogu sa nekih trackera da seedujem preko njih, ta hibridna metoda debrida i seedboxa deluje zanimljivo.

Svakako, ako se prijavljujete uz referal link (evo mog) i vi i ja dobijamo po 15 dana gratis.

Dali nekoj zna podobro dali sa ovaj Torrbox moze da se download-uje torrent sa privatnim trekerima i isti da se seed-uje bez potreba da bude skinut na PC?

Dali nekoj zna podobro dali sa ovaj Torrbox moze da se download-uje torrent sa privatnim trekerima i isti da se seed-uje bez potreba da bude skinut na PC?

Ja to upravo radim (za IPTorrents), za basic plan imaš tri slota za aktivne torente, za standard 5 slotova. Slotovi se zasebno mogu apgrejdovati po želji.

Refundirali i meni zadnju uplatu ali imam jos par meseci,nije mi ugasen profil jer sam iskoristio one bodove gratis.

Ko koristi Debrid media manager + zurg sve i dalje radi sa keširanim sadržajem i pušta Plex laganini. Dodavanje u library i dalje radi samo error hash izbaci ali doda u library i sync u zurg za par sekundi. Ako nije keširan onda ide DL. Meni super ako ostane ovako.

Jacketio, Knightcrawle, Torrentio ne rade, vidim da preko Comet jos ima fajlova. Da ipak i ja trazim refund?

Meni torrentio i media fusion rade, pustaju sta god da odaberem (torrentio u toku prepodneva nije radio), dok i Kodiju umbrella i fen light izbace poruku da ne postoje kesirani torenti. Uporedjivao sam iste filmove iz Stremia i Kodija.

Da, rešili su nešto preko Torrentio-a, možda privremeno, videćemo ali zato sad deluje ok

1732299634524.png

Mada ovo su samo trenutna resenja...mora nasumice da se pogadja da li je fajl kesiran ili nije, ne moze da se zna. A i to odlazi ako RD ocisti bazu....

Poslednja izmena:
Pa da meni je Homicide radio ceo dan, nisu ga obrisali još uvek 🙂.

light izbace poruku da ne postoje kesirani torenti. Uporedjivao sam iste filmove iz Stremia i Kodija.
Logično kad više ne postoji mogućnost da dobiju taj podatak. Ako je podešeno da prikazuje samo keširane rezultate onda ima nula rezultata koji ispunjavaju taj kriterijum. Znači ako može menjaš podešavanja scrapper-a.

Pa da meni je Homicide radio ceo dan, nisu ga obrisali još uvek 🙂.
Da li ti uopšte nalazi 1080p Peacock rip za svih 7 sezona Homicide? A ne samo prve 2 1080p a ostale samo 480p DVDrip?
Ne pitam zbog ove da RD API promene nego kad sam gledao seriju u septembru i oktobru Debridmediamanager nije nudio ništa osim DVDrip iako je u to vreme sezona 1 bila dodata na Rutracker. Ni tu jednu nije nalazio DMM (a ni Torentio API osim ako se za željene kvalitete stavi "unknown" ili "other" ne sećam se više koji od ta dva) jer iz nekog razloga to sa Rutracker je završilo kategorizovano kao pogrešan kvalitet.

Logično kad više ne postoji mogućnost da dobiju taj podatak. Ako je podešeno da prikazuje samo keširane rezultate onda ima nula rezultata koji ispunjavaju taj kriterijum. Znači ako može menjaš podešavanja scrapper-a.

Da li ti uopšte nalazi 1080p Peacock rip za svih 7 sezona Homicide? A ne samo prve 2 1080p a ostale samo 480p DVDrip?
Ne pitam zbog ove da RD API promene nego kad sam gledao seriju u septembru i oktobru Debridmediamanager nije nudio ništa osim DVDrip iako je u to vreme sezona 1 bila dodata na Rutracker. Ni tu jednu nije nalazio DMM (a ni Torentio API osim ako se za željene kvalitete stavi "unknown" ili "other" ne sećam se više koji od ta dva) jer iz nekog razloga to sa Rutracker je završilo kategorizovano kao pogrešan kvalitet.
Nije bilo ničega kod mene do pre par meseci. Na pocetku sam 2 sezone za sada je 1080P. Koliko vidim 1-4 sezone je torrent.

Nazad
Vrh Dno