Proverio Silo S02E02 koja je emitovana noćas/jutros i ima naravno i već keširano ("samo" naravno ne znaš šta je keširano dok ne probaš da dodaš 😂😂).Meni stare stvari rade preko RD ali nove ep teško.
Dali nekoj zna podobro dali sa ovaj Torrbox moze da se download-uje torrent sa privatnim trekerima i isti da se seed-uje bez potreba da bude skinut na PC?
si probao: https://torrentio-torbox.cat-bowfin.ts.net/configure ? meni radiJacketio, Knightcrawle, Torrentio ne rade, vidim da preko Comet jos ima fajlova. Da ipak i ja trazim refund?
Logično kad više ne postoji mogućnost da dobiju taj podatak. Ako je podešeno da prikazuje samo keširane rezultate onda ima nula rezultata koji ispunjavaju taj kriterijum. Znači ako može menjaš podešavanja scrapper-a.light izbace poruku da ne postoje kesirani torenti. Uporedjivao sam iste filmove iz Stremia i Kodija.
Da li ti uopšte nalazi 1080p Peacock rip za svih 7 sezona Homicide? A ne samo prve 2 1080p a ostale samo 480p DVDrip?Pa da meni je Homicide radio ceo dan, nisu ga obrisali još uvek 🙂.
Nije bilo ničega kod mene do pre par meseci. Na pocetku sam 2 sezone za sada je 1080P. Koliko vidim 1-4 sezone je torrent.Logično kad više ne postoji mogućnost da dobiju taj podatak. Ako je podešeno da prikazuje samo keširane rezultate onda ima nula rezultata koji ispunjavaju taj kriterijum. Znači ako može menjaš podešavanja scrapper-a.
Da li ti uopšte nalazi 1080p Peacock rip za svih 7 sezona Homicide? A ne samo prve 2 1080p a ostale samo 480p DVDrip?
Ne pitam zbog ove da RD API promene nego kad sam gledao seriju u septembru i oktobru Debridmediamanager nije nudio ništa osim DVDrip iako je u to vreme sezona 1 bila dodata na Rutracker. Ni tu jednu nije nalazio DMM (a ni Torentio API osim ako se za željene kvalitete stavi "unknown" ili "other" ne sećam se više koji od ta dva) jer iz nekog razloga to sa Rutracker je završilo kategorizovano kao pogrešan kvalitet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari