Šta je novo?

Stremio

Recite mi da nisam dobro razumeo?
Nema vise RD za stremio i kodi??

Bedak, alu mi nije jasno šta je counterfit Stremio? Verovatno sa dodati addonovima za torrente.

Sledi velika seoba na all-debrid 😁

U sustini dovoljna je ova stavka da add-oni izgube funkcionalnost
"the deactivation of the API endpoint /instantAvaibility".

Ne bih se mnogo nadao ni za all-debrid, koliko znam oni su takodje u francuskoj i pitanje je vreme kad cemo i kod njih videti slicnu situaciju.

EDIT: Trazio sam refund, odobren refund i ugasili mi account :D Posteno!
Da nisam uzeo pre 2 dana 6 meseci ne bih ni trazio ali taman ce se iskoristiti za neki Plex server.

Poslednja izmena:
Bukvalno su zakopali sebe u mestu. Osim ako im cilj nije bio da iskeširaju i odu.
Primetih u poslednje vreme da su pooštrili dosta stvari, banovali dosta ljudi zbog takozvanog "šerovanja" naloga, iako se možda zadesi da neko nekad pusti preko fona na data netu.
All-debrid je potencijalna opcija... ali treba sačekati da li će se iko od njih izjasniti, da konkurencija pokupi sve ove ozlojeđene mušterije :D

Taman što se navikoh na strimovanje, kad ono biće izgleda stari dobri download.

EDIT: Trazio sam refund, odobren refund i ugasili mi account :D Posteno!
Da nisam uzeo pre 2 dana 6 meseci ne bih ni trazio ali taman ce se iskoristiti za neki Plex server.
Super da vraćaju pare. Ja sam juče produžio za 6 meseci ali neću tražiti pare nazad. Koristim dok radi i nadam se da će samo da zakači Francuze :)

Super da vraćaju pare. Ja sam juče produžio za 6 meseci ali neću tražiti pare nazad. Koristim dok radi i nadam se da će samo da zakači Francuze
U narednim satima ce krenuti da brisu kesirane torente tako da ocekujem da ce vec ukoliko sutra biti beskoristan. Spremi se na refund.
Ako zakaci francuze samo onda ostaje onaj bedni premiumize iz Belgije(?) koji nema linkova i kosta 10e mesecno.

Da l je moguće...
Nazalost da :/
Nema veze, nisam dugo pravio plex server taman malo zanimacije.

Torbox uskače u pripomoć, potencijalno :D

Jel neko koristio? Kakva su iskustva? Essential plan se čini adekvatnim za strimovanje

Hvala na pomoći.Da li to da odradim danas ili da čekam kad nestanu linkovi?
A koliko vidim ovaj Torbox može na vise uredjaja,tipa Pro 10 slotova za 7 dolara mesečno.Nije uopšte skupo...

Meni ni Torrentio ne radi sad :D
Mediafusion i Jacketio RD rade

Posle sat dva.

Alldebrid je takodje u Francuskoj tako da je vrlo moguce da ce i oni uskoro deliti sudbinu.

Ja ću sačekati da vidim rasplet, svakako nije prevelika cifra da bi značilo da mi vrate novac.

Evo već je krenulo štucanje, novih epizoda nema. Stare nalazi streamove.

Da sacekamo i nadamo se da ce neko da uleti i popuni tu prazninu, a da je iz neke zemlje koja van njihovog dometa.
Ili pak sto neko rece vracamo se torentima za ono sto nema na streaming servisima.
Ja taman pootkazivao masu streaming servisa :(

Nazad
Vrh Dno