Šta je novo?

Stremio

Probao sam nekoliko filmova od 50+gb. Treba par sekundi da krene, posle radi odlično, i premotavanje

Radi kao podmazan, meni brzina nije straubalna a šljaka. Naravno ako mesto skidam na kompu onda hoce da bufferuje. Ali tada pauziram download.

Ovo se odnosi na snimke preko 50 giga.

Inace bez RD tesko da bi radilo? Ili je to kod mene samo slucaj kada je 4K u pitanju.

Pa imas 4K snimke manjeg gabarita pa probaj. Koji net imaš?

60/10 Telekom, net je dobar, brzina je konstantna ping ok.

Mislim da je 60 malo bez RD ali ne mogu da tvrdim. Ja sam na nekih 150 al sam uzeo RD za svaki slucaj.

60/10 Telekom, net je dobar, brzina je konstantna ping ok.
Sa tim netom (60/10) gledaj da pustas streamove do 40-45 GB. Opet zavisi i koliko ima seedsa. I da uzmes neki debrid servis sa tim netom neces moci vece fajlove od 40 GB da strimujes, ali bar nece biti buferovanja. Instant pokretanje, premotavanje... I samim tim bolji uzitak strimovanja.

Probacu AllDebrid, vidim da ima trial 7 dana.

Meni se cini da im tih 25gb ne radi, ubecen sam da sam više potrošio. U svakom slučaju, cini mi se da je ad nesto brže radio, tj startovao video nego rd. Drugu razliku nisam primetio

Pa kontam da je cena ista, 3e mesecno

Instalirao sam stremio i torrentio na fire TV stick 4k max, registrovao se za 7 dana trial za all debrid, pustio par random linkova za neke serije i to radi. Kako da znam da li mi all debrid radi? Malo je bilo komplikovano da unesem API key za all debrid u torrentio pa nisam siguran kako da proverim da li radi.

Pročitao sam na par mesta za trakt.tv da se valjda koristi da se prati šta si odgledao, dokle si stigao itd, nisam stigao da istražim da li postoji ga stremio taj add on? Kako se podešava?

Stremio sam pamti sta si odgledao valjda.

A da li radi. Videces tako što torent linkovi imaju ispisano AD ispred naziva torenta

Videh sad AD ispred stream-a, hvala!

Na screenshotovima izgleda kao da je neka veća promena interfejsa, ali zapravo i nije. Samo malo šminke, ali svakako je ok.

i opet su nesto u.ebali... ne rade linkovi sa AD a citam da ljudima ne radi ni RD .. rekoh ja da sa svakom novom verzijom dolaze samo novi problemi...

izgleda je ipak bio neki problem na relaciji torrentio - debrid..proradilo je i sad je sve ok

Pre nekih sat vremena nije radio, sada radi. Čak ni RD stranica nije radila.
Edit: Opet ne radi.

Poslednja izmena:
Isprobao sam stremio uz RD, odlično radi, samo imam problem sa titlovima.

Jedino ovaj official opensubtitles addon radi, ostale sam instalirao, ali nijedan ne izbacuje rezultate.

Kod prikaza titlova ne prikazuje nazive fajlova, nego samo jezik i tako izlista brdo prevoda..

Android TV sistem je u pitanju, dajte neku ideju ako imate.

Opensubtitles može da prođe, ali je realno najnižeg kvaliteta kad su titlovi u pitanju.

Inače, aplikacija mi je odlična, sve je ultrajednostavno i nije amaterski dizajnirano kao mnoge aplikacije ovog tipa.

Instaliraj i kodi. Podesi titlovi.com.
Puštaš kroz stremio i ako nema dobrih titlova, imaš dole kod play da pustiš kroz eksterni plejer. Podesi se da bude kodi (tu sam se i sam malo mučio dok nisam uklonio vlc). Otvori ti sadržaj u kodiju i tu možeš download titlova.

Titlovi opste poznato ne rade od druge polovine meseca. Od 01.09 ce ponovo da prorade.

Prilozi

• Opera Snapshot_2023-08-27_131627_rs.titlovi.com.png
    Opera Snapshot_2023-08-27_131627_rs.titlovi.com.png
    855.3 KB · Pregleda: 55
Ali meni ne radi nijedan addon osim opensubtitles, znam to za titlovi.com kad istekne.

Ne prikazuje mi uopšte ništa sem opensubtitles-a. Možda je razlika pc/andorod tv? Jel radi nekom na android TV boxu?

Znam da mogu eksterna rešenja kao kodi kao plejer, ali to je nešto drugo. Pokušavam ovo elegantno rešenje da koristim kako jeste jer mi se sviđa.

Probah AD, ne mogu da verujem da do sada ovo nisam konfigurisao, life saver bukvalno 😀

da li moze link za titlovi.com addon. hvala unapred. da probam od pocetka iduceg meseca

Nazad
Vrh Dno