meni se dogodilo par puta, nema neke logike, opensubtitles bi valjda prema nazivu,id-u čemu već trebao naći titl bez obzira da li je 4k ili neki drugi releaseOvo mi se jos nije desilo. I na 4K i na FHD uvek ima nasih prevoda. Juce odgledah zadnjeg Indijanu Dzonsa u 4K i sve bilo normalno.
Kad si na moru gledas na moru. Nek kuci uplate 3e i gledajuMoj komentar se bazira na tome da ja koristimn RD sa VPN i da onda moji ukucani moraju da koriste isti ako istovremeno gledamo.
Takodje kad sam bio na moru i poneo FTV gledao sam RD u dogovoru sa ukucanima koji su ostali kod kuce sa VPN na istu lokaciju bez problema istovremeno.
Moj komentar se odnosio na to a ne da se sharuje da bi se umanjila cena, zasta drugi to koriste je njihova stvar.
Uptobox i uptostream serveri su trenutno offline. Izgleda da all debrid najvise zavisi od njih.Pitanje za vas.. sinoc i danas imam problem sa Stremiom (android box), ne pusta mi nijedan link, All-debrid premium status ok.. Greska je:
Pogledajte prilog 405604
Da li je neko imao ovakvih problema?
Cudno da free linkovi ne rade u Stremiu. Real debrid radi ok. Mada bilo je nekih problema pre mesec-dva sa korisnicima koji imaju ipv6. Sada nema tih problema.Ali cudno mi je sto i kada disable-ujem AD u pluginu, istu gresku dobijam. Da li vam radi mozda RealDebrid? Prebacicu se na njih ako je ok.
Rade npr TPB linkovi, koji su free. Aj bas cu da probam RD pa javljam.Cudno da free linkovi ne rade u Stremiu. Real debrid radi ok. Mada bilo je nekih problema pre mesec-dva sa korisnicima koji imaju ipv6. Sada nema tih problema.
Moze pomoc, kako da podesim da mi strimio sa racunara pusti sliku na tv, tv ima webos 5 sistem
Pogledajte prilog 406442
Poveži tv i pc kablom. Čemu mirror? A jos bolje ako ima apk za webos, instaliraj Stremio na tv-u i uloguj se sa istim nalogom.Moze pomoc, kako da podesim da mi strimio sa racunara pusti sliku na tv, tv ima webos 5 sistem
Pogledajte prilog 406442
Nema stremio za WebOS, mozes samo cast kao sto je okacio kolega screenshot, ili hdmi out na tv.Nemam tu aplikaciju strimo u prodavnici lg
Ne postoji app za Lg Webos.Skimi aplikaciju na TV i uloguj se sa istim userom
Nece kod mene stoji ljubicasti ekran i nista vise cekao pola sata i isto je, nece da ocita stranicu. Uso sam preko tv na forum ovde i kliknuo na link isto stoji samo ljubicasto.probaj https://web.stremio.com/
i malo sacekaj jer ti je vjerovatno malo slabiji tv..radi na lg odlicno.
slika fantazija..hdmi je nuzno zlo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari