Šta je novo?

Stremio

Ja imam sličnu situaciju. Kada putujem, a nije to baš često, ponesem Fire Stick I glupi bi mi bilo da ne banuju zbog toga što deca kući i ja vam grada u isto vreme pogledamo film sa RD. Sad izaberem link bez RD pa ako radi radi.

Ovo mi se jos nije desilo. I na 4K i na FHD uvek ima nasih prevoda. Juce odgledah zadnjeg Indijanu Dzonsa u 4K i sve bilo normalno.
meni se dogodilo par puta, nema neke logike, opensubtitles bi valjda prema nazivu,id-u čemu već trebao naći titl bez obzira da li je 4k ili neki drugi release

Ja obično uplatim mesec dana rd ako idem negde i ne razmišljam.
Po kućama svaki ima svoj rd. Meni se isplati jer ne moram više na fleš, na HDD, dobar je ali zeza prevod... Moj lični mir je neprocenjiv 🙂
Ako je noviji naslov ume da zeza sa prevodima. Titlovi.com ne rade, open titlovi se ne pojave uvek odmah. Bude i koja nedelja neki put. Zet skoro tražio za the bear pa je morao malo da se strpi.
Može ili preko PC da se skinu titlovi i puste, ili, kodi kao eksterni plejer na boksevima ili televizorima.

Moj komentar se bazira na tome da ja koristimn RD sa VPN i da onda moji ukucani moraju da koriste isti ako istovremeno gledamo.
Takodje kad sam bio na moru i poneo FTV gledao sam RD u dogovoru sa ukucanima koji su ostali kod kuce sa VPN na istu lokaciju bez problema istovremeno.
Moj komentar se odnosio na to a ne da se sharuje da bi se umanjila cena, zasta drugi to koriste je njihova stvar.
Kad si na moru gledas na moru. Nek kuci uplate 3e i gledaju :D

Veruj mi da sam na pecanju jedno veće odgledao epizodu. Ali svi koji koriste po kući bili sa mnom.
Jednostavno napolju je bio period pijenja krvi kakav nisam doživeo za zadnjih možda 40 godina koliko pecam :)

Inače ima ih i kod mene po familiji koji odgledaju po nešto na godišnjem. Ništa nenormalno sa ovim vrućinama ili elemntarnim nepogodama.

Pitanje za vas.. sinoc i danas imam problem sa Stremiom (android box), ne pusta mi nijedan link, All-debrid premium status ok.. Greska je:

1695326136875.png

Da li je neko imao ovakvih problema?

EDIT: Vidim da linkovi sa TPB rade, ali da Torentio linkovi izbacuju ovu gresku. Rekreirao sam AllDebrid api key, isto stanje.

Poslednja izmena:
Ali cudno mi je sto i kada disable-ujem AD u pluginu, istu gresku dobijam. Da li vam radi mozda RealDebrid? Prebacicu se na njih ako je ok.

Ali cudno mi je sto i kada disable-ujem AD u pluginu, istu gresku dobijam. Da li vam radi mozda RealDebrid? Prebacicu se na njih ako je ok.
Cudno da free linkovi ne rade u Stremiu. Real debrid radi ok. Mada bilo je nekih problema pre mesec-dva sa korisnicima koji imaju ipv6. Sada nema tih problema.

Cudno da free linkovi ne rade u Stremiu. Real debrid radi ok. Mada bilo je nekih problema pre mesec-dva sa korisnicima koji imaju ipv6. Sada nema tih problema.
Rade npr TPB linkovi, koji su free. Aj bas cu da probam RD pa javljam.

Meni na google tv od juče teško otvara i zna da pukne aplikacija, ali se apdejtovao tv, mozda je i do toga. Kad krene, radi ok. Imam rd i stremio

Update: Nakon prelaska na RD, sve radi ok.. Izgleda da AllDebrid bas zavisi od onih oborenih servera.. Hvala @mwsavko !

pitanje je i do kada ce RD izvori raditi ako se akcija nastavi.

evo info iz zapadnih medija
"U opsežnoj operaciji Saveza za kreativnost i zabavu (ACE) , vodeće svjetske koalicije za borbu protiv piratstva, Uptobox i Uptostream, dva najpoznatija svjetska pružatelja usluga hostinga, oboreni su. Oni su, između ostalog, korišteni za pohranjivanje ilegalnih piratskih videozapisa.
Operacija je izvedena između Francuske i Ujedinjenih Arapskih Emirata, izvijestila je koalicija koju predvodi Jan van Voorn. Na ovaj način stavljena je točka na uslugu skladištenja koja je samo u posljednje tri godine imala 1,5 milijardi posjeta , uglavnom iz zemlje Eiffelovog tornja, ali i iz Indonezije, Indije i Meksika. Dvojica francuskih državljana koji su upravljali uslugom nalaze se u Dubaiju, gdje su zgrnuli milijunske zarade prodajom reklama i premium pretplata."

Pitanje vremena je takodje i kada ce novi servisi/update-i pluginova da se puste.. piraterija se po mom skromnom misljenju moze samo kontrolisati, ali ne i ukinuti

Moze pomoc, kako da podesim da mi strimio sa racunara pusti sliku na tv, tv ima webos 5 sistem
strim.png

Inače, iako je uptobox sajt ugašen, i dalje rade njihovi linkovi ako skidate preko AllDebrida. Dakle izgleda da je samo sajt down, a serveri i dalje čuvaju podatke.

hvala svima na pomoci radice HDMI kabli
Sad probao web stremio nece samo stoji plav ekran i nista

Poslednja izmena:
probaj https://web.stremio.com/
i malo sacekaj jer ti je vjerovatno malo slabiji tv..radi na lg odlicno.
slika fantazija..hdmi je nuzno zlo
Nece kod mene stoji ljubicasti ekran i nista vise cekao pola sata i isto je, nece da ocita stranicu. Uso sam preko tv na forum ovde i kliknuo na link isto stoji samo ljubicasto.
Izgleda neradi na mom tv u
Hvala na pomoci

Nazad
Vrh Dno