Šta je novo?

Stremio

koliko ja vidim broje svaki link unutar 24h, zato sam ga ja limitirao na samo 2 po filmu/epizodi pa ga imam kao backup ako torrentio ne nađe ili ne radi
 
Pa u podesavanjima namestis (limitiras )da ti izbaci 5- 10 linkova ( ili 2 ko gec ) po pretrazi i onda mozes u toku dana ( 24h) da uradis vise puta pretragu cega zelis
 
Bolji torrentio u svakom slučaju ono što sam ja bar video. Zadrži orion ako padne torrentio što kaže @gec
 
VLC vec ima download titlova.

Inace, prednost Oriona (u odnosu na Torrentio)? Ima li svrhe oba imati na Stremio?
Orion sam instalirao u jednom trenutku kada mi Torrentio nije davao rezultate za epizodu koja je provereno izašla.I Orion je pronalazio.Inače Torrentio je skroz ok,samo sam hteo da vidim hoće li mi na Orionu izbacivati linkove sa RD koje nemam na Torrentiu.
 
E sad jedno pitanje, npr Mucke ne mogu da na nadjem na stremio, tacnije linkove. Da li promenom lokacije sa VPN-om mogu to resiti?
 
Naravno da ima Mućke. Otvori nalog na trakt i dodaj u watch listu šta god želiš. U Stremiu samo izabereš tvoju listu i cepaš. Lakše nego pretraga bar meni.
 

Prilozi

  • SmartSelect_20230117_130535_Brave.jpg
    SmartSelect_20230117_130535_Brave.jpg
    125.7 KB · Pregleda: 73
Ja sam pogledao poslednju epizodu pred novu godinu ali mi je mator Stremio na PCi oni plugin-i. Nisam probao na Eon jer mi je tu svezija verzija. Dakle imaju mucke sigurno...
 
Nešto ti fali.
 

Prilozi

  • Screenshot_20230117_140835_Stremio.jpg
    Screenshot_20230117_140835_Stremio.jpg
    82.7 KB · Pregleda: 62
  • Screenshot_20230117_141031_Stremio.jpg
    Screenshot_20230117_141031_Stremio.jpg
    100.6 KB · Pregleda: 69
Ono sto meni pada na pamet posto je starija serija da pogledas ponovo podesavanja u Torentio u Exclude qualities/resolutions i mozda ti je stiklirano tamo pod others (DVDRip/HDRip/BDRip...) pa zato ti ne prijavljuje jer si jurio kvalitetnije snimke , destiklirsj sve pa probaj ponovo( a kasnije vrati kako tebi odgovara )
Na slikama videh da je dvdrip u pronadjenima , sad proverio na nekom nalogu gde je stiklirano others i dalo rezultat samo za prvu sezonu
 
Poslednja izmena:
Ono sto meni pada na pamet posto je starija serija da pogledas ponovo podesavanja u Torentio u Exclude qualities/resolutions i mozda ti je stiklirano tamo pod others (DVDRip/HDRip/BDRip...) pa zato ti ne prijavljuje jer si jurio kvalitetnije snimke , destiklirsj sve pa probaj ponovo
E upravu si, sigurno je to u pitanju, probam pa javim
Upravo do toga je i bilo, hvala puno doktore
 
Koristim Stremio sa Torrentio i baš je super stvar, samo što previše secka kad ima malo seedova. Jel sam dobro shvatio da RD to rešava, i da li RD donosi još nešto? Nisam baš shvatio šta je on tačno.

Hvala svima koji na temama za televizore pominju Stremio, nisam se bavio time pa sam se iznenadio kako je dobra stvar.
 
Da, RD rešava to keširanim torentima tako da seed nije bitan sve ide kao da je sadržaj već skinut.
 
Koristim Stremio sa Torrentio i baš je super stvar, samo što previše secka kad ima malo seedova. Jel sam dobro shvatio da RD to rešava, i da li RD donosi još nešto? Nisam baš shvatio šta je on tačno.

Hvala svima koji na temama za televizore pominju Stremio, nisam se bavio time pa sam se iznenadio kako je dobra stvar.
Možda je nešto do interneta a ne do RD
 
Pitanje za one koji gledaju preko Stremia na Eon boxu.Da li vam filmovi i serije u 1080p i 4k (bez obzira na veličinu i to da li su preko RD ili torrenti) rade glatko,bez ikakvog ,pa i najmanjeg seckanja(lagovanja,ne mislim na baferovanje)?Kod mene nekad rade uglavnom ok, ali nekad primetim to blago lagovanje koje užasno nervira.Nekad nestane kada obrišem keš ,a nekad ne.Izgubi se ponekad i kada promenim sa exo plejera na libVlc.Takođe sam primetio(možda grešim) da hevc fajlovi rade bolje(glatko).
Takođe ,primetio sam da su titlovi koje vuče sa opensubtitles ,a koje sam uploadujem,dostupni tek sutradan iako ih na sajtu ima istog trenutka.Da li neko zna zašto i ima li rešenja za ovo?
 
Sem onih preko 80gb da ne kazem 100 oni hoce da nekad zezaju
 
Hvala ljudi, a da li je potrebno obrisati torrentio ili RD i torrentio rade zajedno?

I da li nalazite redovno Dolby vision sadrzaj npr? Ja najcesce nadjem 4K i HDR, mislim da sam jednom nasao neki film u DV i HDR 10+, jel to slucajno tako ili treba nesto posebno podesiti za vise DV sadrzaja?
 
HDR i DV su najčešći dok je malo toga u HDR 10+. Ako je sadržaj urađen u DV trebalo bi da ti ponudi. Ne znam koje filtere si stavio pročačkaj malo u podešavanjima.
 
Da li je neko koristi na androd tv ,meni nikako nije jasno kako da je registrujem na njihovom sajtu,izbaci kod slikam odem na sajt on mi ponudi da menjam lozinku.
 
Nazad
Vrh Dno