Koji addon koristiš pošto to mene baš zeza?Ja gledam sa titlovima na Android boxu bez problema.
Probao ja i Annatar i Jackettio. Ima manje linkova, ali što više keširaju to će biti bolje kako kaže dev.Naleteh na ovo
![]()
Ako neko ima vremena da proba.
Što to radiš? Imaš Debrid media manager dodaš šta te zanima, izabereš plejer Infuse i Watch. Ne može za ios jednostavnije. To jest ima i drugih načina.Čoveče, ja sad tek provalio da RD ima onako moćan web portal, pa ja sad na iPadu mogu gledam šta hoću. Otvorim Stremio web i samo isklikćem, pa downloadujem iz Safarija, sve bude već skinuto.
Imaš i druge addone i hostere npr. Prevode Imaš preko Open subtitles v3 addona, a možeš da pustiš i preko eksternog plejera.Uzeh RD na mesec dana da vidim kako radi i povezao Torentio,ima li sta jos tu treba oko toga da se instalira? Prevode za vece fajlove nikako ne nalazim za sada a i generalno titlovi su najveci problem ovde posebno ako se ne gleda preko PC vec preko Smart tv ili boxa...
Hvala radi.Torrentio, kucaj na google
Jel ima ovde negde tutorial/tema da mi das link?Nije to namena Stremia. Tebi treba xtreme IPTV nalog.
skini IPTV smarters i ja ti posaljem login da imas sve kanale...pisi na PPJel ima ovde negde tutorial/tema da mi das link?
i za Hisense, odlicno i hvalaStremio za LG televizore radi odlicno
![]()
Stremio on Vidaa OS - VIDAA App Store
Video tutorial :) It's practically a step-by-step guide: 1. Media Station X -> Settings -> Start Parameter -> Setup -> msxplayer.ru 2. Media Station X ( msx player ) -> click button "+" -> http / web сайт -> tv.strem.ioboosty.to
Radi ali je sti problem kao na web.stremio. odnosno nece da pusti torente, Ne znam da li ima neko resenje za to.Stremio za LG televizore radi odlicno
![]()
Video tutorial :) It's practically a step-by-step guide: 1. Media Station X -> Settings -> Start Parameter -> Setup -> msxplayer.ru 2. Media Station X ( msx player ) -> click button "+" -> http / web сайт -> tv.strem.ioboosty.to
Platiš Real debri nalog i nema problema.Radi ali je sti problem kao na web.stremio. odnosno nece da pusti torente, Ne znam da li ima neko resenje za to.
Dodan torentio ali nemam RD nalog, a reaguje kao na WEB - u i kaze da je potreban eksterni plejerMozda nije dodao torentio
Koji Stremio za LG?Stremio za LG televizore radi odlicno
![]()
Koji Lg tj. koji webOS?Stremio za LG televizore radi odlicno
![]()
Šta ti je instalirano od plugina za prevode?Imam strenio na SBB boxu instaliran, do pre 15ak dana sve je bilo ok a od tada mi ne rade titlovi... Samo ovi embeded English.
Jel ima neko takav problem, jel neko uspeo da resi i kako?
Yify subtitles. To je jedino sto ima u izboruŠta ti je instalirano od plugina za prevode?
Moracu ovo da povezem sa kompom pa da probam. Sa daljnskim je nemoguca misija na box-uInstaliraj Opensubtitles v3
OpenSubtitles v3 - Stremio Addon
opensubtitles-v3.strem.io
Mogao mi neko ko ima vremena da napise par must have adonova za stremio. Neko ko je malo iskusniji 😄Moracu ovo da povezem sa kompom pa da probam. Sa daljnskim je nemoguca misija na box-u
torrentio i povezes sa Real Debridom, nista ti vise ne trebaMoracu ovo da povezem sa kompom pa da probam. Sa daljnskim je nemoguca misija na box-u
Mogao mi neko ko ima vremena da napise par must have adonova za stremio. Neko ko je malo iskusniji 😄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari