Šta je novo?

Stremio

Nema ga tu, zato sam i pitao. Vidim wizdom subtitles, ali to je nesto drugo. U svakom slucaju, nije ni bitno u vezi tog, pre bih da resim ovo sto se ne pojavljuju prevodi sa titlova, ali koliko vidim, izgleda da je nasumicno da li ce se pojaviti ili ne.

OpenSubtiteles V0.24.0 u Official addons i OpenSubtitles V2.0.9 u Community addons. , vec su ljudi pisali izgleda da titlovi.com imaju problem nekom se pojave pa nestanu , vecini trenutno ne rade

Nema ga tu, zato sam i pitao. Vidim wizdom subtitles, ali to je nesto drugo. U svakom slucaju, nije ni bitno u vezi tog, pre bih da resim ovo sto se ne pojavljuju prevodi sa titlova, ali koliko vidim, izgleda da je nasumicno da li ce se pojaviti ili ne.
Instaliraj titlovi. com v1 i v2 obe znaci, trebalo bi ti onda da radi

Koje add-ons e preporučujete za Stremio?

Titlovi.com Addon za strimio definitivno opet ne radi, ni na Windows ni na Android aplikaciji.Ako je kod nekog grugačije neka se javi.Neko je već pominjao da je to zbog nekekve ispunjene kvote.Ima li rešenja?

Jel moguće podesiti 2 default jezika, pa ako ne nadje jedan da proba drugi?

Titlovi.com instaliran i v1 i v2 na Kaon boxu Android tv apk rade tako sto ima za Top gun a nema za Nope ( inace na Atv aplikaciji daje 3 rezultata a na mobilnoj sa istim nalogom samo jedan od opensubtitles ) iako ih ima na sajtu , znaci na nekim filmovima ih ima a na nekim ne .
Ja sam stavio sekundarni hrv titl i pronalazi ga na opensubtitles oba
IMG_20220912_172209.jpg

Poslednja izmena:
To za pc? Izgleda sam gledao samo na telefonu, pa sam pretpostavio da je isto. Bas cu posle da pogledam

Na Android TV aplikaciji.
Sad sam proverio na web verziji Stremia i ima samo jedan jezik za titlove.

Titlovi.com instaliran i v1 i v2 na Kaon boxu Android tv apk rade tako sto ima za Top gun a nema za Nope ( inace na Atv aplikaciji daje 3 rezultata a na mobilnoj sa istim nalogom samo jedan od opensubtitles ) iako ih ima na sajtu , znaci na nekim filmovima ih ima a na nekim ne .
Ja sam stavio sekundarni hrv titl i pronalazi ga na opensubtitles oba
Pogledajte prilog 355322
Kod mene nema Titlovi.com uopšte iako sam istalirao ponovo obe verzije addona,Da li je moguće da postoji neko ograničenje koliko se puta može povući titl sa jedne IP adrese?Mnogo me nervira ovo.BTW danas sam uploadovao neke titlove naopensubtitles.com i tek sada ih vidi.

mozda ima veze sa logovanjem, jel. uopste ima ta opcija nisam ni probavao preterano titlove. com

Instalirao sam aplikaciju titlovi.com na mobilnom, sinhronizovao na mi stick 4k, ali imam samo opensubtitles kao izvor. Odem opet na telefon i vidim da mi pokazuje da app nije instaliran??! Opet pritisnem install, izađem iz stremia, ponovo uđem - ponovo mi zeleni indikator javlja da je nisam instalirao.

Baš čudno, nemam pojma šta da radim

nakon sto sam ih ponovo instalirao titlovi.com rade i kod mene na androoid tv...inace, vidim sada jos jedan odlican dodatak za stremio...zove se streaming catalogs sa kojim dobijete filmove i serije sa netflixa, hbo, paramount+, apple tv itd , razvrstane po provajderima ... odlican dodatak

Pokazuje mi grešku kada instaliram titlovi.com app na laptopu, piše ADDON_PUSH_FAILED. E sad, šta je zanimljivo - isto mi je pokazalo i kad sam instalirao app streaming catalog, koji je kolega iznad pomenuo, ali je katalog vidljiv kad sam ga sinronizovao na mi stick, a titlovi.com ne.

ma ocito ne stima sve sa titlovi.com..meni su prije sat radili a sada opet vidim samo open sub..ne daje mi nista sa titlovi.com..mada ja vise preferiram titlovi.com nije sad ni toliko vazno jer i open sub ima uglavnom sve, samo je ponekad potrebno malo vise vremena da ubodem odgovarajuci titl

Nešto ne fercera, trenutno mi pokazuje da addon ne radi:

Prilozi

• stremio titlovi.jpg
    stremio titlovi.jpg
    149.6 KB · Pregleda: 45
Pozdrav ljudi. Nikada do sada nisam koristio Stremio, ali pošto je spomenut u temi modovanja SN Move boxa, onda sam i njega instalirao na MOVE. E sada da li mi možete ukratko objasniti odakle da krenem i da li ima neko video uputstvo o osnovnim pojmovima (vidim da spominjete trakt, debrid itd. da li mi je to uopšte potrebno, jer nemam nameru da plaćam bilo kakvu pretplatu), kako se šta podešava, instaliraju dodaci i ostalo što je bitno?

Probaj sa ovim tutorijalom:

Što se tiče plaćenih servisa koje pominješ, ne moraš da ih poseduješ da bi koristio Stremio i čak ne moraš ni da imaš nalog več možeš da funkcionišeš kao "gost", s tim da će bez tih servisa i kvalitet usluge biti srazmerno manji zbog manje raspoloživih linkova. To faktički znači da će onaj ko ima RD imati više mogućnosti na raspolaganju i biće u prilici da manipuliše kvalitetom video sadržaja, kao i starijim naslovima koje neko ko nema RD možda neće moći ni da pronađe.

Probaj, u svakom slučaju, neće ništa da boli :)

Što se tiče aplikacije titlovi.com, danas mi je proradila sama od sebe, bez da sam je dodatno čačnuo od sinoć, kada nije radila.

Hvala na odgovoru i savetima. Probao sam danas da vidim hoće li da radi Stremio. Instalirao dodatke (addon-e) koje sam mislio da treba, ali neće da pusti neku seriju piše da je dostupna u kvalitetu 720p, ispod toga piše Install addons, ali ne kaže koji. Nisam instalirao dodatke gde piše da su sa sinhonizovanim turskim jezikom, anime jer šta mi to ne treba. Kako da znam koji mi dodatak treba da bi pustio neku seriju ili film. Bez veze mi je da idem redom i instaliram sve živo.
I nigde ne vidim taj dodatak Torrentio. Gde ste ga našli?

Poslednja izmena:
Pretraga od 2 sekunde

Vidim sinoć i kod mene ne rade titlovi. com, i to sam primjetio posebno znaju da ne rade kad je neki naš prevod skoro dodat.

Nazad
Vrh Dno