Nije ni meni dok nisam krenuo da gledam više serija u isto vreme. Prednost su i odlične liste drugih ljudi. A možeš i na telefonu u Showly da dodaš filmove/serije u listu po želji. Najbrži način bar po meni.Ne znam, nikada mi nije trebala aplikacija da pratim sta sam gledao. Serije sam drasticno smanjio par godina unazad. Retko sta novo pocinjem, a vecina sto pratim odnosno sam pratio zavrsilo ove godine ili ce sledece. Mada mozda probam, cim je toliko zastupljen mora da valja. Sto je najgore mislim da sam ga i otvorio pre 10ak godina.
Nema možda ova italijanska b produkcija sto netflix forsirasta ce ti sve to kad ti na plex radi "sve zivo" ...
Ne kapiram. Dodaš tu seriju u watchlist i pojaviće ti se tamo gde imaš povezan Trakt. Nikad lakše.Uđem u listu koju je tambur88 okačio da vidim neke BBC serije i pronađem State of play, koju sam nekada imao u planu da pogledam i po kojoj su Ameri uradili kasnije film. I uđem u Stremio, kao ono - prvi problem.
U pretrazi nisam mogao da je nađem jer mi u sekciji "serije" daje samo Cinemetu kao izbor, pa ne znam da li to mora tako i zašto ne pretražuje i, recimo, torentio.
Ne kapiram. Dodaš tu seriju u watchlist i pojaviće ti se tamo gde imaš povezan Trakt. Nikad lakše.
jel ovo? pronašao preko cinamete ali i preko the movie database addona, instaliraj si ga a i tmdb alternatives i imdb catalogs dobro dođuUđem u listu koju je tambur88 okačio da vidim neke BBC serije i pronađem State of play, koju sam nekada imao u planu da pogledam i po kojoj su Ameri uradili kasnije film. I uđem u Stremio, kao ono - prvi problem.
U pretrazi nisam mogao da je nađem jer mi u sekciji "serije" daje samo Cinemetu kao izbor, pa ne znam da li to mora tako i zašto ne pretražuje i, recimo, torentio.
Jeste, to je serija. Probaću sve što si naveo.jel ovo? pronašao preko cinamete ali i preko the movie database addona, instaliraj si ga a i tmdb alternatives i imdb catalogs dobro dođu
https://www.strem.io/s/series/state-of-play-0362192
Tako je.Ali titl je dostupan tek sutradan.Barem kod mene.Ima li nekog objašnjenja?Digneš titl na titlovi com ili opensubtitles org i povučeš ga otuda
Tako ja sad, ne rade mi titlovi com i ako ga nema na opensubtitles ja ga tamo upload-am
Kako dva opensubtitles? Kod mene postoji samo jedan v0.24.0Titlovi.com i oba opensubtitles!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari