Šta je novo?

Street Fighter IV

Bilo je dobro. Moram da nabavim headset.
Inace, vi ne igrate na ps3, vec na pc-u?

Da, mi samo na PC-u. Na PSN-u smo samo kad se uvalimo kod šmajsa :). Bili smo malopre ali nije nikog bilo. Lepo si nas "naslagao" onaj dan. Ja sam malo pokušao da se koprcam sa Akumom, ali ne ide. Šteta te ne igramo češće, slab mi je machup sa Cody-em. Tačnije, prvi put sam igrao protiv njega ono veče. Valjda će uskoro i za PC da izađe, pa da nam se pridružiš :)

Lepo si nas "naslagao" onaj dan. Ja sam malo pokušao da se koprcam sa Akumom, ali ne ide. Šteta te ne igramo češće, slab mi je machup sa Cody-em. Tačnije, prvi put sam igrao protiv njega ono veče.

Primetilo se da nisi igrao protiv Cody-a ranije :).
Taj matchup je inace u Akuminu korist i ako znas kako da kaznis moje promasaje i dobijes jedan-dva knockdown-a, Cody je mrtav :D.

Au Bojane, nije ni cudo sto te ne vidim online, sad vidim na onome, uvek igras iza ponoci. :p Mene mrzi tako kasno, nisam nizasta :D

Ja se mucim sa Codyjem jer jako retko nalecem na njega, ne znam matcup. Ne znam mu ni moveset ni nista.

Uglavnom nalecem na Ryua (ok mi je matchup), Kena (i vecina smara sa hp shoryukenom, ono cudo je predobro i pravi retardiran damage), Sagata (obozavam protiv njih, kad spamuju tigershotove uvek ih na kraju razbijem sa hcb hadokenom, a onda kad se priblizimo misle da je upercat sve) i Guilea (smaracki matchup, Guile ima predobar damage, srecom, to su u AE nerfovali)... Monotoniju ponekad razbije Blanka (mrzim ga zbog onog slide poteza i isto pravi retardiran damage, svaki put ne mogu da se nacudim kad mi pre skine onoliko healtha), poneki Zangief (najbolji matchup za Akumu, uglavnom ne mogu da ni mi se priblize :D), Chun (ne volim protiv nje, ali sad sam provalio na snimcima da Akume uglavnom beze od nje pa sam i ja poceo to da radim i ide mi mnogo bolje)

Au Bojane, nije ni cudo sto te ne vidim online, sad vidim na onome, uvek igras iza ponoci. :p Mene mrzi tako kasno, nisam nizasta :D
Obicno igram od 9-10 do ponoci, sem utorkom kada idem na fudbal i vikendom.

Ja se mucim sa Codyjem jer jako retko nalecem na njega, ne znam matcup. Ne znam mu ni moveset ni nista.
Brzo ces provaliti, Cody je medju losijim likovima zbog toga sto je spor i ima ocajan wake up, ali zato udara kao tenk :).
Neke meceve je zaista tesko dobiti sa njim (Dictator, Boxer, Juri, Dhalsim), ali je sa ostalim likovima uglavnom tu negde.

Uglavnom nalecem na Ryua (ok mi je matchup), Kena (i vecina smara sa hp shoryukenom, ono cudo je predobro i pravi retardiran damage), Sagata (obozavam protiv njih, kad spamuju tigershotove uvek ih na kraju razbijem sa hcb hadokenom, a onda kad se priblizimo misle da je upercat sve) i Guilea (smaracki matchup, Guile ima predobar damage, srecom, to su u AE nerfovali)... Monotoniju ponekad razbije Blanka (mrzim ga zbog onog slide poteza i isto pravi retardiran damage, svaki put ne mogu da se nacudim kad mi pre skine onoliko healtha), poneki Zangief (najbolji matchup za Akumu, uglavnom ne mogu da ni mi se priblize :D), Chun (ne volim protiv nje, ali sad sam provalio na snimcima da Akume uglavnom beze od nje pa sam i ja poceo to da radim i ide mi mnogo bolje)
I ja sam mrzeo Blanku, ali sam vremenom naucio da igram protiv njega.
Dodatni + je sto Cody moze da punishuje sve sto Blanka uradi :).
U poslednje vreme igram vise sa Sakurom i pomalo sa Makoto (kada stigne AE patch sigurno ce mi ona biti main).

Mislio sam na Bojana_N :D

Jos hate-a na Blanku, jedan je juce uspeo da me iznervira za 10 sekundi. Kroz sta sve moze onaj slide da prodje, nije normalno. Ne mozes mu nista na wakeupu jer odma mashuje struju. To moze da se probije sa savrsenim divekickom, al je tesko namestiti se na to. Al sam ga dobio na kraju :D
Btw, zaboravio sam na Bison-a. Isto pravi prilican damage i nemam neku ideju i taktiku protiv njega.

Mislio sam na Bojana_N :D

Jos hate-a na Blanku, jedan je juce uspeo da me iznervira za 10 sekundi. Kroz sta sve moze onaj slide da prodje, nije normalno. Ne mozes mu nista na wakeupu jer odma mashuje struju. To moze da se probije sa savrsenim divekickom, al je tesko namestiti se na to. Al sam ga dobio na kraju :D
Btw, zaboravio sam na Bison-a. Isto pravi prilican damage i nemam neku ideju i taktiku protiv njega.

Ček ček... kako to "uvek". Sticajem okolnosti, taj dan sam sestri sređivao laptop, pa dok se radio servis, ja malo pičio po training modu :). Ja kad sam online, to je retko posle 23h :).

Mora da vam se pričinilo, Bojan inače ne pali street fighter... ponekad samo slučajno ako ga ortaci nagovore. On je inače prirodan talenat, te nema ni potrebe da da se bakce igrajući je, da bi bio bolji...e da.. ni Boris Lozač ne igra ovu igru, pa ako ste i njega videli nekada on line, to mora da su vas oči varale... i on je jedan od retkih (dvoje u Srbiji) prirodnih talenata :D :D

Nego bre Bojane, oces li ti meni dati taj dzojped koji si obecao odavno.... da mogu ja napokon da se vratim on line.

Poslednja izmena:
Tokido

[YOUTUBE]BAj5V5LGt9w[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]qUI4CZZcT7A[/YOUTUBE]

Već vidim 'ćelavog' (Bojan) kako pobednički ustaje, dok je publika u delirijumu... i Djoksija sa rancem piva koji privlači pažnju i pruža zadovoljstvo (mislim pivo naravno) :D
Ja sam se lepo proveo prošle godine, imate moju podršku :)

Poslednja izmena:
Dolazim naravno, prošle godine je bilo super zezanje.

^ Već smo ustanovili da ne pališ SF :D:D

Znaci, za sada su Akuma, Chun i Seth konkurencija :).

Hard Trial

Društvo, baš me jedna stvar. Sa kojim borcem ste uspeli da završite sve Trial Challeng-e?

Što se mene tiče, ja sam uspeo sa sledećim borcima:

Ryu
Ken
Chun Li
E. Honda
Zangief
Dhalsim
M. Bison
Akuma
Gouken
Fei Long
Sakura
Rose
Dan

Kod boraca kao što su Seth, Blanka, Gen i Rufus mi je ostao samo zadnji trial, ali se nadam da ću neke od tih rešiti uskoro :)

Poslednja izmena:
U obicnom nisam ni jedan osim Akuminih jer me je mrzelo. U SSFIV sam presao 93% challenge moda, a kompletirao sam

Akuma
Ryu
T. Hawk (smesan, uspeo sam da kompletiram na gamepadu :D)
Rose
DeeJay
Gouken
Vega
Fei Long
Hakan
Makoto
Sagat
Cody

Moguce da sam nekog i zaboravio. Samo jedan mi fali kod C.Viper, Addon, Ken, Ibuki, Guy, Gen, Seth, Duddley, Juri, Sakura, Dan... Ne secam se dalje... Uglavnom mi fale oko 2 po liku od ostalih... Nisam se nesto mnogo ni trudio da izvezbam neke stvari. Chargere generalno ne volim kod njih mi fali malo vise.

Završih i Setha :)P), Sagata i Guileta :)

Cammy, Rufus, Gen i Blanka me i dalje poprilično muče. Čini mi se da mi je Rufusov jedan od onih koje moram pokušati 90x, pa kad ubodem ubodem :). Gen mi se čini slabo mogućim, a Blanka i Cammy je samo pitanje strpljenja.

Niti sa jednim! Ali znam da igram majkemi :D

Da li neko prati Final round '11?
Tokido ubija :

Finale SSFIV je bilo neverovatno. Obavezno pogledajte kad se budu pojavili snimci na youtube-u, ja sam gledao stream...

Nazad
Vrh Dno