Šta je novo?

Street Fighter IV

Da, skinuo sam malo posto sam pronasao vest. English glasovi, ocaj zivi :p

Koliko sam shvatio, ako imas ae dlc mozes da igras sa onima koji imaju ae i sa onima koji nemaju i to su u principu dve razlicite igre sa razlicitim balansom. Ko nema dlc, igra kao i dosad.

I jos Oni-ja

http://www.youtube.com/watch?v=5ngm_vSZQ8U

Poslednja izmena:
Dva posta Bojane, i dve prave poslastice za Đoksu. Aj što mu se ne sviđa još jedan hado-shorju lik, nego što sad ovaj može da radi supere u vazduhu i da veže ultre sa svim živim :D :D
Hahahah, jedva čekam da izađe za komp. Moraće Đoksa da osvežava hejt listu :)

Ccc, air dash, cancel -> super. Šta je ovo, Marvel?

• The console version will receive a "Supercharged online upgrade."
Šta im ovo znači?

Moci ce da se igra i sa ljudima koji nemaju dlc, igra se prebacuje na staru verziju protiv njih.

Ovo mi se ne svidja, patch bi trebao da bude obavezan za sve. Zašto dele igrače?

http://www.megaupload.com/?d=BGCCW1A3
(evo ga trejler, skidaju ga sa youtube-a velikim brzinama)

Steta sto im je procurelo, sledece nedelje je onaj veliki capcom dogadjaj...

Hvala za trejler.
Captivate je počeo juče i mislim da se završava večeras a navodno novinari imaju embargo na vesti do 12. aprila.
Ali sve ovo sa curotinama je nameštaljka za hajp.

Još nije bila najava za PC :(

Sven čeka svoj red za govor, možda kaže nešto.

Pa lepo je covek objasnio!
Verovatno ce biti kad odes online da biras hoces li AE i obicnu SSF4 verziju. To naravno za onoga ko je kupio DLC. Ko nije njemu sve ostaje isto (znaci samo SSF4)

Isto je recimo u uncharted dvojci ako imas DLC ili u wipeoutu... (kapiram u svim igrama zapravo)

Poslednja izmena:
Nesto sam se istripovao.. Jasno je.

Promašio si temu. :p

Pa nije valjda da ce stvarno da izbace SSF4 za pc, a AE samo sto nije ?

Pa, mi se nadamo da će biti AE izdanje. :(

Bice, posle 6 meseci. Stvarno su dripci :).
U svakom slucaju, embargo prolazi sutra, tako da cemo uskoro znati vise.

Ne mogu da tvrdim da je to glavni faktor u vezi izdavanja PC verzije ali cisto da na pomenem, mislim da capcomu za portovanje ove verzije sa arcade masine na windows platformu ne treba vise od jednog radnog dana nekog omanjeg tima. Gledao sam hardverske specifikacije arcade masine koja tera SF, skroz standardna PC arhitektura, najobicnija konfiguracija i to prilicno slaba za danasnje pojmove. Sto se tice softvera, Windows XP Embedded. Fakticki tu PC verziju imaju "za dzabe" sto se tice razvoja, samo ako hoce da je objave...

U tom smislu je steam na primer super, digitalna distruibucija i cao. Ali realno ako bude PC verzije bice standardno izdanje. Cak ni na marketing ne bi morali nista dodatno da uloze, samo dodaju logo za PC verziju na vec postojeci trejler za PS3 i 360.

Ali ima tu milion drugih problema sa PC verzijom, piraterija sigurno jedan od njih, narocito za ovaj day one na sve tri platforme. A odgovara im i da malo kasnije izadje sa jos dodata dva tri filtera (kao prosli put) i standardnim dodatnim setovanjima za PC verzije igara, pa da mogu da kazu kao u necemu se i razlikuje, kupite najnoviju najbloju verziju, bukvalno jos jedan launch za fakticki isti proizvod mogu da reklamiraju...

Da ne sirim sad pricu dalje... ali bas me zanima hoce li biti PC verzije.

Jako lepo zapažanje Filipe. Ono je već davno napomenuo da je PC verzija 99% spremna zbog toga što je Arkadni automatu u stvari jako sličan PC-u. No, to me navodi na to da će PC korisnici dobiti Arcade edition jer ne vidim što bi se oni cimali da prave novu igru za automat ili menjaju postojeću. U startu je napravljen arcade edition sa novim balansima, borcima i specifikacijama, što bi sad oni sve to menjali da bude stari super :)

Poslednja izmena:
Ako bude super, igracete ga uskoro.
Ako bude AE, smem da se kladim da ce namerno kasniti nekoliko meseci.

Bice sigurno, i jos mislim da ce AE.

Inace Ono hintuje za SSF3 Online Edition, kaci slike...

10_ryupic01.jpg

Ako bude bas ovako.... :bounce: Ali su i rekli da cemo se zabezeknuti kakva ce grafika da bude.

Inace, davno sam pricao o Akuminom Super potezu, raging demon, da moze da se kara-canceluje iz f.MP-a i da hvata od prvog frejma... Neko je rekao da nije mnogo realno da uspe. Do sada koliko sam igrao (a igrao sam prilicno), uspeo sam u ogronom broju slucajeva da uhvatim ljude na to . Tacnije, samo jedan jedini put nisam uspeo. Retko ko uspeva da predvidi tako nesto i da reaguje kako treba :)

@ shin-bojan

Nekako sam jutros preskočio Pitera. :D

Nije za ovu temu al' ajde.
Komentar moderatora sa Capcom-Unity foruma.
Well, over here in the UK its officially Tuesday! A lot of fans are going to be happy today, indeed. :D

Kakvi smaraci, sad kad sam uzeo ssf.. a online ce biti 10 ljudi sa obicnom verzijom.

Nije ti valjda 15e mnogo?
Ne placaju u Kuriru :) ?

Kao i uvek, uopste nije do novca, kao sto nije mnogo ni za Live placati..

Main information

DLC release date: June 7, 2011
DLC Price: $14.99 USD or 1,200 Microsoft Points
Disc release date: June 24, 2011 for Europe, 28th in North America 30th in Japan.
PC release date: July 2011.
Platforms: PC, Xbox 360, PlayStation 3
Roster size: Right now Capcom states there are 39 people on the roster, with the additions of Yang, Yun, Evil Ryu and Oni.

Trebalo bi jos jednog lika da dodaju pa da mogu da kazu da imaju tacno 40 kao tekken :)

Znaci PC verzija ce biti samo disk izdanje, logicno...

Kakvi smaraci, sad kad sam uzeo ssf.. a online ce biti 10 ljudi sa obicnom verzijom.

Citat moderatora sa Capcom Unity foruma, "You can still fight against people with AE even if you only have SSF4. You just have to download a patch that will be free".

Trebalo bi jos jednog lika da dodaju pa da mogu da kazu da imaju tacno 40 kao tekken :)

Šuška se da će biti još 2 lika pored blizanaca i zlih verzija zabavnih momaka.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno