Šta je novo?

Street Fighter IV

Pa isprogramiraj kako tebi odgovara, nema tu pravila. Imas Low, Medium i High udarce za ruke i noge (znaci 6 tastera), trebaju ti dva za sva tri spojeno (lo+med+hi) i ja sam stavio L1 da bude Throw taster a L2 da bude Focus. Personal Action je nebitan po meni.

Au ***, lo-med-high.
Od kad sam ja igrao poslednju tabacinu, a bejase to MK4 :D, tada je bilo samo low-high :p.
Nista, onda bolje ja da igram ovo na tastaturi :bottle:.

I kakav je bre to udarac lo+med+high ?
Sutnes ga rukom po clanku :d.

Poslednja izmena:
I kakav je bre to udarac lo+med+high ?
Sutnes ga rukom po peti :d.

Sa njima radis Ultru, ili stisnes sva tri u isto vreme + dole/dole desno x 2 (za vecinu boraca) ili mozes samo L1 (na PS3) koji ustvari kombinuje ta tri poteza na jedno dugme.

Poslednja izmena:
Sta je to za Keyboard mastera kao sto si ti :D Zasuces rukave pa rostiljaj po tastaturi na 245 frejmova, milina bre :D

Zdravo borisu sta se radi:)
Vidim opet teras svoju ideologiju kako je sf igriviji na jojpadu:)

Sta je to za Keyboard mastera kao sto si ti :D Zasuces rukave pa rostiljaj po tastaturi na 245 frejmova, milina bre :D

Na PC-u radi isto u 60 FPS kao i na PS3 ;)
Ja nisam rekao da izgleda 8 puta bolje, ali full hd rezolucija mu daje smek :D
Ipak je to ista igra. A staje na samo jedan DVD - sta li ima na onom Blu-ray?

Jel' to neko pokusava da me ubjedi da je ljepse, a samim tim i ugodnije igrati na PC-u sa, u najvecem proju slucajeva 19" ili 21" monitorom, nego na dobrom LCD-u od 32" ili jos bolje 40" ili sto sam probao prije par dana na 50" monitoru?
Ljudi nemojte se ni saliti tako okrutno!

Kakve veze ima velicina monitora :trust:.
Na PC se ne moze povezati monitor veci od 22" :trust:.

I ovo za grafiku je zezancija, verujem da su razlike minimalne.

Velicina monitora ima veze i to ogromne, bar meni, u ugodjaju! Ja od kada sam prvi put odigrao igre na 32'' sve ostalo mi je potpuno, ali potpuno kasnije bilo smjesno! A da ne pricam o vecim monitorima... Jesi li ti ikada igrao istu igru na PS3 na monitoru od 21'' i na 40'', kada to odradis napisi ovdje ponovo svoje misljenje... ;)
Nisam rekao da ne moze, samo da sigurno 85% ljudi, ako ne i vise, ima na PC-u monitor do 21'' ili tu negdje.

Kakve veze ima velicina monitora :trust:.
Na PC se ne moze povezati monitor veci od 22" :trust:.

I ovo za grafiku je zezancija, verujem da su razlike minimalne.

Salis se naravno? Ja i nemam monitor, imam 32" LCD TV ;)
Sto se tice grafike, uporedi SFIV sa PS3 na Full HD TV-u, i isto to na PC-u pa ce ti biti jasno ;)

Vi ko da ste pijani ?!?
Moje pitanje je bilo, jel ne moze 12000000000" monitor/tv da se prikaci na PC :).
Kakve veze ima koja je platforma... dal pc ili ps3.

Ocigledno niste skapirali, nisam ja rekao da nije bitna velicina monitora, vec je marko pricao kako nije isti ugodjaj na ps3 i 40" i na pc-ju sa 21" monitorom. Pa nije isti ugodjaj ni na ps3 sa 21" monitorom...

Poslednja izmena:
Dobro da se ovde svi igraju na 50" televizorima, bre prolupali ste od vašeg sonija.

Nije bitno na koliko se igraju bitno je da možeš da staviš i 500" ako želiš.

Niko to ne negira, poenta je na čemu se trenutno igra. Dakle, u proseku PC igrač se igra na 15-24" sa pola metra, prosečna baraba sa konzolom na 20-50" sa pola sobe razdaljine. Nije isti doživljaj, zar ne. Posebno ako se igra u više igrača. :)

Na PC-u radi isto u 60 FPS kao i na PS3 ;)
Ja nisam rekao da izgleda 8 puta bolje, ali full hd rezolucija mu daje smek :D
Ipak je to ista igra. A staje na samo jedan DVD - sta li ima na onom Blu-ray?

Jel' to neko pokusava da me ubjedi da je ljepse, a samim tim i ugodnije igrati na PC-u sa, u najvecem proju slucajeva 19" ili 21" monitorom, nego na dobrom LCD-u od 32" ili jos bolje 40" ili sto sam probao prije par dana na 50" monitoru?
Ljudi nemojte se ni saliti tako okrutno!

Markova reakcija na djalfov post je zapocela ovu besmislenu raspravu.
Djalf je rekao da izgleda lepse pc verzija (na istoj dijagonali monitora/tv-a podrazumeva se), a onda je marko krenuo pricu u drugom smeru :).

Hvala Budak ;)
Borise, nisam ni igrao mnogo online niti imam vremena za to, a posto igru menjam za KZ2 i imam oba DLC-a na raspolaganju, mislim da ce ti se to svideti (da me kundacis u glavu mesto da ja tebe hadonokenujem :D:p )

Nisi mi dao sansu da te prebijem :( Mada kako ti radi net razumem te... Ali barem menjas za KZ2, nemoj da kukas i ovog puta ponovo, okaci plave kulere po PS3 ako ce ti biti lakse da se prilagodis :D ;)

Cekaj bre, a zelene i crvene? :D
Pa sad preko leta ne verujem da cu mnogo da budem online ali potrudicu se. Ja sam Srbin koji bi pucao za hranu :p

Ima na US Store-u da se skine trailer u HD za 'Street Fighter: The Legend Of Chun Li' :)
Mora da ce biti dobar film ;)

Moram iskoristiti ovu priliku :D da, jos jednom, ispoljim gnjev sto ne mogu skinuti DLC sa US Store za ove nase EU igre! :wall:

Poslednja izmena:
Taj film je izasao pre 2 meseca i tesko je *ranje. :(

Tako sam i mislio. S obzirom na ono sto je bilo prije njega, nije se ni moglo ocekivati nista bolje!

Par jako dobrih wallpapera u 1920x1200.

http://www.gametrailers.com/users/boinginc/gamepad/index.php?action=viewblog&id=468074

blankatn.jpg

Poslednja izmena:
Dobro si ih iskopao. Ekstra su!

Niko to ne negira, poenta je na čemu se trenutno igra. Dakle, u proseku PC igrač se igra na 15-24" sa pola metra, prosečna baraba sa konzolom na 20-50" sa pola sobe razdaljine. Nije isti doživljaj, zar ne. Posebno ako se igra u više igrača. :)

Koliko ko ima para na takvom monitoru-televizoru će da se i igra, za mene je npr. idealno na pc zakačiti neki 32" full HD televizor dobijaš 2 in 1 + igranje sa blizine daje veći osećaj interaktivnosti sa igrom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno