Kakav mech, Akuma vs Ryu http://www.youtube.com/watch?v=a0Fn4z4iiU0&feature=related
e nabavio sam SF 2 HD remix. Kako bre vi radite sa Ruy ili Kenom Hadoken ? Kaze da je komanda pecurkom od dole na desno pa udarac rukom ? Uspeo sam samo 2 puta od milion pokusaja ? Zasto to ne moze na D-padu da se radi ?
Kako ne moze na D-padu, ja ga radim laganoe nabavio sam SF 2 HD remix. Kako bre vi radite sa Ruy ili Kenom Hadoken ? Kaze da je komanda pecurkom od dole na desno pa udarac rukom ? Uspeo sam samo 2 puta od milion pokusaja ? Zasto to ne moze na D-padu da se radi ?
Cekaj, a udarac kundakom nije tuca?![]()
kako bre igrate ovaj SF ? Igrao sam malopre HD remix, razbi me KEn sa svojim Hardukenima, Surikenima, Murtikenima. Pokusavam sa budjavi Ruy da uradim tu magiju, valjda Harduken i tuki. Znaci komp me na medium razbija ko ......
Kako kazu za tuce da su button masher igre, tako nesto ?
Naucis ti mene KZ2 a ja tebe SFIV da peres ove amatere ovdehehe
Button mashing... to se kaze za neke tuche, ali u SF-u ces takvim igranjem mozda jednom zakaciti dobrog protivnika, ako ti dozvoli![]()
meni je to uspelo samo jednom do sad4:05 je onaj famozni FADC sto smo pricali o njemu. Ponisti Shoryuken i poveze ga u Ultru!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari