Šta je novo?

Street Fighter IV

e nabavio sam SF 2 HD remix. Kako bre vi radite sa Ruy ili Kenom Hadoken ? Kaze da je komanda pecurkom od dole na desno pa udarac rukom ? Uspeo sam samo 2 puta od milion pokusaja ? Zasto to ne moze na D-padu da se radi ?

Na d-padu bre, kakve pecurke :) Dole - drzis dole - prevuces prst na desno/levo (u zavisnosti s koje si strane) i onda bilo koja ruka..

Aha, saznao sam pravilan postupak kako se radi, pa cu probati da izvedem..

Ovaj snimak sa Youtube-a, likovi koriste Joystick-e, nema sanse da se ovako igra Joypadom.

Pa, sto posto, na ovakav mech sigurno neces naleteti online, prvenstveno sto ovim likovima ne odgovara ni minimalni lag, a i generalno igraci na ovakvom nivou svi koriste stick-ove verovatno..

e nabavio sam SF 2 HD remix. Kako bre vi radite sa Ruy ili Kenom Hadoken ? Kaze da je komanda pecurkom od dole na desno pa udarac rukom ? Uspeo sam samo 2 puta od milion pokusaja ? Zasto to ne moze na D-padu da se radi ?

Svaka cast, igra je odlicna.

Kako ne moze na D-padu, ja ga radim lagano :) Sto bi tek rekao da si probao na x360 d-padu :d Ozbiljno, na ps-u je mnogo lakse igrati na d-padu nego na pecurkama (bar meni). Mogli bi jedan dan da igramo malo, ako jos ko ima sf2 hd jos bolje.

Moze igracemo, al slab sam ti ja za tuce.

Cekaj, a udarac kundakom nije tuca? :D

Predjoh juce kod drugara ceo Trial Normal sa Ryu-om, evo sad ponovio i kod sebe, znaci par komboa stvarno mora da te u*ere :D A da ih primenim u borbi je tek posebna prica :) Jel presao neko Trial Hard?

Poslednja izmena:
kako bre igrate ovaj SF ? Igrao sam malopre HD remix, razbi me KEn sa svojim Hardukenima, Surikenima, Murtikenima. Pokusavam sa budjavi Ruy da uradim tu magiju, valjda Harduken i tuki. Znaci komp me na medium razbija ko ......

:D

kako bre igrate ovaj SF ? Igrao sam malopre HD remix, razbi me KEn sa svojim Hardukenima, Surikenima, Murtikenima. Pokusavam sa budjavi Ruy da uradim tu magiju, valjda Harduken i tuki. Znaci komp me na medium razbija ko ......

Pa nista drugo nemoj ni ocekivati prvih bar mjesec dana, nego da te svi mlate, narocito ako budes igrao online, a poslije ako si bas vrijedan, mozda i naguras neke poene.
Ako ti neka konkretna pomoc treba tu smo.

au brate na KZ 2 sam potrosio mnogo vremena i volje, mislim da je nemam i za ovo.

Ostavi to za zimu, sad nema vremena. Naucis ti mene KZ2 a ja tebe SFIV da peres ove amatere ovde :) hehe

Pa dodaj me na PSN-u, sta te zanima u KZ 2 pitaj. Najbolje na MSN-u.
Kako kazu za tuce da su button masher igre, tako nesto ?
Ma kupicu ja SF 4 kad bude 20 funti. Nedam vise. Tuce i trke me brzo smore, tako da ne dam mnogo para.

Kako kazu za tuce da su button masher igre, tako nesto ?

Button mashing je u prevodu nasumicno stiskanje dugmica sa kojim mozes da pobedis :) To se kaze za neke tuche, ali u SF-u ces takvim igranjem mozda jednom zakaciti dobrog protivnika, ako ti dozvoli :)

Ja uzeo da probam to, najdalje dodjem do ponistavanja shoryukena, ali posle ponistavanja da spojim sa ultrom, nema sanse :(

Btw Highl1, napravi PSN konacno ako imas PS3 verziju SFIV..

igram SFIV na kompu, al se razmisljam da ga uzmem za PS3, dok zavrsim GTA4 i Uncharted :)

Pa skroz bi mogao :) Barem zbog cistog cheater-free online igranja :)

Poslije ponistavanja se MORA uraditi dash, sto je vrlo tesko uraditi jako brzo na sixaxisu.
Naravno, mislim nije tesko na sixaxisu uraditi samo dash u igri, vec ga je tesko uraditi onoliko brzo izmedju ova dva ostala poteza koliko to oni zahtjevaju!

Poslednja izmena:
Ma evo sad opet pokusavao, uradi mi EX Shoryuken umesto Ultre. Dakle ponistim ja, dash-ujem, ali uradi ex Shoryuken, svaki put, a lepo odradim Utru, ne kapiram..

Poslednja izmena:
Da li neko zna kako da otvaram nove likove na PS3 presao sam skoro sve zivo i jos ni jednog lika nisam otvorio? Molio bih za pomoc ko zna :)

Da bi otkljucao nove likove moras igrati 'Arcade Mode'!
Za najlakse otkljucavanje stavi broj rundi na 1, a tezinu na Easiest, (to mozes mijenjati kako hoces, zavisno od toga koliko dobro igras) zatim izaberes jednog od sljedecih sa liste ispod:

C. Viper otkljucava Cammy
Ryu otkljucava Sakura-u
Sakura otkljucava Dan-a
Abel otkljucava Fei Long-a
Chun Li otkljucava Gen-a
M. Bison otkljucava Rose

Kada izaberes nekoga sa ove liste, sa njim moras da pobjedis sve likove koje ti igra izbaci ukljucujuci Seth-a kao posljednjeg i tako sa svakim sa liste iznad da bi otkljucao odgovarajuceg lika!

E poslije toga ima jos par likova koje mozes otkljucati, ali za to moras znati kako da izvodis Ultre i sl i ipak treba bar malo skill-a!

Samo naprijed! :)

E hvala ti puno. Ma znam da igram presao sam sve zivo i arkad mod na hard ali sa brlogom onim bokserom i sa sagatom i nista i sve zive one taj i survajvel mod, znam i ultra i super udarce da izvodim ali ne sa svima samo ove lakse sa ovim bokserom ne bi u zivotu uradio ni super ni ultra :) Hvala ti jos jednom

Dodaj nas na PSN, pa da vidimo kakav si :)

Nazad
Vrh Dno