Šta je novo?

Street Fighter IV

Znam ja da brzo stisak dugmice, ako je to potrebno za SF 4. :D
Ne kundacim ja iz zadovoljstva, nego kad me neki tamo snajper olesi moram da ga kaznim kundakom u glavu. :D
Zamisli da ima tek noz u MP ? :D
Ma uzecu i ja taj SF 4, vidim da se vi zezate ko blesavi. Malo smeha treba uvesti u igranje.

Kada te budu prebili ko mene neces se ni malo smejati :wall::D:D

Verovatno Ken :D
Treba stvarno da se organizujemo online, nigde nikad vas nema pa nemam ni volje da upalim Sony :(

^ti Djalfe nisi bio online 35 dana tako da sam izbrisao tvoj profil. Ili imas neki drugi ?
Aj gledacu da zajmim SF 4 od drugara da vidim jel to jeste za mene ili, da ne bacam pare.

E bre Psiho, ja mislio da si mi ti prijatelj a ti me obrisa, cccc :)
Nisam stvarno bio online toliko jer mi je konzola bila u firmi posto tamo imam Full HD 40 Samsung LCD i Logitech 4500 :p pa ga nisam kacio online.
Sad mi je kuci i bicu online ;)

meni nije jasno sta je zabvno toj niskobudzetnoj igrici.Nema ni grafikuu,n ema ni gameplay cist sony 1 je gameplay...i nista vise

meni nije jasno sta je zabvno toj niskobudzetnoj igrici.Nema ni grafikuu,n ema ni gameplay cist sony 1 je gameplay...i nista vise

Nikada do sada nisam odgovorio na Syminu poruku i ovom prilikom sam tacno sest puta nesto pisao i brisao i nakraju ostavicu samo ovo, mislim da je tako najbolje za sve nas!

:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall::wall: :wall: :wall: :wall::wall: :wall: :wall: :wall::wall: :wall: :wall: :wall:

Aj nemoj da post-ujes vise do 18-te godine.. do tad gledaj u sunce ili tako nesto.

Alo covece povredio si ljudima osecanja ! Sram te bilo ! :smackbum:

Alo covece povredio si ljudima osecanja ! Sram te bilo ! :smackbum:

Pa stvarno...
Mi igrali SF 3-4 godine (ili tu negdje) prije nego sto je on bio i u planu, a on sada tako... plakacu... smrc...

nista, lepo ga pozovite na okrsaj u SF 4 mecu. :D i dajte mu hard you can ! :D

Borise nisam se predomislio za Ryu-a, cak se neki dan neki klinac igrao sa figuricama kaze da su super... :D

Ja mogu da kazem da nikada nisam igrao seriale SF-a ali ova cetvorka je stvarno odlicna, cak mi se u nekim segmentima vise dopada od Tekken-a.

Joj Filipe kakvo ti je to pitanje.Naravno da igramo.:D

Igra nas 4 -5 Srbenda redovno ako neko hoce da se prikljici ili da mu dam protivnike za sibanje neka mi se javi.

@shin_bojan
Koji ti je gt?

Bio je shinbojan, dok nije istekao probni mesec ;).

Za tvoju informaciju SFIV se prodao brze i u vise kopija od KZ2 ;)
Ako nisi probao igru, nemoj da komentarises :smackbum:

ne nerviraj se djalfe, nema Syma ni KZ 2. :D
al vas je cacno gde ne treba! :D

Ma ne nerviram se nego glupo da tako nesto prica kad nije probao. Igra je super za razonodu, nije to KZ2 pa da joj se sad nesto posvecujes ili ne znam sta ali odigras sat vreme i lepo :p

El vi to mene izbegavate ili sta? :p
Elem, evo stiglo i PC-ijevcima, bice jos konkurencije :)

Jes' ti namestio net? Do tad te izbegavam, pobedis me prve dve dok radi dobro, posle kad ja pocnem da pobedjujem krenes da lagujes :p

Kako radi na 267 fps, matrix a? :D

Jel hoce neko da odvoji 5min vremena da mi napise xbox kontrole dzojpeda, da bih mogao isto tako na namestim sebi na pc-u.

Jes' ti namestio net? Do tad te izbegavam, pobedis me prve dve dok radi dobro, posle kad ja pocnem da pobedjujem krenes da lagujes :p

Kako radi na 267 fps, matrix a? :D
Nisam stigo :(
A na PC-u radi i izgleda mnogo lepse zbog vece rezolucije. Full HD i sve nasvirano do kraja u 60FPS, lepota :D

@kicba
Pa isprogramiraj kako tebi odgovara, nema tu pravila. Imas Low, Medium i High udarce za ruke i noge (znaci 6 tastera), trebaju ti dva za sva tri spojeno (lo+med+hi) i ja sam stavio L1 da bude Throw taster a L2 da bude Focus. Personal Action je nebitan po meni.

E pa sad preterujete. Razlika nije velika ali se svakako se primecuje :)

Nazad
Vrh Dno