Ajde Marko dodaj me u prijatelje pa da odigramo koju, igram i ja dosta SF4
Naravno. Samo gdje si bio ovih mjeseci... Nisam se skidao sa Sonya, sto KZ sto ovo, sada se jedva sastavljam sa omiljenom konzolom, ali naravno, dodajem te!
Kako mi je samo zao sto ne mogu kutijasi da lemaju ove ps3ovce

.
Neka plati M$ pa cete moci...

Salim se malo, naravno da bi bilo super da mozemo igrati!
Pa ne znam bas dal je uradio, kada si ti to odradio kamera ide direktno na tebe pa te prati svo vreme dok radis kombo...Nadam se da smo se razumeli sta je u pitanju, mislim na ono kada cucnes prvo, pa ga lemnes u vis i onda u visu ga uhvatis za glavu i tresnes o zemlju!
Jedino je moguce da nisam video ako se to samo prikazuje kod igraca na TV-u koji to radi, s obzirom da je online pa mozda je i zbog toga!
Boris bas voli kada mu uradim taj potez

prosto obozava i Hooligan combo

Razumio sam te, ali kao sto sam rekao, vecinu igraca, ukljucujuci i moju Cammy kamera prati kao sto si naveo dok radi Ultra potez, dok kod Ryu-a sa kojim igra Boris to nije slucaj, on samo baci veliku vatrenu loptu koja je plave boje i kamera
se samo u prvi mah fokusira na njega, ali ga ne prati, posto on stoji u mjestu a vatrena lopta putuje ka meni...
E sada uradio je on to sigurno dosta puta, ali ne znam jesu li ti mecevi na YT i koji si ti gledao, kasnije nekada cu pogledati one sto sam uploadovao, pa kada nadjem taj momenat recu ti da obratis paznju na njega i vidis kako to izgleda. I jos nesto, zbog karakteristike samog tog njegovog poteza on ga mora povezati sa drugim potezom ili izbaciti kada sam bas blizu da bi me pogodio, tako da je moguce i zbog toga da ga ne prepoznas.