Šta je novo?

Street Fighter IV

Fino, fino...gledao sam ovaj jedan od 4:55 koji je dobio Boris!
Bilo je gusto na kraju, samo steta sto nisam video nijedan onaj super kombo od Ryu-a dok je to Marko 2-3 puta koristio!
Ako se to uopste tako zove?

Sve u svemu lepo izgleda igra!

Igra je fantazija, narocito kada se 'malo' udubis!
Ryu-ov super Combo/Ultra je samo veca vatrena lopta, naravno sa daleko vecom snagom, tako da je moguce da je uradio ali ti nisi znao da je to to.
Vecina nasih meceva se zavrsi u jedan udarac razlike... Odu mi nervi kada igramo... Da su jeftinije komponente u vecini slucajeva bi bilo :crash:
:D :D

Ajde Marko dodaj me u prijatelje pa da odigramo koju, igram i ja dosta SF4 :D

Kako mi je samo zao sto ne mogu kutijasi da lemaju ove ps3ovce :).

Igra je fantazija, narocito kada se 'malo' udubis!
Ryu-ov super Combo/Ultra je samo veca vatrena lopta, naravno sa daleko vecom snagom, tako da je moguce da je uradio ali ti nisi znao da je to to.
Vecina nasih meceva se zavrsi u jedan udarac razlike... Odu mi nervi kada igramo... Da su jeftinije komponente u vecini slucajeva bi bilo :crash:
:D :D

Pa ne znam bas dal je uradio, kada si ti to odradio kamera ide direktno na tebe pa te prati svo vreme dok radis kombo...Nadam se da smo se razumeli sta je u pitanju, mislim na ono kada cucnes prvo, pa ga lemnes u vis i onda u visu ga uhvatis za glavu i tresnes o zemlju!
Jedino je moguce da nisam video ako se to samo prikazuje kod igraca na TV-u koji to radi, s obzirom da je online pa mozda je i zbog toga!

Ajde Marko dodaj me u prijatelje pa da odigramo koju, igram i ja dosta SF4 :D
Naravno. Samo gdje si bio ovih mjeseci... Nisam se skidao sa Sonya, sto KZ sto ovo, sada se jedva sastavljam sa omiljenom konzolom, ali naravno, dodajem te!

Kako mi je samo zao sto ne mogu kutijasi da lemaju ove ps3ovce :).
Neka plati M$ pa cete moci... :p Salim se malo, naravno da bi bilo super da mozemo igrati!

Pa ne znam bas dal je uradio, kada si ti to odradio kamera ide direktno na tebe pa te prati svo vreme dok radis kombo...Nadam se da smo se razumeli sta je u pitanju, mislim na ono kada cucnes prvo, pa ga lemnes u vis i onda u visu ga uhvatis za glavu i tresnes o zemlju!
Jedino je moguce da nisam video ako se to samo prikazuje kod igraca na TV-u koji to radi, s obzirom da je online pa mozda je i zbog toga!

Boris bas voli kada mu uradim taj potez :p prosto obozava i Hooligan combo :D
Razumio sam te, ali kao sto sam rekao, vecinu igraca, ukljucujuci i moju Cammy kamera prati kao sto si naveo dok radi Ultra potez, dok kod Ryu-a sa kojim igra Boris to nije slucaj, on samo baci veliku vatrenu loptu koja je plave boje i kamera
se samo u prvi mah fokusira na njega, ali ga ne prati, posto on stoji u mjestu a vatrena lopta putuje ka meni...
E sada uradio je on to sigurno dosta puta, ali ne znam jesu li ti mecevi na YT i koji si ti gledao, kasnije nekada cu pogledati one sto sam uploadovao, pa kada nadjem taj momenat recu ti da obratis paznju na njega i vidis kako to izgleda. I jos nesto, zbog karakteristike samog tog njegovog poteza on ga mora povezati sa drugim potezom ili izbaciti kada sam bas blizu da bi me pogodio, tako da je moguce i zbog toga da ga ne prepoznas.

Poslednja izmena:
Ma Marko ne znam na koju foru nekako svaki put izbegne moju Ultru, znaci za pola frejma :D pa je ni ne radim toliko cesto. Kako smesno zvuci ovako kad se samo ti cujes, ko neki ludak sto prica sam sa sobom :D

Ma Marko ne znam na koju foru nekako svaki put izbegne moju Ultru, znaci za pola frejma :D pa je ni ne radim toliko cesto. Kako smesno zvuci ovako kad se samo ti cujes, ko neki ludak sto prica sam sa sobom :D

Pa fora je da je radis SAMO kada si siguran da pogadja ... posle jab shoryuken-a na primer.

Pa da, kada pada odozgo, mada i tada treba tajmirati, nije nikako sigurica, barem meni koji ne igram toliko cesto..

Pa da, kada pada odozgo, mada i tada treba tajmirati, nije nikako sigurica, barem meni koji ne igram toliko cesto..

Docekas ga na jab shoryuken, pa odmah posle toga Ultra, ili EX hadoken ako ti skala nije puna. Dobar je Ryu :).

Poslednja izmena:
A jab-shoryuken je tacno sta? :) Bockam ga low punchom pa spojim sa obicnim shoryukenom i onda kada pada Ultru?

Kucam sifre :p Stvarno mnogo puta me promasi, bukvalno za 1 ili 2 frejma, narocito ono kada padam. Tu stvarno treba dobar tajming.
A ja tek kakve trebam imati reflekse da bih sa Cammy pogodio Ultru... Ali naj je kada njegovo nesto od onih vatri je toliko blizu mene da on misli da ce me pogoditi, ali tada izlijece Ultra i ona animacija kada ona prolazi kroz, odnosto ispod vatrene lopte je naj! I poslije pogadja njega posto je u stun-u od bacanja lopte SWEET :banana:

Pa fora je da je radis SAMO kada si siguran da pogadja ...
Nikada on nije SIGURAN kada sam ja u pitanju... ,) ha ha sala mala

A jab-shoryuken je tacno sta? :) Bockam ga low punchom pa spojim sa obicnim shoryukenom i onda kada pada Ultru?

Ako docekas lika na shoryuken sa slabom rukom, ultra je garantovana.
Znaci, bacas hadokene, cekas gresku i kada lik skoci na tebe, uradis shoryuken sa slabom rukom i odmah posle toga ultru.

Znaci, bacas hadokene, cekas gresku i kada lik skoci na tebe, uradis shoryuken sa slabom rukom i odmah posle toga ultru.

Hoces da kazes, spamujes hadokene i ja koji ne mogu da bacam projektile moram da drzim blok ili skacuci dolazim ka tebi i kada konacno to uspijem ti me docekas na shk i povezes Ultru... :S:
Ali s druge strane, ako sam ja i na full screen udaljen i imam bar dva EX metera, good luck with that tactic, bilo bi :smackbum:
Ja imam i nesto sto se zove cannon spike, tako da...

Pa naravno da i ti imas gomilu mogucnosti, ali ovo sto sam napisao Borisu zaista olaksava borbu :).

Razumijem ja tebe, ali razumi i ti mene :)
Npr. taktika 80 posto Guile igraca je takva, cuci na jednom kraju baca onaj sonic boom ili kako li se zove (oduzima bar po malo na blok) i ceka da mu ja naskocim na flash kick! To njemu kao olaksava borbu... Razumijes sta ti govorim. To je spamming. Svako ima pravo to da radi, isto kao sto je svako mogao da koristi auto aim exploit u KZ2 ali pravi igraci ga nisu koristili!
Ja na takvu taktiku Guila mogu samo da izadjem iz meca, nije da sam takav, to nikada ne bih uradio, ali to meni radi Guile, a ja nemam projektile i gotovo ni jedan potez koji je siguran ako je izblokiran.
Sada mi moze neko raci, pa uzmi nekoga drugog ako ti Cammy ne odgovara, i to je legitiman argument, ali necu... :p :D
Mada da imam iole vremena uvjezbao bih bar jos nekoga...

Da, ja zaista izbegavam da igram tako. Mada ima i resenje za to, ne moras da skaces, posle njegovog sonic boom-a/hadokena sta god, odradis dash pa mu se priblizis, ja sam to radio protiv Gouken igraca, jer te on skida hadokenom i u vazduhu. Dakle na dash se priblizis tim spamerima.

Poslednja izmena:
On igra sa Balrogom i Shotokanovcima uglavnom :)

Jooooooooooooj Balrog...

Sta su se svi uvatili tog lika, i na mail sam dobio to od drugara, znaci uopste nije smesan niti zanimljiv. Jos na kraju uradi Yoga Fire :d i*iot.

Sto bre, bas je cool. Jos da je uzeo Ficu bilo bi jos zesce :)

Ne voli Boris kada mu neko zeza Ryua :).

Ha-do-ken!
El se igramo malo za vikend?

Da su oni glupaci napravili da moze nas cetvoro odavde da napravi lokalni turnir, a ne onaj uzas.

Poslednja izmena:
To jeste ;)
Jos sam ja ****** zaboravio konzolu u firmi, uzecu tek u ponedeljak :(

Nazad
Vrh Dno