Šta je novo?

Street Fighter IV

Steta! Znaci ti si 'on the dark side' :D

Bane mi se prikljucio, pa smo odigrali par meceva! Jos bas ne mogu adekvatno da pariram, ali nanio sam znatno vise stete nego prvi put kada smo igrali :D
Jos malo samo sacekajte... :p :D

Bane Lozac? Koji bane sad? :D

Poslednja izmena:
Joooooooj, drugar Bane mi u vojsci, pricao snjim, pa onda ovdje i eto B B...
...lapsus mozgus! :D ;) :p

Poslednja izmena:
Vezbajte ucenici moji, uskoro preslisavanje :D
Koji su vam omiljeni likovi? Ja igram sa Ryu, Ken, Cammy, Balrog i Sagat-om.

Paaaaa... Ryu i....... tako.. :D Moram otkljucati Goukena i Akumu, smaram Djalfa sigurno kad non stop uzimam Ryu-a ali sta cu, nisu mi gotivni ovi ostali default, a i treba uciti poteze :)

E ja sam impresioniran kako radi na 128 upload, jos i Marko i ja sa slusalicama.. Djalf, podesi taj net, sa tobom posle 3-4 partije pocne da secka :(

Ja igram uglavnom sa Cammy, mrzi me da otkljucavam ostale likove, a i imam jako malo vremena, pa se ne mogu puno posvetiti likovima! Ali mislim da cu se posvetiti jos nekom liku!

Recite mi kada u objasnjenju nekog poteza pise charge sta treba uraditi? Npr pise naza-naprijed, a izmedju pise charge, svasta pokusavam ali nece... noob :p
Edit: Provalio sam :D

Poslednja izmena:
Charge znaci da drzis duze pravac koji je naznacen.

Haha, japanac Daigo, jedan od najboljih ako ne i najbolji Street Fighter-ash je izbacio i svoj sajt. Najvise igra sa Ryu i Ken-om, mislim da je on u onom videu iz nekog od starijih SF-ova, kad dobije Chun Li na nekom turniru sa skoro punom energijom a njemu nije nista ostalo, onaj "you should be there" ili kako vec :)

Ima gomilu njegovih borbi iz SF IV kao i iz svih ostalih delova..

http://beastdaigo.jp/movie_sf4.shtml

Poslednja izmena:
To se mora pogledati, ako budemo uopste razumjeli one hijeroglife od pisma :p

Sve cu da ih preslisam, gledao sam par njegovih mecheva ranije, nije normalan :)

Upravo je pao prvi ozbiljan skalp! Ryu sa 2500 hiljade poena! :D :D Yuhoooooooo
Cuvaj se Borise ;) :p

Opaaa.. :) Ajde veceras malo pre LS da te spustim na zemlju ;)

Evo, vec me spustio prvi sljedeci Ken :D ali naravno uvijek sam za da me i ti malo ostetis! :D

Poslednja izmena:
Necu bas moci igrati ovih dana nista, tako da sam sada malo raspalio! Poceo sam malo i da dobijam :D mada se bas nisam pokazao protiv Borisa juce, ne znam sta mi bi... :)
Mada ova Cammy sto igram s njom, sve je to super, ali preznojim se dok nekoga dobijem, a vidim da je to i generalno misljenje, treba biti fanatik da bi snjom bio master, mada to pobjedu cini dosta sladjom!
Vidjecu da probam jos neke kada budem imao malo vise vremena, tj. vremena uopste :)
Inace, primjetio sam da dosta likova ceka da ja izaberem moju miljenicu, pa oni na osnovu toga biraju svoga lika, tako da bi sigurno bilo dobro da se uvede ono sto je Boris rekao, da se ne vidi koga protivnik bira!
I jos jedna stvar, mnogo mi je drago da nisu ubacili onaj tajmer da ti izbija oci sa koliko si proveo online vremena! Znamo mi svi i bez toga koliko smo proveli vremena online! :D :D :D

Pa dobro ucis se, igram jedno mesec dana duze od tebe, mozda i vise :) i da mozda je pametnije da ne caskamo dok se tuchemo, gubi se koncentracija :) Dozvoljene su psovke i napusavanje, ali smo caskali o LS pa nisi bio koncentrisan :)

Poslednja izmena:
To si potpuno u pravu! Bas sam primjetio da mi slabo ide taj multytasking :)
Znaci od sada tokom meca nema price, samo psovke! :D :D

Nasao sam na netu mali vodic za SF, u stvari napisao ga je 'gootecks', sf freak za igrace koji prelaze sa trojke na cetvorku, ali dobar je i ovako! Opisuje detaljno Focus Attack, kao i famozni FADC tj Focus Attack Dash Cancel, koji ja i pored citanja ne mogu da izvedem! valjda cu uspjeti nekada :D tu je jos i kako protiv Focus napada...
Koga zanima nek ostavi mail na pm!

Nisam igrao nista nekoliko dana i sada malo odigrah SF! Poludio sam, koliko sam samo izgubio meceva za dva pixela energije...
Ma i ja sam strog prema sebi cini mi se :p

Veceras cu biti online verovatno pa mozemo da pravimo turnir :)

Pa gde ste sinoc, nigde nikog nema?

Jutros ispit, sutra ispit...
Treba zavrsavati ovaj fax... :D

Evo da i ja doprinesem! :D Tehnika izbjegavanja u SF4!

Prilozi

• sgsescape.gif
    sgsescape.gif
    47.1 KB · Pregleda: 51
**** ih HADOUKEN! Eto, rekao sam :D
Mada nece ni oni dugo!

Mislis Are-you-Ken?? Samo im odgovori sa Sure-you're-Ken!!

Odnosno abuse istih...
ma to si potpuno u pravu! Tako ce im i biti od sada! Ukucavam odmah da zapamti onaj pametni T9 :D

Posto sam se smorio pokusavajuci da predjem i treci nivo Normal Trial-a sa mojom dragom Cammy, uzmem ja onog bilmeza Abel-a i isto zaglavim na trecem nivou i poslije jedno bezbroj pokusaja, izmedju pokusaja lagano BEZVEZE predjem prstima preko d-pada i izpritiskam nesto i prodje mi kombinacija poteza! Katastrofa!!! Ko je bre ovdje lud, sta su od ovoga uradili?
Poludicu dok ovo ne uspijem i ne skontam! cak sam prestao i da pokusavam...

Da li je ovaj SF4 stvarno naj tuca na soniju? Da li mogu da je igram s drustvom, znaci da znaju da igraju iako nikad nisu, kao tekken na primer? Kakav je online? Imam i dobar upload 512 kb/s pa mi to nije problem, samo da oni nesto nisu ujebali. Ima za 40 funti na shopto limited edition pa sad to merkam, ali nisam siguran da li ce mi se svideti jer nemam iskustva sa ranijim delovima... :wave:

Opasan je SF IV, hardcore skroz, ali nazalost to ima drugu posledicu. Kad ti dodje drustvo na opustenu zezanciju uvek ces ih odvaliti od batina jer oni ne znaju poteze. Tekken nikad nisam mogao da zgotivim jer mi je debilan gameplay sa onim pimpovanjem.
Online radi fenomenalno, ja hostujem mech sa 128kb uploadom i radi savrseno. Dakle, trenutno najbolja tucha, nije to samo moje misljenje, ja sam bio ljubitelj MK3 ali tesko da bi sad to mogao da igram ***, mora da se ide dalje..

Sve sto Boris kaze stoji! (kao i uvijek btw) :D
Probaj negdje ako mozes Naruto: Ultimate Ninja Storm! Tuca u prostoru sa nevjerovatno dobro uradjenom kamerom i likovima, animacijama, narocito ako volis anime! Sve poteze mozes brzo nauciti i za ekipu je fantazija! Da je meni nije dinio jedan drugar onako po omotu je nebih kupio ni za milion godina! Ima i dugacak single player! Jedino, ako ti je to mana, nema opciju za online igranje! Svakako je bar probaj ako mozes negdje!

Btw maloprije odigrah par partija online i desi se Draw game! Bez komentara... Haos :D

Nazad
Vrh Dno