Šta je novo?

Street Fighter IV

Ja to nisam presao a imam crni kimono?

Crni kimono koji ja mislim je boja broj 8 kada se bira Ryu, ima i neka tamnija siva koja je broj 3, da na nju ne mislis? Ako je bas ova 8, onda ne znam, mozda si uradio nesto drugo pa je otkljucao, mada nebi trebalo...

@Boris ako te smara da se boris regularno sa svima uzmi npr Rusa i samo onaj pokret sva tri udarca rukom, kada se vrti sa ispruzenim rukama i samo to radi, brzo se prelazi, mada to je jos veci smor, ali bar brzo zavrsis, samo za ponekoga ces morati nesto drugo da uradis...

Ma nije smor, nego nikako da otkljucam nekog, cim upalim odma idem na Network Play :) Hocu Akumu i Goukena da otkljucam, kao i crnog Ryu-a :)

Znam sta mislis! I ja sam otkljucao samo Cammy, Rose i Dan-a! Naisao sam na netu na nekog lika imao je pocjepan crni kimono do pasa i onako kao da je ugljem uprljan cini mi se! mora da su to oni dodatni packovi sto mogu da se kupe na PSN Store-u!

Da verovatno, ma taj mi je bezveze, beli i crni obicni rulez :) Ali pazi ovaj kostim od Chun Li, ovako je jednom bila obucena, napalio sam se, nisam mogao da se skoncentrisem na borbu :D

chun_li_new_outfit.jpg

Poslednja izmena:
Naisao sam na ovu Chun Li, HAOS!
A na onu Sakuru i Rose nisam! Ima bas dobrih kostima!

Btw. upravo mi se online desio Double KO! :D :D i onda nas poslao direktno u trecu rundu iz koje sam sreca izasao kao pobjednik! Sada ponovo imam 70 poena :D :D :D

Poslednja izmena:
Daaa Sakura, nisam video taj outfit.. :shock::hump:

To nije DLC, to je poslednji color za nju, znaci ne mora da se plati :).

Mozda je u DLC-u u tangama? (narucujem US verziju igre i PSN karticu... )

Zbog SF-a sam otkrio da se lozim na azijatkinje :D

Jeste, za Ryu-a je boja 3.
Borise, sta si se napalio :D

Haha, mada na prvoj slici izgleda opasno. Jeste culi da isti taj scenarista radi i na Shadow of the colossus filmu? :D

Ovi comboi nemaju smisla, ali stvarno!!! Ovo sto su uradili je totalno bezveze!!! Citam malo po netu, i neki manijaci, pa im treba mjesec dana da uvezu onih 6 poteza i to jednom samo da im uspije! U cemu je tu poenta???
E sad, sa druge strane, jedan lik koji ima preko 3000 poena mi je rekao da neki od najboljih igraca koje on zna i koji njega redovno deru igraju na sixaxisu! Moje pitanje je da li su oni roboti, jesu li se rodili sa sixaxisom u ruci ili sta vec???
Pukusavam i pokusavam u trening ili trial modu i nista, pa kako tek da to izvedem u borbi???
A bez nekih komboa potpuno je nemoguce igrati zato sto tek svaki 5 igrac nije Ken ili Ryu sa svojim dobro poznatim ' da izludis' taktikama! Vec mogu da predvidim skoro svaki njihov potez, ali nemam dovoljno skila da se odbranim/kaznim ih...

Gresis, pogledaj neki mech na YouTube-u izmedju neka dva vrhunska igracha, skoro niko ne koristi te bolesne komboe, cak su i Ultre retke. Sve se svodi na taktiku i "normalne" poteze uglavnom. Ako ti neko spoji neki combo u borbi onda svaka mu cast ***..

Ma znam, nego ja se iznerviram, pa lupam svasta! :D
U stvari, mene sada nerviraju ovi spameri, kojih je milion za koje jos nisam pronasao rjesenje, 2-3 poteza kao da su roboti, ne mogu im prici, a i kada im pridjes znas vec...
Ali polako jos malo pa cemo naci penicilin i za njih :D
Btw ako nadjes na YT te neke bas dobre borbe, okaci da vidimo!

Poslednja izmena:
Ultre su potpuno ubile smisao SFa. Overpowerovane su i dosta jace od obicnih speciala.
Ipak je SF3 najbolji SF, ali ***, isto kao i sa PESom, uvek se igra najnovije :).

Pa ne znam sta da mislim o njima jos uvek. U pocetku mi se nije dopao koncept ali pocinjem da shvatam zasto su ih ubacili. Samo jos jedna mogucnost, kao i Focus potezi, koji moras da priznas da su odlican dodatak, koliko znam nije ih bilo u proslim verzijama? Ultre su samo jos jedna mogucnost, i kao i sve ostalo u SF-u, ako te zakachi sam si kriv i nikad ne izgubis a da ne znas zasto..

Marko, za Ken shoryuken spamere nisi nasao lek? Samo ih bacaj kad promase shoryuken, pa onda brzi Focus udarac pa ih pocistis dok padaju :)

Poslednja izmena:
Pa ne znam sta da mislim o njima jos uvek. U pocetku mi se nije dopao koncept ali pocinjem da shvatam zasto su ih ubacili. Samo jos jedna mogucnost, kao i Focus potezi, koji moras da priznas da su odlican dodatak, koliko znam nije ih bilo u proslim verzijama? Ultre su samo jos jedna mogucnost, i kao i sve ostalo u SF-u, ako te zakachi sam si kriv i nikad ne izgubis a da ne znas zasto..

Ne smetaju meni ultre, smeta mi sto previse life-a skidaju.
Postojali su delovi Focusa i ranije :
- alpha counter u SFAlpha serijalu
- guard breakeri u EX serijalu
- parry u SF3

Focus je ok, ali parry je ipak cinio borbe interesantnijim.

Gresis, pogledaj neki mech na YouTube-u izmedju neka dva vrhunska igracha, skoro niko ne koristi te bolesne komboe, cak su i Ultre retke. Sve se svodi na taktiku i "normalne" poteze uglavnom. Ako ti neko spoji neki combo u borbi onda svaka mu cast ***..

El to neko mene snimao? :D

Bicu sada malo na SF-u pa ako je neko blizu konzole i ima malo vremena da vidim mogu li vas imalo ostetiti :D

Ja sam blizu konzole, ali ne te konzole :).

Steta! Znaci ti si 'on the dark side' :D

Bane mi se prikljucio, pa smo odigrali par meceva! Jos bas ne mogu adekvatno da pariram, ali nanio sam znatno vise stete nego prvi put kada smo igrali :D
Jos malo samo sacekajte... :p :D

Nabavicu ja ps3 kadtad. Vezbajte do tada :).

Nazad
Vrh Dno