Šta je novo?

Street Fighter IV

Djalf, ajde kad izadjes sa KZ2, cimni me na PM da se tucemo malo :)

@ marko

Igrao sam sa Ryom onaj Trial Normal, do treceg sam dosao ja mislim.. bolestan tajming treba, nema sanse neke da izvedem..

Ja sam zakucao na hard, mislim da je bio drugi trial ... ono je bolesno :).

@Boris I ja sam isto dotle dogurao, pokusacu malo kada budem imao vremena, ali mislim da necu daleko dogurati! Daleko od toga da bi ono trebalo svako olako da radi, ali su ipak mnogo pretjerali!!!

@shin-bojan Presao si citav Normal i malo Harda na sixaxisu? Svaka cast!!!

Btw Ne mislim kupovati te arcade stickove i sl...

Poslednja izmena:
Ukoliko neko igra SFIV i ne pozeli bar 10 puta u toku jednog igranja da polupa joypad,znaci da ili nesto sa njim nije u redu ili mu SF ne lezi.:d

Poslednja izmena:
Ma d-pad RuleZ! :D

Woooooooohooooooooooo!!!
Dobio sam svoj prvi online mec!
Prvo su me mlatarali kao nenormalni! Milion Kenova sa njihovom standardno nekorektnom igrom!
Onda me je izmlatilo nekoliko korektnih likova :D pa mi je zatim par puta falio pixel energije da pobijedim (bukvalno) i konacno je pala prva zrtva! :D

Reci sto je dobar osecaj kad dobijes prvi mech :) Ja sam dogurao do 1400 poena, mada sam izgubio zadnjih par partija i opet sam na oko 1000..

Koliko ces poena dobiti jel to zavisi samo od poena lika protiv koga igras i svojih ili...?
Ja dobih 71 za ovaj mech!

Da, zavisi koliko ti imas i koliko on ima. Kad imas 0 ili jako malo poena, a dobijes nekog sa 1000 i preko, dobices oko 100 i nesto.. Ako izgubis od nekog ko ima 3000 i vise, izgubices samo jedan poen itd..

Ja sam odustao od Ryu/Ken likova, dok ne nadjem neki dobar joypad.
Sada sam charger :).

Nemoguce da ne moze nijedan pad da se stavi osim zvanicnog i onog SF MadCatz-a? Zar nemaju neki Logitech za box?

4758.gif

Borise, hoćeš da ga probaš ovo na PS3? :D

To je za box koliko vidim? :) Ma jok, samo treba da se napalim pa da pazarim :D D-pad rulez sto neko reche :D Koja je cena uopste (PS3 verzija)?

Upravo probam na PCu, radi ko zmaj. Čak se instalira kao audio uređaj (mikrofon i sluške).
Probaću da li radi na PS3. Ko zna....

Ima još 4 napred (2 tastera i 2 trigera) i na palici je jedan i pritiskanjem obe palice je još po jedan taster. Ima sve kao i običan gamepad. Turbo u 3 brzine :) Od kad ovo nisam video...

Za SF bi mnogo bolje bilo da ima 6 tastera napred, ali i ovo je miljama ispred obicnog joypada.
Koliko kosta to cudo ?

Izgubih ja i onih 70 bodova sto sam teakom mukom stekao :D
Treba dosta vjezbe i taktike, narocito protiv prokletih spamera!
Kako radi onaj sistem, stavim da mi dolaze samo likovi koji imaju isti skill kao i ja, a on mi mnogo ceato izbacuje likove sa preko 3000 poena da se sa njima borim!

Ne radi to uopste :) verovatno ce to malo popraviti u patchu. Mada ja igram sa svima, od onih mnogo dobrih izgubis samo bod, tako da te bole racq :) A kad (ako) dobijes nekog dobrog pocasti te sa mnogo bodova... mada *ebes bodove, dobar je fazon kad dobijes dosta bodova, ali sta mi to znaci u zivotu :)

Poslednja izmena:
Za bodove si potpuno u pravu! I ja sam prestao vec neko vrijeme time da se opterecujem!

Ja igram samo Player Match, bez bodova i ako uglavnom pobedjujem :D

Kad mi shoryuken bude uspesan kao hadoken, najebaches! :D

@Boris Cini mi se da rece da bi volio crni kimono za Ryu-a! E pa ako je tako, predji Survival Normal Level 11 i otkljuca ti se crna! Malo je blijeda, ali crna je :D

U bre do 11 cak? Aj pokusacu :)

Nazad
Vrh Dno