Šta je novo?

Street Fighter IV

ja dobijam kad uzmem Zangiefa :X

720˚ ultra = uffffffffffffffffffffff....

Zangief je u top 5 likova sigurno.

Smarach nevidjeni, ne mogu da verujem da ga koristite :) Sva sreca pa kad naletim na njega uglavnom su neki pocetnici, ali ako neko zna da igra s njim onda morash da igras defanzivno i dosadno ceo mech, mrzim ga.. a i ne mogu da skapiram kako neko moze da igra sa takvim likovima :) znaci radis lariat, i hvatanje i tako u krug, woow..

Poslednja izmena:
To isto mozes da kazes za pola likova - Ryu npr je klasican zoning lik: hadoken, hadoken, docekas lika kada preskoci, na kraju kaznjavas ultrom.
Zangief je zabavan lik, probaj malo da igras sa njim, nije bas toliko lako kao sto izgleda.

Poslednja izmena:
Sta je onda Gouken :p Uvek ima resenja, uradis tatsumaki da se priblizis i ostalo, ali Zangiefu ne smes da pridjes, prokleto hvatanje oduzima pola energije..

ma ja inace igram sa Akumom al kad me napadne neki Ken klonirani uzmem rusa da ne zamaram saku

Kad smo kod toga, iskreno se nadam da u ovom patchu sto sleduje nece moci da se vidi kog borca protivnik bira...

Da bre, patch uskoro izlazi, sa mogucnoscu snimanja replay-ova (nije bas potvrdjeno) i nekim Tournament modom izmedju ostalog..

Nije lose, bas fali replay ali ono inteligentan, kada se borba zavrsi sa nekim specijalnim kombo-om ili ultrom.

Ma replay celog mecha bre, snimi se na hard, posle gledas zasto si izgubio/pobedio :) Ja to zelim... i nadam se da se na to misli..

Moguce, nije ni to lose ;) Si vezbao, da odmerimo snage malo :D

Mozemo, ali da me ne "pustas" :p

Naleteo sam na mnogo zaebanu strategiju kod Ken-ovaca i bas mi je mucenje da se izborim sa njom, bockaju me pesnicom kad smo blizu jedan drugom i cim pustim blok da uradim nesto ili da se povucem nazad udari me nogom, ispruzi je onako skroz (stojeci) i ne mozes da je izbegnes, juce me lik samo na tu foru dobio :S: Plus onaj skoro neodbranjivi udarac kad cucis u bloku a on skoci na tebe nogom i probija ti blok... nisam igrao SF od 95-e (a i to je bilo na dan dva kad smo iznajmili Nintendo) i onda ne znam gomilu tih forica sta prolazi sta ne prolazi, sta ima prioritet.. ali ucim polako. I jos uvek mi je shoryuken nesiguran..

Ken je offensive lik, tako da nije ni cudo sto tako igraju. Kara throw je zaista mocan potez.
A sto se tice blokiranja najlakse je da proveris u training meniju, ili da citas malo vise SF manual :).

Aha znaci ovo je Kara throw

streetf4_ken_kara.gif

A ovo je nozni udarac o kom sam pricao, Forward Step Kick se dakle zove..

streetf4_ken_003.jpg

Da, a Kara throw se baferuje iz Forward Step Kicka.

Gde ode? Moj nije otiso nigde :D El treba da ode ili? Hehe
Nece bre da ode, trpi to sve ;)

LMFAO! "Are you Ken, are you Ken?" :D

200901070951.jpg

Jos ponesto..

KENFORDUMMIES.png

tiger.gif

8723cd1278059556fda5747773a101ad.jpg

streetfighterunturbo.jpg

zangiefthepervpi6.jpg

News9A_3.jpg

Dan! :D

1231220796213my8.jpg

Odlicna im je ova mirovna konferencija! :D
Ma sve je ludo skroz!

Nisam uspio da izmjenim prethodni post...
Dakle, dodjoh i ja do moje kopije Street Fightera :D Konacno!
Da ja tu sada mnogo ne tupim, odigrao sam par partija sa Ryu-om i podsjetio se starih vremena sa Dvojke Turbo! :)
Trebace malo da se pohvataju potezi i uvjezba njihova egzekucija na sixaxisu!
Ipak su mogli samo malo uprostiti poteze, nebi se izgubilo ni na cemu!
Da uhvatim par poteza, pa se vidimo :D

Trials level 3 sa Ryu-om i vec frustracije! Kako je tek dalje??? Timing koji su postavili je za robote!

Moramo da se organizujemo pa da se cepamo online :p
Da li moze neko da zakljuci iz mog potpisa koji mi je omiljeni zanr igara? :D

Juce smo Boris i ja odigrali nekoliko meceva, meni je bio prvi dan sa igrom, ali svakako bilo je fantasticno, obojica upload 128kbps, a ni malo laga, cak smo i pricali citavo vrijeme! Odlicno zezanje!
Volio bih kada bi mi neko od vas ko igra sa sixaxisom rekao dokle je stigao u Trial modu sa nekim likom, cisto da vidim da li je ovo do mene ili...? Vec na trecem nivou sa Ryuom i Cammy i frustracije, kao da treba da budem robot da bih ovo povezao...
Moze li mi neko malo pojasniti 'cancelovanje' i kako se radi? Jel to nesto tipa krenes u neke poteze, pa kada udari prebacis u nesto drugo za veci efekat ili sam ja to nesto pogresno shvatio?

Ni meni nije najjasnije cancelovanje, samo znam da se radi sa Focus-om.. Inace da, odlicno radilo juce kad smo igrali, iznenadilo me, mislio sam da treba veci upload. Ovo mi je prvo uspesno hostovanje :) u LBP-u mi nijednom nije uspelo. Dobrodosli ste, samo se izuvajte pre ulaska :D

Nadam se da ce u ovom Tournament modu sto izlazi u patchu biti moguce da trojica cetvorica igramo, ono po sistemu pobednik ide dalje ili kako vec..

To sa turnirom bi bilo skroz cool :D
Malo sam igrao sa Cammy, a otkljucao sam i onu Rose...

Borise, jesi li ti probavao onaj trial mode? Ako jesi napisi dokle doguras sa nekim likom cisto da vidim! Ja sa Cammy na trecem nivou i pokusavao i pokusavao i nema sanse, potreban je neki bolestan 'tajming'...

Nazad
Vrh Dno