Šta je novo?

Street Fighter IV

Pazi, necu sigurno da narucim to preko grane, znam da ce da me oderu. Ako se pojavi negde kod nas javicu a i vi javite ako nadjete ;)

Da li neko planira da uzima one SF4 joypade?
Koliko vidim ni ovde, ni u okolini niko ih ne prodaje.

Ja sam razmisljao da uzmem ako dodju kod nas ali svuda po evropi su izgleda rasprodati.. Malo bezveze sto bi mogao da ih koristim skoro samo za SF, nemaju L2 i R2, nemaju pechurke, itd...

Nego mislim da je jos bolja varijanta ovo naci!

segaPS2pad.jpg

Legendarni gamepad sa SEGE Saturn, prave ga u USB varijanti i radi na PS3, ali ih je malo teze naci..

Poslednja izmena:
Pa mogu da se koriste i za PES :). Meni je bzvz sto zbog M$ x360 verzija nije wireless.
Kako mislis "nemaju L2 i R2"?

Pa izgleda da nemaju, ne mogu da nadjem nijednu sliku gde se vidi L2 i R2.. vec imaju 6 ovih normalnih dugmica i po jedan gore za kaziprst.. (L1, R1)

L2 i R2 su ti dodatni tasteri na prednjoj strani :).

Nije to to, odvikao sam se od takve postavke i mnogo mi vise lezi ovaj "PS" layout i 4 shoulder dugmeta..

Sve zavisi sta igras. Za tabacine je 6 button layout must.

Svakako, i ovaj Dpad je idealan.. Da ima kod nas verovatno bi pazario ako ne bi bili preskupi, da ne razvaljujem u SF-u jadne L2 i R2 na sixaxisu..

Poslednja izmena:
Pa za PS3 ti imas izbor - postoje adapteri za Saturn joypade, imas gomilu 3rd party padova sa 6 buttona za male pare. Ma koji se igramo na x360 smo screwed :).

Ali zato imate ratepi 11!1!!!!!!!111!!1 :D :p Sto je najgore, uzeo sam jedan rezervni pad (saitek) bas za ovakve potrebe, za SF, PES itd.. Odlican je (za Wipeout kida) ali D-pad mu je ocajan za SF :) Mogu da kidam ortake koji ne znaju, burazera, ali online je neupotrebljiv.. :)

Pravo da ti kazem, ne mora da ima ovakav layout (6 napred) vec da ima takav D-pad, a sve ostalo kao na sixaxisu.. ako znate za neki takav pad, javite.. probao sam "PES gamepad" Logitech Precision :) ali malo je neuracunljiv d-pad za SF..

SFIV Gamepad ce biti oko 40 evrica, mislim da je ok cena.

^ Tournament edishn a, 200 i nesto evra :) Mada imaju i padovi na toj strani, o njima se pricha dabome.. :)

Ne bih da širim lažne nade, ali padovi stižu, a stickova nema. Za skinze i faceplateove, mislim da i to stiže kod nas.

Nice :) Zelim ovo ;)

mad-catz-fightpad-20090120042434107-000.jpg

Poslednja izmena:
Kontam da je taj model najprodavaniji :).
Mada, ni ovaj model nije idealan jer je potrebno imati 6 tastera na prednjoj strani(zbog komboa, bacanja i focusa), ali je potrebno da su i 3xP i 3xK dostupni zbog ultri, a L/R bas i nisu idealni za to.
Steta sto ultre ne mogu da se rade sa 2xP/2xK.

Kad smo kod Fokusa, primetio sam da zapravo moze da sluzi i kao blok, odnosno stit, za hadoken recimo. Jel ga koristite u te svrhe i za sta je jos koristan?

Inace, juce me jedan I*IOT!! dobio samo sa Shoryukenom! (Ken), neverovatno, znaci samo je to radio, bukvalno, uzastopce, izblokiram mu jedan i krenem da ga bacim ili slicno ali on je vec spojio drugi! Verovatno je stick koristio, u tolikom sam soku bio da samo to radi da nisam stigao da spremim neku taktiku, posle sam ga napusio u poruci "WOW SHORYUKEN SHORYUKEN SHORYUKEN SHORYUKEN SHORYUKEN SHORYUKEN SHORYUKEN " :mad:

Fokus je u prvom trenutku blok, a kasnije postaje unblockable.
Koristi se za 'upijanje' projektila, kada si siguran da ce protivnik da uradi single hit udarac i koristi se za 'prekidanje' nekih poteza(recimo odradis Shoryuken, cancelujes ga i posle toga odradis ultru).
Kako samo volim Shoryuken spamere ... nista zabavnije nego gaziti ih:).

Cool..

A shoryuken spameri su najsladji :) dobijam ih skoro svaki put, ali ovaj nije bio normalan, nije mu bilo pauze izmedju dva poteza..

Mozda je imao neki joypad sa mogucnosti pravljenja makroa.

Onda cu da te odjavim sa friend liste i ne obracaj mi se vise :d

Hehe, sto bre :p I ja mogu tako da radim Shoruyken vezano isto, sa obicnim Sixaxisom samo je glupo ;)

Kada vas cujem kako lijepo pricate o SF4 i sjetim se kako sam igrao II Turbo :) i meni se nevjerovatno igra! Samo istrosio sam se za zlatnuu medalju u posljednjih mjesec-dva tako da od kupovine za sada nista, a niko nece da ga zamjeni za moj CoD5 :(
Valjda cu docekati da razmijenim po neki combo sa vama! :D

Ne brini samaracemo se jos par godina, do nekog sledeceg dela.. :)

Jedan wall za drugare..

sf4_01.jpg

Poslednja izmena:
Da li dobijate SF palac? Sreca pa taj prst ne koristim za rad :).

Nista mu se jos uvek ne desava, mozda zato sto ne radim shoryuken 18 puta za 3 sekunde :)

Nazad
Vrh Dno