Takodje sam svojevremeno imao problem sa kancelarijskom foteljom: polomili mi se nasloni za ruke, nakon samo godinu i koji mjesec upotrebe (a imam cirka 75 kg i ne skacem nogama po stolici, naravno), a ubrzo nakon toga je propala i hidraulika, i ljetos sam krenuo u potragu za novom stolicom/foteljom... Jedini uslovi su mi bili da ima metalne ili neke bolje izvedene naslone za ruke (koji su istovremeno nosaci naslona za ledja - vrlo glup sistem ako mene pitate), ili pak bolji sistema nosaca naslona za ledja.
Na kraju sam nasao neku varijantu u Metrou (nadam se da se ovo nece smatrati reklamom), za pristojne pare (oko 9000 din) - u pitanju je bijela (tacnije bež) fotelja, sa posebnim nosacem naslona ("L" profil pozadi) + nosaci za ruke od (presovanog) drveta u mahagoni boji, koji takodje istovremeno pridrzavaju naslon za ledja. Stolica izgleda bas onako... kraljevski, elegantno (valjda zbog bez boje i drvenih detalja)! Medjutim, nije pretjerano udobna, nekako su grubi nasloni (spuzva ispod), kvalitet (vjestacke) koze je osrednji (rekao bih standardno na stolicama ove klase - ja licno i nisam obracao puno paznju na vrstu presvlake, kontam da na svim stolicama cjenovnog ranga ispod ~200e tesko da cete dobiti kvalitetan materijal presvlake).
Jedina stvar koja mi se ne svidja je bez boja (fino ona izgleda, pogotovo sa drvenim detaljima, ali prljanje i habanje su uocljiviji)... Navodno, postoji i model u crnoj (ili smedjoj, ne sjecam se tacno), ali nisu u datom momentu imali, pa mi se nije dalo cekati i grbaviti za racunarom u obicnoj stolici.
Sve u svemu, za ovih otprilike pola godine koriscenja sam zadovoljan, za sada... Po kvalitetu mi djeluje da ce izdrzati onoliko koliko ocekujem, 2-3 godine. Jedino ona bez koza, nije da se bukvalno prlja, nego ostaju bjelji tragovi tamo gdje je veci kontakt tijela sa stolicom, pa djeluje kao da je na ostalim mjestima pozutila (a nije, to je zbog same bež boje).
Nadam se da sam nekom pomogao bar minimalno... Trenutno nemam slike, ali ako nekog bas bude interesovalo, neka mi posalje PM.
Pozdrav!
EDIT: Evo nadjoh par slicica od ranije, kad je bila nova...