Šta je novo?

Stigle kod nas 8600GT i 8600GTS

Evo rezultata za Leadtek 8600GT sve je na default.

Prilozi

• 8600GT1.jpg
    8600GT1.jpg
    78.4 KB · Pregleda: 136
Poslednja izmena:
[QUOTE/]

@Braca:

firme racunaju ziralni kurs. Mislim da Pin trenutno racuna evro ~83, tako da je 11.948,00 din sto se njih tice ~143e.[/QUOTE]

Znam, a i čini mi se da smo možda i kolege (ne u istoj firmi, naravno).
Pitao sam se zašto mi kao kupci razmenjujemo informacije koje nikako nisu potpune i realne.
Filozofija je u ovom postu svakako offtopic pa neću dalje, ponela me atmosfera :type:

Heh..ja znam gde ima 8600 GT za 117 eur i idu ko lude, ali nema vise HH sobe pa sad eto veselja :D ...ne odgovaram na PM!

A ja prodajem kucu na Dedinju za 150e :)

Sorry za offtopic ali je bilo jace od mene :)

Ali kad bolje pogledam cene u inostranstvu - tih 117e je mozda i nekako realno, ali ne u prodavnici vec na crno :) Bez pdv-a i tako to...

ON topic: A kakva je Zotac-ova 8600gt u odnosu na MSI?

Poslednja izmena:
Mislim koja je poenta par komentara ucesnika rasprave tipa, ja znam gde ima ali necu/ne smem da kazem? Onda zadrzite tu informaciju za sebe...

Ma ljudi cemu lozenje, pa stormwatch je prodavac hw-a:)
Treba vam njegov broj:)
To je hteo da kaze:)
Zar ne?

Nisam mogao da se ne umesham u temu!Shto se tiche onog Leadteka 8600GT samo da znate da je cena manja negoli za Zotac shto je skoro neverovatno ali je istinito!!!Koga zanima neka se javi na PM!

Dilerska cena Leadtek-a je 99eur*83=8217din (a verovatno vece firme imaju jos nizu dilersku cenu), 8217*1,18=9696din je cena sa pdv a sve preko toga je zarada prodavca. Pozdrav.

posto je proslo neko vreme posle izlaska doticnih kartica, vidim da ih imate, ajde da postavim cuveno pitanje: koji je trenutno najbolji (najkvalitetniji ili sta vec smatrate relevantnim) proizvodjac 8x00GT(S) kartica??? Znaci hladjenje, izrada, oc i dodatne mogucnosti...

Poslednja izmena:
Prekinite glupiranje ili cu zatvoriti thread...

pa doduse to je donekle i tacno...jeste bacanje para, zato sto jos uvek nema konkurencije da snizi tu cenu...mene zanima dal je bolje uzeti 2x 7900GS ili 2x 8600GT(S) i vezati ih u SLI??? I gde su one kotirane, onda kad su SLI-ju, jel mogu da stignu neku 8800???

2x7900gs ubija 2x8600gt(s)....dobro da se nisam zaletao. Kao sto je ovde neko vec napomenuo, skok u performansama izmedju 7600gt i 8600gt je premali da bi ta serija trebala biti uzeta u obzir, moje misljenje je da ako neko sada kupuje karticu od NVIDI-e razmotri samo dva modela - 7900gs ili 8800gts.

Poslednja izmena:
ako neko sada kupuje karticu od NVIDI-e razmotri samo dva modela - 7900gs ili 8800gts.
tako je...jos ako mozes da nadjes neki BFG 7900GS (sa zalutalim GT chipom) onda si na konju!!!
ja mislim da fali taman neka npr. 8700 serija da popuni rupu izmedju 86 i 88 kartica...a sigurno ce je biti

Jedna ili dve uparene 8600gt rade mnogo, mnogo bolje nego jedna ili dve 7600gt :p
Naravno kada su 7600gt neispravne :D
A i kao sto sam rekao za nijansu je bolja 8600gt od 7600gt. Da ne kazem u aquamarku ili 3Dmarku 05 gde je razlika dirasticna.
Naravno da je bolje naci 7600gt mozda po staroj ceni nego neke nove tek koje su se pojavile, a uvek su nove kartice bile skuplje od starih. Koja mudrost:)
Za mene je 8600gt bila isplatljivija od 7600gt, vec receno zasto.

Poslednja izmena:
u SLi ce 2x8600gt da rade strava u predstojecim dx10 naslovima, min fps u SLi setupima je veci, a max manji nego kad se porede sa jacim modelom is iste serije pa onda dobijamo da je average fps isti ili manji, ali u realnosti SLi radi bolje, stabilniji framerate, manje zavisi od CPU-a itd itd. Stream procesori ce svakako tek da zivnu za koji mesec, da ne pominjem da ce 2x7900gs biti neupotrebljive u dx10 igrama koje cete uskoro zeleti da igrate.

Stream procesori ce svakako tek da zivnu za koji mesec, da ne pominjem da ce 2x7900gs biti neupotrebljive u dx10 igrama koje cete uskoro zeleti da igrate.

Dobro kazes. 8600 GT(S) su sad vec skoro neupotrebljive i u DX9 naslovima, karta koja ne moze da izgura bar 5 od 8 naslova u 1280x1024 sa 90% detalja na 50-55 fps je za danasnje pojmove NEUPOTREBLJIVA.

Dobro kazes. 8600 GT(S) su sad vec skoro neupotrebljive i u DX9 naslovima, karta koja ne moze da izgura bar 5 od 8 naslova u 1280x1024 sa 90% detalja na 50-55 fps je za danasnje pojmove NEUPOTREBLJIVA.

Pa i 8800GTX ima djipove na <30fps u Vegasu, Stalkeru u toj rez... Grafika je postala previse kompleksna da bi igre radile stabilno u 50+ fps...

Pa i 8800GTX ima djipove na <30fps u Vegasu, Stalkeru u toj rez... Grafika je postala previse kompleksna da bi igre radile stabilno u 50+ fps...

Hmmm....mislis igre su previse neoptimizovane da bi radile stabilno na 50+ fps, idi pa pogledaj kako to radi na PS3 koji kosta 10-15% manje od same GTX kartice pa ostani u cudu.

Hmmm....mislis igre su previse neoptimizovane da bi radile stabilno na 50+ fps, idi pa pogledaj kako to radi na PS3 koji kosta 10-15% manje od same GTX kartice pa ostani u cudu.

Neoptimizovane su i to do jaja :d , delimicno usled multiplatform razvoja... Ne znam za PS3, ali kod X360 igre rade uglavnom u stabilnih 30 fps-a, ali to se ne oseti kao kod PC-a...

A kako se to razlikuje 30fps na Segi (znam sta sam napisao...) i na PCu?

Kakva je Club-3D 8600GTS ? Da li je nesto losija od drugih ? Nesto mi je sumnjiva ta Club-3D firma... A gledao sam juce na TV-u u nekoj emisiji kao neka MSI 8600GTS OC, ali na kutiji koja je prikazana nigde nije pisalo to OC... ne znam da li je fabricki oc ili kao moze puno da se nasvira...

Evo ja je kupio juče (Club 3D). Sa radeona 1600pro na 8600GTS. Oseti se razlika. U WoW-u koji u poslednje vreme igram, u 16*10 sve na leti od 90-1xx fps. sa 1600 pro sa nešto slabijim setovanjima, sam imao 27-35 fps-a.

Pa to ne da je razlika, to je....... ma mene cisto zanima Club 3D kao firma, jer cini mi se da je prilicno slabo zastupljena, cak su i neke firme tipa Galaxy, Point of View i tako neke "leve" uzele vise maha od Club 3D-a... ili mi se cini...

Kako je uradjena sama karta, kako izgleda ploca i sve ostalo? Hladjenje? Da li je tiha?

Nazad
Vrh Dno