Heh..ja znam gde ima 8600 GT za 117 eur i idu ko lude, ali nema vise HH sobe pa sad eto veselja...ne odgovaram na PM!
Prekinite glupiranje ili cu zatvoriti thread...
jel to zbog mog pitanja :trust: ili zbog raspravke oko racunanja cena???
http://www.legionhardware.com/document.php?id=639
Ovo ce vam objasniti zasto skrivam informaciju, davati pare na 8600GT i GTS je CISTO BACANJE PARA. :banana:
pa doduse to je donekle i tacno...jeste bacanje para, zato sto jos uvek nema konkurencije da snizi tu cenu...mene zanima dal je bolje uzeti 2x 7900GS ili 2x 8600GT(S) i vezati ih u SLI??? I gde su one kotirane, onda kad su SLI-ju, jel mogu da stignu neku 8800???
tako je...jos ako mozes da nadjes neki BFG 7900GS (sa zalutalim GT chipom) onda si na konju!!!ako neko sada kupuje karticu od NVIDI-e razmotri samo dva modela - 7900gs ili 8800gts.
Ma ljudi cemu lozenje, pa stormwatch je prodavac hw-a
Treba vam njegov broj
To je hteo da kaze
Zar ne?
Stream procesori ce svakako tek da zivnu za koji mesec, da ne pominjem da ce 2x7900gs biti neupotrebljive u dx10 igrama koje cete uskoro zeleti da igrate.
Dobro kazes. 8600 GT(S) su sad vec skoro neupotrebljive i u DX9 naslovima, karta koja ne moze da izgura bar 5 od 8 naslova u 1280x1024 sa 90% detalja na 50-55 fps je za danasnje pojmove NEUPOTREBLJIVA.
Pa i 8800GTX ima djipove na <30fps u Vegasu, Stalkeru u toj rez... Grafika je postala previse kompleksna da bi igre radile stabilno u 50+ fps...
Hmmm....mislis igre su previse neoptimizovane da bi radile stabilno na 50+ fps, idi pa pogledaj kako to radi na PS3 koji kosta 10-15% manje od same GTX kartice pa ostani u cudu.
Umesto da bacite pare na 8600 vi lepo kupite 8800 od sada i u 256mb varijanti!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari