Šta je novo?

Stigle kod nas 8600GT i 8600GTS

Ja sam ga brate deintstalirao.ne mogu da igram lepo owako... igra chak,koliko sam ja chuo,nije ni testirana maltene za rachunar... u fazonu skinuta sa xboxa 360 i to je to.bukwalno... a owake je fenomenalna.Jedwa chekam patch da izadje pa da se igram ko chowek.. no da ne odem u off topic prichacemo kad izadje.

Vidim u nekim domaćim cenovnicima Zotac 8600GT DDR3 za oko sto evra!? U čemu je catch?

edit: shit, već je planulo...

Poslednja izmena:
Gainward GS

VGA PCI-E 256MB GDDR3 GeForce 8600GTS,Golden Sample,Core 725+MHz, Mem 2.2+ GHz,DualDVI,TV-out,128bit:smash:

Ne znam jos saznacu 19 maja mozda i ranije

Poslednja izmena:
Ako neko proba TDU 8600GTS-u, to bi i mene zanimalo :)

Jel ima nekih vesti o padu cena Nvidia kartica kada budu izasle HD 2xxx xy?
P.S. video sam i ja zotac 8600gt za oko 100e - Ja tipujem da su pomesali 8600 i 8500 :) Opet i da je bez pdv-a kosta 120e sto je dobra cena... 7600gt bese preko 200e kad je izasao?

Zotac 8600GT je 130, kada je ovaj lik nabavljao, 8500 je verovatno oko 100. Stalker u 1280*1024 sve na max je radio k'o bombona, isto vazi i za COD2 (1280+MAX), TDU ne znam sta je, tako da ga verovatno nisam ni probao :D

BTW. procesor je AMD x2 3800+ (2.4Ghz(+0.1V)), 2GB 667 Kingston(+0.1V), Gigabyte m55s-s3 (BIOS F6 cini mi se, u svakom slucaju poslednja revizija), ANTEC 500W, WD 160Gb sata2, itd..

Test Drive Unlimited. Na SPENS-u sam video taj Zotec za nekih 11,500 dinara, ali definitivno ću sačekati GTS.

Malo sam bio radoznao i poslao mail MKracunarima... Takodje i eurolinku za napajanja - na koje nisam dobio odgovor (ali to je druga prica ;) )

"Poštovani
Navedena cena jeste pogrešna nažalot .Hvala

On 15/05/07, Goran Stankovic wrote:
> Da li je ovo prava cena, ili ste pomesali 8600gt sa 8500gt? Posto je ova
> kartica obicno oko 130e a kod vas je nesto preko 100e.
>
>
> PCI-Express Zotac NVIDIA(r) GeForce(r) 8600GT 256MB DDR3 128-bit
> 83,02 6.932,46 8.180,31"

pa sve zavisi gde ovde gde je 8600GTS GS 250 8800GTS je 350 inace Gainward
video sam u oglasima 8800gts za 270eura recimo.

Poslednja izmena:
ima MSI NX8600GTS OC 690/2100MHz za 210evra...

Poslednja izmena:
Mislim da se ne isplati, jos malo dodas i uzmes 8800 GTS :)

Ja sad planiram da uzmem neku i to ce biti ili 7600GT ili 8800GTS, poprilicno glupo mi je uzimati ista izmedju :)

pa onda 8800 sta tu ima da se razmislja ako imas love.

Hteo bih da kupim Gigabyte 8600GTS. Medjutim, tek sam sada video da je u pitanju pasivno hladjenje (silent3 tehnologija) pa me zanima da li je to dobro resenje, da li to automatski znaci da karta nije za o/c, da li moze da joj se stavi aktivni kuler i da li nesto "gubim" time sto karta ima pasivno hladjenje?

zavisi da li kuciste drzis otvoreno ili zatvoreno, ako je zatvoreno - da li ima "promaju itd. U sustini mislim da je zapravo bolji taj pasivac nego aktivno hladjenje (ono reference koje stavljaju na te karte), mozes uvek da dodas ventilator...

Posto uzimam ceo novi komp, drzacu kuciste zatvoreno, ono vec fabricki ima ugradjen ventilator pozadi a ja cu jos da dodam 12-icu napred da ubacuje vazduh. Inace, u medjuvremenu sam procitao neke review-ove i oni takodje preporucuju ventilator napred ali generalno kazu da je Silent pipe 3 vrh!

Kupio sam ovu karticu i prvo sto je zanimljivo u vezi nje je to sto NEMA konektor za napajanje!? Heat pipe 3 izgleda jako mocno, mada se ja ne razumem bas u hladnjake ali ovako na izgled to je to... Everest za sada prikazuje temperaturu od 46 stepeni dok ovo kucam a Speedfan izgleda da mi uopste ne pokazuje temperaturu za nju!? U Everestu doduse pise da je senzor drajverski...

U opcijama kada kliknem da vidim klokove i temperaturu on me tera na sajt nVidie da skinem NVIDIA nTune. Da li jedino tako mogu da proverim temperaturu kartice? I klokove? Coolbits ocigledno ne radi kao sa 6600GT.

Meri temperaturu za karticu RivaTunerom, za procesor CoreTempom ili Intel TAT-om.

Zasto mi za ovu moju Gigabyte NIGDE ne pise da je Gigabyte nego samo stoji nVidia!??

Instalirao sam 2.01 Riva Tuner ali mi je prijavio da valjda ne prepoznaje moje drajvere ili tako nesto a instalirao sam najnovije 158.22 a u hardware monitor ima nekoliko vrsta temperature, ima CORE ali ima i ROP DOMAIN pa ima SHADER DOMAIN pa ima i samo MEMORY koja je 1000 ali to se valjda mnozi sa 2 da se dobije 2000...

ljudi ima 8800gts za 260 eura nova sa garanciju gainward i galaxy pogledajte oglase

Poslednja izmena:
Ne isplati se kupovati 8600 GT jer za 50 eura više imate 8600 GTS,a ne isplati se ni ta GTS jer za još 50 eura više ima 8800 GTS....Ljudi brutalno smarate sa tom pričom."Svaka roba ima svog kupca" ili još bolje "koliko para toliko i muzike".Svaka od njih se isplati na svoj način.

Zasto mi za ovu moju Gigabyte NIGDE ne pise da je Gigabyte nego samo stoji nVidia!??

Instalirao sam 2.01 Riva Tuner ali mi je prijavio da valjda ne prepoznaje moje drajvere ili tako nesto a instalirao sam najnovije 158.22 a u hardware monitor ima nekoliko vrsta temperature, ima CORE ali ima i ROP DOMAIN pa ima SHADER DOMAIN pa ima i samo MEMORY koja je 1000 ali to se valjda mnozi sa 2 da se dobije 2000...

ni ne treba da pise da je gigabajt, ne pise ni za jednu nvidia kartu, kad malo bolje razmislim ne pise ni za jednu ATI kartu takodje...Retko na kom modelu se ispisuje naziv proizvodjaca, to je nekada pisalo pre BIOS posta pri paljenju racunara...

Kako bre, pa za Leadtek 6600GT mi je lepo prijavljivao da je Leadtek, Everest i jos neki programi... mislim na programe za kontrolu hardvera...

A evo vidim da je i Bench preporucio ovu kartu. Izgleda da sam lepo pazario. :) Jeste da nije bas jeftina ali Boze moj... a dobio sam i original Supreme Commander... :D

P.S. Za sada sam testirao samo 3D MARK-om 2005, u rezoluciji 1280x1024, sve ostalo je na default kao i komp koji nije o/c (ni graficka). Da li je rezultat od 8942 u redu?

Poslednja izmena:
Vrh Dno