Delija je napisao(la):Ne znam koliko imas iskustva, ali bi to sve bilo jako lepo kad bi Philips/Pioneer kupljen u Nemackoj i ovde bili istog kvaliteta...![]()
Delija je napisao(la):Ne znam koliko imas iskustva, ali bi to sve bilo jako lepo kad bi Philips/Pioneer kupljen u Nemackoj i ovde bili istog kvaliteta...![]()
naravno da nije slucajno - u Americi je valjda 110V/60Hz struja, a u Evropi 220V/50Hz ,)Delija je napisao(la):Jel' si skontao da taj isti plejer postoji u 2 razlicite oznake, za evropsko i za americko trziste. Slucajno? Ne bih rekao...
Ti studiras ETF bese? I ovakva rezonovanja, ccc... no comment.Delija je napisao(la):Jel' si skontao da taj isti plejer postoji u 2 razlicite oznake, za evropsko i za americko trziste. Slucajno? Ne bih rekao...
Delija je napisao(la):Jel' si skontao da taj isti plejer postoji u 2 razlicite oznake, za evropsko i za americko trziste. Slucajno? Ne bih rekao...
Broz je napisao(la):u USA ne postoji Bora nego se i dalje zove Jetta. i sto to znaci? nista sto se tice kvaliteta...
byMaX je napisao(la):Neki ljudi stvarno ne razmisljaju. Ili se prave ludi ili to jesu. SkyVision ima losu plastikicu na vratima? A Sony ima bolju? Stvaaaarno? E super. A kad se nasi ugrade, plate porez i prevoz, reklamu i sve ostale dadzbine,
byMaX je napisao(la):SkyVision kosta 110 evra i svaka baba od penzije moze da ga kupi. Ta baba ce da gleda filmove koje joj unuk sreze na CD i napise objasnjenje kako da pusti film - jednom nedeljno. Zajedno sa drugim bakama. Sta mislite koliko taj SV kosta tamo, na dalekom istoku? Kako mozes imati PCB, CPU, DVD citac, konektore, matricni ekran, daljinski, svu tu plastiku, softver, pakovanje za bednih 48 dolara, koliko to tamo kosta (na veliko)? Pa ne mozes da imas kvalitetno. Naravno da ne mozes.
byMaX je napisao(la):Ali ne, SV je brend i ja sam dao celih 8800 dinara (vau) i to mora da sljaka.
byMaX je napisao(la):Da ga drndam, ubacujem no name diskove i da rade filmovi sa trafike ili one koje sam svukao sa eDonkeya, koje kad narezem, drzim ispod pet kesica smokija i pre nego sto ih ubacim u trej, lupajuci u njega kao u komsijin (jer kosta *ovoga puta* samo 8800 dinara), obrisem o majicu. Ma da, onaj Bubanja iz PC-ja se nalupao, da vidis kako radi onaj Sony-jev, **** kevu... (a kosta svega 3x vise).
byMaX je napisao(la):onaj Bubanja iz PC-ja se nalupao
byMaX je napisao(la):Ja ne znam ni u cemu je poenta tvog posta Filipe, kada sam ja samo bio ironican. Ti to namerno shvatas ozbiljno da bi pravio tolike carsafe ili sta?
vanyadds je napisao(la):Ja sam razmisljao da kupim nesto ni skupo ni jeftino ( do 120 Eur) svojim roditeljima da mogu da gledaju sve zivo... Tu se radja drugi problem da nekom ko je operisan od tehnike i vec usao u 6-tu i 7-mu deceniju objasnite upotrebu i mogucnost uredjaja... da ima (titlove sa nasim slovima) .a da bude jednostavan za koriscenje..i najvaznije da svojim kvalitetom izrade odaje sigurnost..ipak ne bih zeloe da im kupim nesto sto ce crknuti posle par nedelja ili meseci....otprilike "moja lista bi isla ovako" uredjaji su sa trzista u Bgd..mada moze biti i malih varijacija
Preko 120 Eura
-Pioneer 575, 470
-Yamaha 550
-Philips 630.....
-Toshiba 340E
A do 120 eura
-Samsung 245
-Strong 1700
-Xoro 415....
-Xwave 9200
-Mustek 56l
Zeleo bih da cujem vase predloge jer ja od gore spomenutih nisam imao prilike da vidim ni jedan te se moje misljenje zasniva se na onom sto sam procitao krstareci po forumima od bencha koga stvarno cenim kao i postove nekih ljudi na njemu do ovih lokalnih engleskih
PS
Da nepomislite da sam neko levo smetalo ja posedujem LiteOn 2010 (Cita DviX i jos sta), Kiss DP-450, i JVC TH-S555 i sasvim sam zadovoljan istim...najvaznije mi je redovno osvezavanje firmware pogotovo za dvix..a titl pa ..kako kad
Moji su roditelji imali NEO 77 koji je prolupao posle mesec dana nekoriscenja (odgledali su na njemu neka dva porodicna diska sa slikama unuka i par sa filmovima) sad imaju moj stari LiteON 2002 koji brljavi sa filmovima snimljenim u "novim" kodecima...
Xoro tu ubedljivo razbiVavanyadds je napisao(la):Generalno sama prisutnost firme sa svojim web sajtam i mogucnoscu kontakta mi govori dosta o njihovoj ozbiljnosti i poslovnosti
E, ovo me je odusevilo. Prvi put cujem da se nesto sklapa i kod nas. Da ne pise mozda na kutiji Made in SCG? Tek to bi bio biser.babykiller je napisao(la):Aj da vam odgovori jedan od "mamu mu j&$@%#%, uvalio mi sr#@$@" prodavaca...
Inace radim u Tehnomaniji...
SkyVision se sklapa i brendira (hahaha) u beranima u cg...
Ako vas bilo sta zanima pitajte...
POZ..
Jesam, al' da ne širimo diskusiju. Tema ja IP966.Delija je napisao(la):Si ti ikad cuo za BlueStar iz Arilja?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari