Šta je novo?

Stigao novi Skyvision IP-966...na zalost...

Gde je onaj lik iz Tehnomanije sa početka posta? Prekjuče sam pazario skyvision ip-966 u Tehnomaniji, čita sve, titl je odličan kao i slika, ali se brate dešava da zablokira sve tastere na playeru (sem power off/on)...sa daljinca i dalje prima sve komande mada zna da se zablesavi kad mu menjam video signal (taster VIDEO) u toku reproducije filma (to i nije toliko bitno, samo sam hteo da vidim razliku u slici)...ali ovo ostalo me nervira jer moram da gasim/palim player. Doći ću sutra u Tehnomaniju ali ne da me uputite na servis, ne...nego da mi zamenite player!! :mad:

A da i čemu služi onaj veliki taster sa desne strane (plava dioda)? Osim možda kao ambijentalno svetlo u mraku prilikom razmenjivanja nežnosti sa svojom "lepšom" polovinom :) U uputstvu kaže nešto kao menjanje levog i desnog audio kanala...

...ipak ne idem do prodavca jer....

"Samo da napomenem, malo offtopic ali dobro je da zna svaki vlasnik SkyVision -a.
Posle 2 dana otkazalo je dugmence za otvaranje tray -a. U stvari problem je u glupavom bug -u u software -u. Potrebno je na radiju memorisati bar jednu stranicu i dugmence na player-u ce da proradi"

by Aritz

koja glupost čoveče, ali proradilo :)

A ta plava dioda može da se pritisne??? Vidiš, nikad mi nije palo na pamet da probam... Kupio sam player pre nekih mesec dana, i prvo veče kad sam jasno video svoju senku od te proklete diode odlučio sam da joj stanem na put... zalepio sam papir preko nje, ali ni to mi nije bilo dovoljno, pa sam papir obojio crnim flomasterom... sad ružno izgleda, ali ja mogu da spavam :)

...ne znam, meni je ok ta dioda...bar noću ne moram da palim svetlo kad hoću da idem do kupatila ,)

Poslednja izmena:
Sad se javio jedan drugi problem i to sa DVD-eva sa trafike...Dešava se to da kad pustim takav jedan DVD (ne svaki, maratonci, nacionalna klasa npr.) slika potamni za jedno 20-30%, kao da recimo kabl nije u redu pa "baca" na masu. Proverio sam kabl unimerom i sve je ok. probao sam i da menjam video mod (scart, s-video itd...), nema efekta. Sa drugim DVD diskovima nemam problema.

Nazad
Vrh Dno